5 BLOGGAR JAG FÖLJER

ANGELICA BLICK
Angelicas bilder och outfits är ju to die for!! Så otroligt snygga. Blir så himla inspirerad av att läsa hennes blogg, allt är liksom perfekt. Följer även hennes instagram som jag också älskar! Det är nog svårt att ha missat hennes blogg.
 
 
EBBA LILIESTROM
Hittade Ebbas blogg för några månader sedan och hon är verkligen så duktig på att fota! Älskar även enkelheten i hennes inlägg, hon får allt att se så enkelt ut. Tycker verkligen att ni ska kolla in Ebbas blogg då jag tror den kommer passa de flesta!
 
 
ANDREA HEDENSTEDT
Började läsa Andreas blogg efter att jag hittat hennes podd! Så himla mysig vardagsblogg! Brukar faktiskt inte fastna för vardagsbloggar, men hennes gillar jag verkligen! Tycker även att hennes klädstil är såå fin, blir så himla inspirerad av hennes outfits!
 
 
ELIN LS
Det var inte alls längesedan jag hittade Elins blogg. och jag älskade den direkt. Älskar bilderna, texterna, designen, ALLT. Så himla fint. Tror verkligen att jag kommer fortsätta att tycka om hennes blogg i framtiden, kommer nog få så mycket inspiration ifrån den!
 
 
CATY/BONBON
Catys blogg har jag verkligen följt hur länge som helst, i säkert 3 ½ år, galet!! Så himla kul att se hur hon utvecklats, och nu har hon börjat driva bloggen mer seriöst igen vilket är så himla kul!! Sättet hon bloggar på är så himla häftigt.
Postat av: Linn Strömberg

Åhh älskar Caty! :D

2015-09-02 @ 19:45:02
URL: http://cigarettesncush.blogg.se/
Postat av: MADDISENJ.SE

Kul med lite bloggtips, följer också Angelica blick

2015-09-02 @ 20:29:20
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Amanda

Kul med lite tips!
Älskar Angelica hon är en sån inspo!

2015-09-02 @ 23:55:04
URL: http://nouw.com/amandamaria
Postat av: Bellah

Åh caty<3 Jag har också följt hennes blogg så länge jag kan minnas typ. Hennnes blogg var den första jag började följa dagligen. Hon är grym!

Svar: Samma här!! (:
matiiildaa.blogg.se

2015-09-03 @ 15:26:07
URL: http://bellah.for.me
Postat av: Amanda

åh kul med tips, bara hört talas som city och angelica annars!

2015-09-04 @ 14:14:07
URL: http://nouw.com/amandamaria

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Din blogg/tumblr/URL:


Kommentar: