Morris & Sally ♥


Jag tänkte nu berätta lite vad som hände med Morris. 
Morgonen den 12 september (tror jag det var) gick jag ut till Morris för att ge honom mat, men då var luckan till hans bur öppen och han hade hoppat ut där någon gång under natten och rymt. Jag var helt förtvivlad och hade ingen aning vad jag skulle göra för jag skulle ju cykla till skolan precis efter. När jag kom hem igen så gick vi ut för att leta, men vi hittade ju inte honom. Dagarna efter letade vi också, och vi hade även sattit upp lappar. Jag saknar honom något otroligt och jag kommer aldrig nånsin glömma honom. Morris var så sjukt speciell, han var så sällskapssjuk! Haha! Han älskade när man kom och klappade honom. Men nu tyvärr så är han borta och så är det nu. Morris blev (är?) fem år gammal, och han har levt ett så bra liv! Haha, ni anar inte hur galen han var! Han verkligen älskade att få vara med oss. 
Nu förra söndagen köpte vi en ny kanin, och hon heter Sally. Hon är så sjukt sprallig och gosig och underbar! haha. Men jag gillar inte tanken av att hon "ersätter" Morris, utan vi skaffade henne mest för att jag tycker det är kul att ha något djur att ta hand om så att det inte är helt tomt, eftersom jag har haft djur enda sedan jag var 6 år gammal. Jag tycker också att det är rätt skönt att inte behöva tänka på Morris så mycket för han är ju så otroligt saknad. Men jag vill och kommer aldrig glömma Morris. 
 
Har ni eller har ni haft ett/flera djur? :)
Postat av: se

Naw. Jag har en kanin som vi har haft i typ två veckor. Älskar honom sjukt mycket och jag skulle bli jätte ledsen om han rymde!

2013-09-24 @ 19:26:12
URL: http://selmasliiv.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vad söt hon va :)

2013-09-24 @ 20:53:03
URL: http://amandacarlberg.blogg.se
Postat av: Matilda

Jag har två kaniner, en heter kokos och en heter snö. dem är jätte fluffiga ;)

2013-09-26 @ 18:36:49
URL: http://matildasfotoo.blogg.se/
Postat av: evelina

Jag har en dvärghamster som heter Bella, och i November ska vi få hämta hem vår labrador valp :) Men vi ska åka och kolla på valparna på tisdag :)

Svar: Åh vad kul! :)
matiiildaa.blogg.se

2013-09-29 @ 16:54:30
URL: http://eveelinasvardag.blogg.se
Postat av: jessica

Vad söta!

2013-10-01 @ 19:00:27
URL: http://jejs.blogg.se
Postat av: Erica

Åh, vilka söta kaniner! :'D

2013-10-08 @ 23:08:24
URL: http://nattstad.se/eswensson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Din blogg/tumblr/URL:


Kommentar: