Packning hit & dit

 
Jag har på något konstigt vis glömt att berätta att vi åkte och campade i torsdags till idag. Det var därför det var så himla dålig uppdatering, haha! Jag kom hem runt klockan 13.00 (?) idag, så nu ska jag snart packa upp! Sedan ska jag packa igen, för imorgon åker jag på badminton läger som är till på torsdag! Ska bli sjuuukt kul! Dock har jag inte tidställt några inlägg tills dess, får se om jag hinner göra något! :)
 
Postat av: vanja

åh så kul :) ha det bäst

Svar: jaa, det ska jag! (:
matiiildaa.blogg.se

2013-06-23 @ 19:04:18
URL: http://vvanja.blogg.se
Postat av: Alice

sv: dom är från olika ställen, tror det kan stå någon länk till vart dom kommer ifrån iallafall till något av dom i min "shopping, kläder, outfits" kategori (:
åhh vad roligt med läger!

2013-06-24 @ 09:48:33
URL: http://alicelindstrom.se
Postat av: Linaaaaaaa .

usch nu påminde du mig om att jag behöver packa.. åh det är så tråkigt

Svar: haha, jaa! Ännu tråkigare är det att packa upp! :c
matiiildaa.blogg.se

2013-06-24 @ 11:22:48
URL: http://bajshelvete.blogg.se/
Postat av: Annika

Du har så söt blogg :3

Svar: hihi tack! :)
matiiildaa.blogg.se

2013-06-24 @ 17:03:37
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: J o j z y ♛

SV: Aw, tack!
Du med :3

2013-06-25 @ 13:29:56
URL: http://jojz.blogg.se/
Postat av: Tilde Nelander

Söt blogg du har!

Svar: Tack! :)
matiiildaa.blogg.se

2013-06-25 @ 21:20:00
URL: http://tildenelanders.blogg.se/
Postat av: Matilda

Hello! :) bara undrar om det är du som har gjort designen. det är väldigt cool. undrar hur du gjort den i så fall och om du gör bloggdesigner. om du har någon tävling så man vinner en bloggdesign som man själv får välja hur den ska se ut. om det inte är du som gjort den så undrar jag vem som gjort den. behöver verkligen en ny personlig design. min är så vanlig och tråkig. hoppas du svarar! :) //matilda

Svar: Hello! :D Tack! Jag har gjort min bloggdesign helt själv. Jag gör tyvärr inte bloggdesigner än, eftersom jag är fortfarande rätt ny med blogg.se och är inte helt 100% med kodning och allt sånt. Det jag har gjort är att jag har googlat en massa och testat mig fram! Välj en väldigt enkel design som blogg.se har gjort och utgå ifrån den. Börja med att ändra header och sedan backgrunden. Sedan får du lägga till efter hand vad du själv önskar!Hoppas det hjälpte dig! Kram! (:
matiiildaa.blogg.se

2013-06-26 @ 21:44:35
URL: http://gymnastikworld.blogg.se
Postat av: Matilda

Hello! skriver igen. men har bara en fråga. hur får man mycket läsare? hur började du. jag tänkte börja ha lite tävlingar, men jag vet inte om det går ifall jag har så några läsare. många säger att man bara ska vara sig själv. visst, jag är det och jag har en blogg men det är inte säkert att många vill stanna kvar då! bra blogg föresten :)

Svar: Hej! :) Tack så mycket!Jag har inte mega många läsare, men vad jag gör är att kommentera massa på andras bloggar (som har med inlägget att göra, inte bara "kolla in min blogg"). Det som händer är att både bloggaren antagligen klickar in på din blogg (gör alltid jag när någon kommenterar) och fler som ska kommentera kanske ser just din kommentar och klickar in på din blogg. Det är nog det bästa tipset jag kan ge!
Sen också att du ska inte göra en massa onödiga inlägg bara för att, utan du ska tänka igenom vad ditt inlägg ska handla om och helst ha en fin bild till! :) Helst färre fina inlägg än många slarviga!
Hoppas du fick svar på din fråga! ^^
matiiildaa.blogg.se

2013-06-26 @ 21:54:27
URL: http://gymnastikworld.blogg.se
Postat av: J o j z y ♛

Hejsan hejsan!
Nu är min "Shorts-Tävling" avgjord, och vinnaren är vald! Så då tycker jag du ska gå in och titta i min blogg ifall vinnaren blev du! :)

Tack för att du var med i min tävling!

HA DET BRA ~

2013-06-26 @ 22:16:13
URL: http://jojz.blogg.se/
Postat av: Julia

Vilka otroligt fina och färgglada inlägg du gör!

Svar: Tack så mycket! :)
matiiildaa.blogg.se

2013-06-28 @ 16:54:54
URL: http://juliaizabell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Din blogg/tumblr/URL:


Kommentar: