Freshtops wanties

 
Freshtops har en massa sjukt fina kläder! Hade så gärna velat beställa något därifrån, men frakten kostar ju hur mycket som helst. Men om jag hade fått chansen att få det för lite billigare hade jag lätt tagit den!
Ni hittar alla dessa kläder HÄR.

Puerto Rico foton, del 3

Här kommer näst sista delen av Puerto Rico bilderna! 
 
 
I Glas bottom ferry, det var helt turkost där nere där man skulle se fiskarna!
Vi såg DELFINER!! Hur fräckt är inte det??
Hahah när alla andra kollade på delfinerna sprang jag runt med min kamera och bara "aahhh måste ta foto, måste byta objektiv!!" hahah
Amadores stranden, sjukt fin

Gimp tutorial -få skinande text! ♡

Fick en fråga för ett tag sedan hur man gör sån text här ovanför, som skiner! Det är faktiskt enklare än man tror, går supersnabbt, och snyggt blir det också! Tänkte visa hur man gör.
 
1. Börja med att öppna upp ett nytt "papper" eller vad man kan kalla det, och skriv önskad text med färgen du vill ha.
2. Nu högerklickar du på textlagret och väljer "Alpha To Selection". Nu är texten markerad. 
3. Klicka på "Select" som finns bredvid bl.a. "edit" och "view", där väljer du "Invert".
4. Nu går du in på "Filters" och håller sedan musen på "Light and Shadow", och klickar sedan på "Drop Shadow".
5. Nu får ni upp en ruta som antagligen ser ut såhär:
På dem två första kolummerna måste du ha ett minustecken framför för att det ska funka. Där brukar jag oftast ha i -5 eller -4.
På "Blur radius" väljer du hur stor skuggan/skenet (säger man så??) ska vara, om man har för mycket kommer texten bara bli mörkare/ljusare, därför ska du ha runt  6-10 beroende på hur stor texten är.
På "Color" väljer du självklart färgen. Om du vill att texten ska skina väljer du en ljusare färg än texten, och om du vill att den ska ha en skugga väljer du en mörkare färg.
Sist men inte minst klickar du av "Allow reisizing".
6. Nu ska du ha en skinande text eller en text med skugga! Om du undrar något är det bara till att kommentera.
 
Ska jag fortsätta göra såna här inlägg? Vad vill ni veta isåfall? :)

Veckans bloggläsare v. 18 + ny omgång

 
 
 

Latest days

Hej!! Det var ett tag sedan. Har inte riktigt haft tid till att blogga, en massa andra kul grejer som hänt!
I veckan har jag tränat till konfirmationsgudstjänsten, pluggat och bara njutit av sommarsolen! Jag (JAG) låg och solade idag i bikini, den 27 APRIL. Det är inte ofta det händer måste jag säga. Och igår, konfirmerades jag!(!!!) Det var en perfekt dag, allting gick super och sjukt varmt väder! Så tur! Men kommer sakna allt sjukt mycket! Vill ju inte att det ska vara över :(
 
Nää, nu måste jag fixa lite inför morgondagen. Vi hörs nog snart igen!

Ängelholm

Vad tycker ni? :)

Spring outfit

Blus | Tygpåse | Armband | Halsband | Jeans | Nagellack | Solglasögon

New In

 

Camping och lite annat snack

Hej! Igår kom vi hem från att ha campat i Ängelholm sedan i torsdags kväll. Vi hade ganska tur med vädret, särskilt häromdan och igår! I fredags var vi och shoppade lite på Väla och Lager 157. Hittade så mycket fint på Lager 157, och så billigt med! Men jag köpte iallfall en blus, ett linne och en stickad superfin tröja. Kan visa allt jag köpt under den senaste tiden i ett eget inlägg sen. I lördags var vi på stranden lite på dagen och på kvällen. Längtade sjukt mycket till sommaren, då vi var där i somras med och badade! Tog några fina bilder på solnedgången som jag kommer visa senare.
 
Imorgon börjar skolan igen, det har varit så otroligt skönt att ha lov! Nu är det inte långt kvar tills det är sommarlov. Det är bara 52 dagar och en massa prov, sen är det sommarlov! Inte alls långt ju. Tiden går snabbt.

Puerto Rico foton, del 2

Här kommer del 2 av bilderna :)
 
 
Angry Birds landet! 
Påväg till Mogán!
I Mogán! Superduper mysig ort ju
Alltså kolla vad mysigt??

Dagens inspo

bildkälla: weheartit

Puerto Rico foton, del 1

Jag vet att det var ca 2 månader sedan jag var iväg, och att jag ännu inte har visat bilderna därifrån. Men här kommer några av dem! Har äntligen börjat redigera bilderna. Det kommer fler delar.
 
 
Vi landade med planet i Spanien! Det var otroligt skönt väder där.
Liten del av vårt hotell på kvällen.
Bild tagen från vårt hotellrum! Otroligt fin utsikt!
Det fanns ett angry birds land mitt i stan?? Hur coolt?
Bild på vårt hotell från stranden. Det är det med alla "husen" högst upp.
 

Påväg hem.

Hej! Nu är jag påväg hem från emporia! Vi har haft en riktigt bra dag här och ätit massa gosa grejer som tex yogiboost (asgott). Försökte göra min frozen yoghurt lite fin med det gick inte jättebra. Men god var den! Handlade en tröja på hollister och bytade min klänning till en storlek större. 

emporia

Hej! Imorgon drar jag och Fanny till Emporia! Ska bli så otroligt kul. Älskar emporia eftersom att dem har allt. Jag var ju där i lördags också fast med mamma en snabbis och då köpte jag en konfirmations klänning på hollister som jag ska byta till en storlek större imorgon tänkte jag. Kan visa bild på klänningen sen. 
 
Har ni varit på emporia någon gång? (:

Benefit, They're Real!

När jag var på Emporia häromdan gick jag in på Sephora och köpte Benefit's They're Real mascara! Jag har hört så himla mycket bra om den så jag tänkte att varför inte? Den kostade 215 kr, lite halvdyrt kanske, men den är verkligen värd det! Borsten är superbra (glömde ta bild på den) och gör det superenkelt att applicera själva mascaran med. Man behöver inte sitta och hålla på med mascaran hur länge som helst eftersom att det kommer ut direkt och man kan jobba ut det enkelt. Mascaran kan klumpa sig, om man vill, men man kan göra så att man får långa fransar ändå.
Jag älskar denna mascaran och ger den 5 av 5 stjärnor! ★★★★★

Veckans bloggläsare v. 16 + ny omgång!

 

ariana grande

bildkälla: wehartit

hej

Äntligen fredag! Så skönt. Jag har ju sovmorgon idag, så börjar inte förens 09.05. Så skriver ett inlägg lite snabbt, man får ju passa på. Idag har vi NO prov, om vardagens kemi. Jag kan det ganska bra tror jag, så jag hoppas verkligen att provet går bra. Sedan ska jag också lämna in en inlämningsuppgift i SO:n. Vi har även bild idag (mitt favo-ämne!) där vi precis har börjat på en ny grej. Vi slutar typ 14.45 tror jag, så jag är hemma ganska tidigt! Sen är det påsklov!
 
Vad ska ni göra på påsklovet? :)

Plugg.

Skolan tar över igen, whoo! Tack så mycket alla lärare som ger överdrivet mycket såhär innan ett lov. Haha, alltså jag vet att jag klagar sjukt mycket på alla läxor, men jag vill ju göra grejer som jag tycker är kul? Som om skola i 7 h inte räcker?? 
Nejmen idag har det väl varit en helt vanlig skoldag. Inget speciellt har hänt kan man väl säga. Här hemma har jag bara pluggat och varit ute en runda med kaninen. Haha, han har så otroligt mycket energi! Sen ikväll ska jag på badminton träning (jättelänge sedan jag var där (äntligen)) och sedan blir det väl bara att tagga att det snart är påsklov! Bara en dag kvar, thank god.

Veckans bloggläsare v. 15 + ny omgång!

 
 

Serienörd

Alltså åhh, började kolla på denna serien igår, så bra! Har sett fyra avsnitt, och jag är helt beroende. Tycker verkligen att man måste se Heroes. så värt. Just nu kollar jag på fyra serier tror jag, eller PLL sänds ju inte just nu, men annars är jag mitt inne i Gossip Girl och New Girl också. Superbra bra serier allihop! Jag hade också velat börja kolla på Vampire Diaries, men den får vänta lite, haha. 
 
Vilka serier följer ni? :)

nya font

Jag älskar när man har laddat ner en massa nya snygga typsnitt! tycker om det supermycket! Ni kan hitta all på dafont.com.

foto

random bilder tagna av mig.

mellanmål & skola

Hej alla!
Idag är äntligen torsdagens skoldag över, bara fredag nu ju och sen är det helg! det bärsta jag vet. Efter det går vi bara en vecka och sedan har vi påsklov! så otroligt skönt. dock så har mina lärare känt att vi hade lite lite nästa vecka, så dem klämde in ett NO prov på fredagen och en inlämningsuppgift i SO till på torsdag. tack så mycket det behövde jag ju.
 
Men det är bara till att hålla ut !! snart är det lov.

Tips -CC cream

I lördags köpte jag denna CC creamen ifrån Lumene, och jag rekomenderar den verkligen! Den är superbra. Den jämnar ut hudtonen, täcker rödheter, ser otroligt naurlig ut och känns inte på. Jag älskar den! Jag köpte en sån här på ullared i somras också, men gjorde misstaget att köpa i den färgen deep (den mörkaste) då jag var lite sommarbrun. Men solbrännan försvann ju snabbt sen så jag kunde inte använda den mer. Kände att jag ville testa den igen och den funkar super!
Jag köpte min på Åhlens för ett då kampanjpris på 119 kr. Annars kostar den 145 kr.

plugg plugg

(tidställt inlägg)
Hej! Just nu är jag antagligen på konfan och har det mysigt. Idag har det varit en lång dag, skola med ett SO prov. Jag hatar verkligen alla dessa so prov, massa plugg vilket inte alls är kul. Men i mitt fall är provet över nu, så hoppas att det gått bra. Det händer massa grejer denna veckan, so prov, matte prov, svenska bokredovisning, tandläkaren igår, ha hand om disco för barn och massa mer. Men det är ju snart påsklov så det gör ju inget! Kan hålla ut lite till.
 
Har ni mycket prov & läxor? :)

första april

Har någon blivit lurad idag? ;)