tips till dig som vill ta hand om ditt hår

1. Försök att inte använda plattång, locktång, hårfön och sådanna saker för ofta, det sliter väldigt mycket på håret även fast du har i värmeskydd. Du kan kanske ha det någon gång i veckan?
2. Tvätta inte håret för ofta eftersom att även det sliter på håret (tro det eller ej). Det är ganska bra att tvätta det kanske 1-3 gånger i veckan.
3. Borsta inte ditt hår när det är blött, låt det istället lufttorka! Håret är så känsligt och svagt när det är blött och blir slitet mycket lättare då.
4. Använd hårinpackning ungefär 1-2 gånger i veckan! Då blir håret lent och fint igen efter veckan som gått. Jag använder hårinpackning på onsdagar och söndagar.
5. Sov med en fläta! När man sover så rör man sig mer än man tror. Därför ska man samla ihop håret så att det inte gnids så mycket mot kudden.
 
 
Postat av: Ping Lowhngren

Så sant, hårtong, plattång osv sliter extremt mycket på håret :O

Svar: jaa, det är riktigt synd egentligen! :/
matiiildaa.blogg.se

2014-01-08 @ 16:42:19
URL: http://pinglowh.blogg.se/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Det roliga är att jag inte gör nåt av det där och mitt hår växer så jävla fort! Helt sjukt! vill inte att det gör det... Tvättar det typ varannan dag, använder aldrig hårinpackning, borstar alltid när det är blött och plattar ibland. Fast å andra sidan är mitt hår väldigt slitet. Men växer sjukt fort! Klipper mig typ en gång om året bara och ändå växer det..

2014-01-08 @ 17:24:41
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: vendelaisabelle

Riktigt bra tips! :)

2014-01-08 @ 17:50:54
URL: http://fames.se/vendelaisabelle
Postat av: Viktoria Eriksson

bra tips!!! kram

2014-01-08 @ 17:56:22
URL: http://vickons.blogg.se/
Postat av: Ping Lowhngren

- Joo själv slutade jag med att platta håret pga de :)

2014-01-08 @ 20:32:37
URL: http://pinglowh.blogg.se/
Postat av: Amanda Jönsson

Bra tips!
Men en rolig sak är att enligt min frisör ska jag borsta håret när det är blött, fast mitt hår är väldigt frissigt och fluffigt så om jag borstar när det är tort har jag ingen chans att lyckas få till en frisyr man kan visa sig i så kanske är därför :P

2014-01-08 @ 21:28:19
URL: http://ammieshade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Din blogg/tumblr/URL:


Kommentar: