Hemma.

Hej! Jag är hemma! Fast det har jag varit i två dagar nu, men ja. 
Vi kom hem ifrån Gran Canaria häromdan typ klockan 22.00. Jag var sjukt trött då vi hade varit påväg hem sedan kl. 11.00 på Gran Canaria (alltså reste vi i typ 12 timmar). Jag hade längtat efter min egna säng redan första natten där då sängarna var riktigt hårda och kuddarna var platta, haha. Men vi klarade oss! Sov riktigt gott ändå eftersom att solen tröttar ut en rejält. 
 
Vi har haft ganska bra väder tycker jag, två dagar regnade det lite och blåste, men annars var det bra. Dock så fick jag ont i magen och mådde ganska dåligt en dag, men låg inne och vilade lite och då hade det gått över dagen efter. Det har blivit mycket häng vid poolen med massa pepsi (man kunde gå och ta gratis (all inclusive) i poolbaren) och sol. Så vi har haft det riktigt bra!
 
Såklart så tog jag hur mycket bilder som helst. Jag ska försöka välja ut dem bästa och lägga upp här på bloggen. Därför kommer det komma en massa bildbomber, heheh. Förra året när jag hade varit iväg på Fuerteventura tog det ett litet tag innan bilderna kom upp (oops) men ska försöka vara bättre i år.
 

#inspoo

bilder ifrån weheartit

dagens youtubeklipp

 

Veckans bloggläsare v. 7 + ny omgång!

 
 
 

Före/efter redigering

Det är riktigt kul att sitta och redigera bilder. Särskilt när man ser skillnad på den oredigerade och den redigerade bilden! Här uppe är två stycken bilder som jag redigerade precis. Man ser ganska stor skillnad på just dessa bilderna. Även fast man tagit en riktigt bra bild, så kan man alltid redigera den lite så att den blir ännu bättre! Jag tycker att det är superviktigt att fixa färgerna på bilderna. Som ni ser på den andra bilden så var "före"-bilden mycket mer blåare och kallare än "efter"-bilden. Eftersom att bildens fokus är rosa, så ville jag få fram lite mer rött/rosa i den. 
 
Det finns massa roliga saker man kan göra med bilder! Så innan du lägger upp en bild på t.ex. bloggen, instagram, vad som helst egentligen; testa att redigera den först! Det är riktigt kul, och man kan få ett himla fint resultat.

update


Hejhej! 
Jag har det sjukt bra här på Gran Canaria! Dem 2 första dagarna hade vi riktigt härligt väder, då vi har legat vid poolen hela dagarna. Idag har vädret varit lite sämre, det har regnar ock blåst lite, men det ska bli bättre redan imorgon. 

Tidigare idag var vi nere i Puerto Rico i ett "shopping center". Där hittade jag faktiskt ett par jeans inne på Mango! Haha, det var typ den enda vanliga affären där. 

Vi har det iallafall det bra här, och som jag sagt tidigare så kommer jag hem på onsdag :)

Wreck this journal

Bilder från weheartit & google.
Alltså åhh, jag vill så gärna ha Wreck This Journal! Den boken verkar sjukt rolig och kreativ!  Det är alltså en bok som det finns en massa typ uppgifter i. T.ex. "duscha med boken" eller "färglägg hela sidan". Sjukt roligt ju! Jag kommer helt klart beställa den snart. Här uppe ser ni några bilder från boken. Du kan köpa den HÄR.

Snygga detaljer

Bild ifrån weheartit.

Glad alla ♥-dag!

Hoppas att ni alla får en underbar dag! ♥ 

#throwbackthursday

 
Bilder från när vi var på Fuerteventura förra året. Så otroligt skön semester, och vi hade riktigt tur med vädret!  Så himla härligt juu!
Har ni varit på någon Kanarieö någon gång?

On my way.

Wohoo! Just nu är jag påväg till Gran Canaria! Som ni kanske förstår så är detta ett tidställt inlägg, och det kommer ni få leva med resten utav veckan! Det kan vara så att jag får internet på mobilen en snabbis och då ska jag försöka uppdatera. Men annars blir det väl sol och bad och bara ta det lugnt.
Vi kommer hem igen om en veckan (alltså på onsdagen den 19:de). 

V. 7

Hade tänkt att lägga upp ett sådant här inlägg varje måndag nu! Ganska kul att få en överblick över veckan som kommer. Som ni kanske ser så är jag till stor del av veckan på Gran Canaria! Heheh ganska gött. Som sagt så kommer det komma upp ett tidställt inlägg per dag.

klockaklockaklocka

I helgen var jag och shoppade lite med min mamma. Jag köpte inget speciellt, typ bara ett pannband och en klocka. Klockan fyndade jag iallfall på Ur&Penn för bara 150 kr! Innan kostade den 298 kr, men nu var det rea. Tycker om sådana klockor supermycket. Tycker om klockor överhuvudtaget! Det är riktigt snyggt. Jag har hur många klockor som helst heheh. Typ fem stycken. Men det gör inget för jag tycker ju om klockor!!
 

sorri

Hejhej!
Alltså jag vet att min uppdatering det senaste har varit hemsk! Men kan faktiskt inte hjälpa det. Har haft 2 prov (1 kvar) och på två kvällar har jag varit iväg i två-tre timmar på t.ex. öppet hus på skolan. Och nu i helgen så har jag börjat fixa till resan till Gran Canaria! Vi har tvättat lite sommarkläder och så. Jag har ännu inte börjat fixa inlägg som jag ska tidställa, och vi åker på onsdag morgon. Jag får nog ta och börja fixa det nu. Det kommer bara komma upp 1 inlägg per dag, men hoppas att det är okej!
 
Tråkigt inlägg jag vet, men det är alltid bra att få lite info! :) Och förresten hoppas jag att ni gillar designen! Är verkligen sjukt nöjd med den. 
 
 

makeup wanties

Det finns sjukt mycket fint smink som jag vill ha! Dock så har Sverige ett sjukt dåligt utbud. Hade verkligen kunnat tycka att dem hade kunnat sälja lite mer av dem bra och populära sminkprodukterna. Här uppe har ni några grejer jag vill ha, baby lips såklart, naked basics palette m.m. Fast man kan ju iallfall få tag på bb creamen så det är lugnt, haha. Ska nog köpa den snart! Köpte en cc cream på ullared i slutet av sommaren, och då hade jag färgen dark, alltså mörkaste. Jag kunde inte använda den länge sedan efter det (smart som jag är och väljer mörkaste färgen). Men nu ska jag ju utomlands snart så då kanske den funkar? Heheh vi får se! 

Back.

Youhooo (som han i Frozen)!
Alltså nu var det sjukt längesedan jag bloggade! Ungefär fem dagar sedan tror jag. Jag var på ett konfaläger fredag till söndag och hade inte hunnit att publicera några tidställda inlägg (sorri). Men nu är jag tillbaka och är gladare än någonsin tror jag! Nejmen om 1 ½ vecka kommer jag få sportlov! Vi åker nämligen till Gran Canaria den 12:de, alltså på onsdag nästa veckan. Näjs. Man kan väl säga att jag längtat ganska länge efter det. Självklart ska min kamera hänga med dit så jag kan ta en massa sommarbilder på vintern! 
 
Iallfall så händer det lite grejer denna veckan. Två prov och lite annat. Allt får ni se där nere ↓. Tror inte jag har så mycket mer att säga, bara att designen kommer att komma upp så snart som möjligt. Sa ju att den skulle komma upp förra veckan men en massa kom emellan så det blir nog någon gång denna veckan. Har ett SO prov imorgon så måste plugga.