Drömmar i framtiden

 
(texten skrevs igårkväll) 
 
När folk frågar mig vad jag vill göra i framtiden svarar jag alltid att jag inte har någon aning, alls. Det är liksom helt blankt. För jag vet inte vad jag vill göra. Eller, jag vet att jag vill resa och upptäcka världen, se nya platser, träffa nya människor och bara göra vad jag vill. Men resten har jag ingen aning om. 
 
Jag tror att om man är som jag - och inte vet vad man vill göra i framtiden - ska man testa sig fram. Jag tror att det ger jättemycket av att resa runt, prova olika jobb, osv för att få erfarenhet av hur olika saker fungerar. Mitt uppe i allt omedvetna letandet hittar man det perfekta för en själv, utan att man ens tänkt på det. Man bara hamnade där utav någon konstig anledning. 
 
Något jag är säker på redan nu är att jag kommer jobba med något kreativt. Det är helt enkelt så jag funkar. Men just nu när jag skriver detta har jag knappt någon aning om vilka 'kreativa' jobb som finns där ute. Och det är just därför man ska testa sig fram. Jag tror helt enkelt att allt går som det går och så får man helt enkelt se hur det blir. 
 
Har ingen aning om detta made sense men jag bara kände för att skriva lite. Brukar inte riktigt göra det här på bloggen. Det kanske hade varit kul om jag delat med mig utav lite tankar lite då och då?
Postat av: c

Jag känner typ likadant. Men jag håller med om att prova olika jobb och helt enkelt testa sig fram

2016-04-21 @ 18:53:22
URL: http://camillaesi.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja, mer sådana här inlägg med lite tankar, gillar sådant hahah! Och det är precis som du säger, det är nog bara att fortsätta leva sitt liv och testa sig fram när man inte vet vad man vill göra i framtiden. Tillslut sitter du där med drömjobbet utan att ens ha reflekterat över det ;p

Svar: Haha kul att du gillade det! Jag tror inte man ska noja så mycket över framtiden, utan det bara blir som det blir helt enkelt :)
matiiildaa.blogg.se

2016-04-21 @ 19:00:30
URL: http://erikssonida.se
Postat av: ebba

bra att ha lite funderingar även om man inte är helt säker på vad man vill :)

2016-04-21 @ 19:27:41
URL: http://eenilsson.blogg.se
Postat av: A M

Jag känner likadant, nummer 1 som står på listan är upptäcka världen, ut och resa! Sen vetifan vad jag ska hitta på.. :P

2016-04-21 @ 20:48:32
URL: http://alicemalmstrom.blogg.se/
Postat av: Tilda Barkselius

Framtiden är en så himla svår fråga, gillade ditt inlägg!

2016-04-21 @ 20:52:05
URL: http://fluring.blogg.se/
Postat av: Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Bra inlägg :)

Svar: tack :)
matiiildaa.blogg.se

2016-04-21 @ 22:21:31
URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: Lili

Härlig inställning, jag tror stenhårt på den och är ganska mycket som du. Har svårt att bilda mig en uppfattning om framtiden, vet bara att kreativitet är viktigt för mig, och att jag vill pröva mig fram och göra många olika saker. Livet är för kort för att göra samma sak år ut och år in!

2016-04-22 @ 11:27:37
URL: http://zilverka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Din blogg/tumblr/URL:


Kommentar: