SATURDAY

 
Godmorgon på er! Äntligen helg! Jag har verkligen saknat att uppdatera bloggen. Denna veckan var första skolveckan sen lovet för mig (då jag var sjuk första riktiga veckan), och den började sådär då jag var tvungen att gå hem eftersom min hosta var otroligt irriterande. Men jag kämpade mig till skolan på tisdagen, och resten utav veckan och det har faktiskt gått förvånansvärt bra. Men jag är otroligt trött att inte må 100 %.
 
Jag är fortfarande inte helt frisk, har fortfarande hosta (inte lika mycket dock, tack och lov), ont i ryggen och jag hör av någon anledning riktigt dåligt med mitt högeröra, som jag haft väldigt mycket problem med när jag var liten. Jag tror att det är pga någon slags förkylning jag har, men det känns sådär att ha haft dålig hörsel i ett öra i snart en hel vecka... 
 
Jag hoppas på att kunna bli helt frisk snart, då jag lovat mig själv att börja träna igen. Det känns otroligt segt att det blivit såhär :/ Om någon har något tips på hur man blir av med hosta (som man haft i 2 veckor), blir av med ryggvärk och hur man hör normalt med ett öra igen så får ni gärna skriva dem :))
Postat av: Evelina Meyer

Åh så bra inspo , kram !

2016-01-23 @ 14:06:42
URL: http://nouw.com/evelinameyer
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

aww, lejonen

2016-01-23 @ 21:52:53
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Ida

Nej, inte kul att bli sjuk :( Jag vet inte vilken typ av ryggont du har, men för mig hjälper det ibland att stretcha ryggen. Krya på dig! :)

Svar: Neej, verkligen inte :/ tack för tipset iallafall! :)
matiiildaa.blogg.se

2016-01-24 @ 13:23:40
URL: http://erikssonida.se
Postat av: Josephine

Super fin och underbar blogg du har! Haft bloggen länge?
Kram

Svar: Tack så mycket! :) Jaa, några år nu!
matiiildaa.blogg.se

2016-01-25 @ 12:24:12
URL: http://josephineslifee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Din blogg/tumblr/URL:


Kommentar: