Nya smycken

För några dagar sedan köpte jag lite smycken på rean på Ur & Penn! Alla smycken kostade bara 20 (!!) kr! Så jag passade på att köpa ett par supersnygga öronhängen med sjukt fina färger och ett "set" med åtta ringar. Det är så himla fint att ha flera olika ringar på sig tycker jag.
 
Btw, så är jag hemma från husvagnen!! Vi var iväg en snabbis i tre dagar (en hel dag, två nätter, whatever) så vi kom hem idag. Det är därför bloggningen har varit kass, men det ska jag ändra på!

hemma

Bild från Öland.
Hej alla! Nu är jag hemma igen från vår husvagnssemester. Vi var först i Halmstad där vi låg på stranden i Tylösand i några dagar och sedan åkte vi vidare till Varberg där vi var på stranden, och var på Ullared en dag. Så det har varit ganska skönt att bara komma bort och knappt göra någonting. Men vi ska nog ut igen en gång till! Jag vet inte riktigt vart vi ska, men det ska bli skönt iallafall. 
 
Jag tror jag ska göra ett inlägg med bilder från dem olika platserna, dock så har jag inte fotat så mycket haha. Men några bilder har jag tagit iallfall!

ULLARED


Hej! Idag var vi på Ullared, andra gången för i år! Dock så behövde vi inte så mycket eftersom vi köpt allt sådant förra gången vi var där så det gick ganska snabbt. Jag behövde inte heller jättemycket, men jag köpte iallafall bl.a. en locktång. Det gick faktiskt riktigt snabbt! Dem spelade även in Ullared programmet, men vi såg tyvärr inget kamerateam, haha. 

Idag har det varit sååå varmt. Alltså herregud! Det har nog varit 30 grader i skuggan. Har ni också haft det varmt?

STRANDEN OCH CAMPING



Godmorgon! Nu är vi på plats här på den andra campingen och det är så skönt! Vi ska vara här som planerat till fredag, så det är ett tag. Men det är alltid skönt att komma bort lite! Vi bor bara några meter från stranden så det är perfekt. 

Idag ska det tydligen bli riktigt varmt så vi kommer nog vara på stranden och bada. Har ni besökt stranden i år? :)

SOMMAR


Godmorgon! Förlåt för den hemska uppdateringen, men har tyvärr inte riktigt hunnit uppdatera. Häromdan kom vi till campingen, och igår var vi på stranden hela dagen, så skönt! Idag ska vi nog också till stranden igen, det ska bli typ 26 grader varmt haha :)

Imorgon åker vi vidare till nästa camping där vi ska vara lite längre. Det ska bli riktigt kul! 
Vad ska ni göra idag? 

HEMMA.

Hej! Nu är jag hemma. Eller jag har egentligen varit hemma i två dagar, men har inte riktigt orkat blogga. Iallafall så kom vi hema häromdan, ungefär kl 21.00, då VM-finalen började! Så då var det på med TV:n direkt när vi kom hem. Jag har inte gjort så himla mycket dessa två dagarna, packat upp, och träffat Fanny innan hon åkte på semester. Jag har varit så himla trött dessa dagarna, har ingen aning varför. Förresten så tänkte jag visa allt jag köpt i Göteborg/Öland (dock tror jag inte jag köpte något på Öland?). Det inlägget borde väl komma upp imorgon isåfall. 
 
Vi ska faktiskt iväg snart igen med husvagnen, bara om några dagar. Jag kommer nog tyvärr inte tidsinställa några inlägg, eftersom det är sådant jobb. Men jag kommer försöka blogga så mycket som möjligt från mobilen iallfall :)
 
 

Gina tricot favs

Direktlänkar: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

dagens inspiration

bild från weheartit

Memories 2014

I början av året så fick jag idén att skriva ner en massa viktiga och speciella minnen under året på lappar och lägga i en glasburk. Hade sett det någonstans innan, och det verkade vara en riktigt kul idé! Nu har jag samlat på mig en del lappar, som jag sedan ska öppna på nyår och tänka tillbaka på allt kul jag gjort under året. Jag ska definitivt göra detta under 2015 med! 

Så snygga outfits

bild från weheartit

1 år gammalt inlägg #flashbackfriday

Haha, tittade igenom mitt arkiv här på bloggen, och då hittade jag detta inlägget som skrevs för exakt ett år sedan! Då var jag ute med husvagnen i Stockholm och på Öland.
 
"Nu är vi påväg mot Öland! Det blev inte västkusten eftersom det skulle bli kallare där. Vi har haft det riktigt bra i Stockholm! Jag kan berätta mer om det när jag kommer hem. Vi har även shoppat lite (man får ju passa på när man bor i en liten stad!). Visar allt bär jag kommer heeem! :)"
 

snygg outfit

bild från weheartit

ölaaaand



Hej! Som ni märkt så har inte jag 'live bloggat' (kan man skriva så?) på ett tag, och jag vet inte varför. Men iallafall så är vi på Öland nu, vi kom hit för två dagar sedan nu. Vädret är såå härligt, typ 25 grader och nästan inga moln. Så vi har varit på stranden nu dessa två dagarna! 

Som ni ser så kom det två elefanter på stranden idag, haha! Det var några som gjorde reklam för sin cirkus. 
Har ni badat mycket nu när det varit så varmt? :)

baby lips

Det är dessa tre baby lipsen (heter det så?) jag har. Pink Punch, Cherry Me och Peach Kiss. Tycker att alla är superbra, och ger fin färg. Men förpackningarna är nog det bästa med dem, hehe. Supersöta, och fint om man bytar "korkarna" med varandra! :)
Om ni har baby lips, vilka har ni då? 

dagens inspo

bild från weheartit

gimp tips!

 

beach

bild från weheartit

the fault in our stars

För ett tag sedan beställde jag hem The Fault In Our Stars boken på engelska. Jag har ju redan läst boken på svenska och även sett filmen, så jag kände att jag ville läsa den på orginalspråket också. Jag bara älskar denna boken såå mycket. Den är så otroligt bra, och jag rekomenderar den starkt. Alla måste läsa den, så bra är boken. Och filmen. Har någon av er läst boken eller sett filmen?

black and white

bilder från weheartit

makeup

Lite av mitt smink, haha. 

shorts

bilder från weheartit

Outfits


Till vänster: Jeansjacka - Vero Moda | Linne - H&M | Byxor - Vero Moda | Väska - Lindex. Till höger: Tjocktröja - Bondelid | Byxdress (ser ut som shorts här) - H&M. 

Här är två stycken outfits jag haft på mig här i Göteborg. Den till vänster hade jag när vi gick inne i staden och den till höger har jag på mig idag. 

Idag ska vi till Marstrand, så det ska bli ganska kul faktiskt! Västkusten är ju sjukt fint, särskilt på sommaren. Vad gör ni idag?

Spotify

Min favoritlåt just nu är nog Don't av Ed Sheeran, Try Hard med f Seconds Of Summer och Success med Samir & Viktor!
Vilka är era favoritlåtar?
 

somrigt

bild från weheartit

FRÅGESTUND!

 

Randigt & jeans

bild från weheartit

Shopping i Göteborg


Hej! Vi har det bra här i Göteborg! Idag har vi varit och shoppat lite inne i stan. Hittade bl.a. ett linne på tessie och en T-shirt från Gina tricot. Kommer göra ett inlägg när jag kommer hem med alla grejer jag köpt :) 

Imorgon ska vi till Liseberg! Det ska bli riktigt kul då senaste och första gången jag var där var jag 5 år gammal, haha. Det ska även bli riktigt varmt imorgon! Typ 26 grader, wow. Sommaren är tillbaka. 
Vad har ni gjort idag? :)

Tips på fina typsnitt

De typsnitten som är orangea har åäö, medans de som är lila inte har dem bokstäverna. Alla typsnitt finns att hitta på dafont.com.

grym outfit

bild från weheartit

Juni Favoriter ♥

Som ni ser så har jag ändrat lite i mina månadsfavoriter, jag har minskat antalet produkter för det blev nog lite många heheh. Jag har också tagit bort alla kategorier. Let's get starteeeed
China Glaze, i färgen 'Float On' - Nu i sommar tycker jag att det är riktigt snyggt med neonfärgade naglar då det är såå fint när man fått lite färg. Den här färgen är en ganska neonfärgad rosa som är riktigt snygg på naglarna. Älskar nagellacket, men enda nackdelen är att det försvinner ganska snabbt så man får ha ett bra baslack.
 
Schwarzkopf, Got2b 2 sexy big volume - Detta hårsprayet är riktigt bra! Det håller allt på plats och gör så att frisyren håller hela dagen. Det luktar även hallon vilket är et STORT plus, haha. Doftar supergott.
 
One Direction, Our Moment - Såklart så måste denna parfymen vara med på mina favoriter för månaden. Hade på mig den på One Direction konserten och då ha jag liksom doften som "en del av det minnet" om ni fattar vad jag menar. Alltså när jag luktar på den så tänker jag på konserten. Och det är ju bra.
 
Benefit, Greetings from... Cabana glama - Denna "paletten" innehåller en concealer/foundation, bronzer, tre ögonskuggor, 'Posietint' och två borstar (ni kan se hur det ser ut HÄR). Älskar denna paletten då den är såå bra att ha med sig när man reser. Den har liksom allt man behöver. Tipsar verkligen om den!
 
Wet'n Wild, eyeshadow palette i färgen 'Walking on Eggshells' - Dessa färgerna är såå fina. Köpte paletten på Ullared för bara 30 kr! (!!) Så billigt. Den är så värd sitt pris, helt klart. Om ni ser den, köp den.
 
L´oréal Paris, Telescopic Clean Defintion - Jag älskar denna mascaran, så himla bra. Man får verkligen superlånga ögonfransar av den, med bara några drag. Såå bra mascara om man vill ha längd.
 
Online balans, Hand & Nagel vårdande kräm - Världens bästa handkräm, seriöst. Älskar den. Den gör händerna mjuka om dem varit torra, och luktar även gott. Ett stort plus är att den torkar snabbt och inte är alldeles kladdig och fet. Det gillar ju typ ingen.
 
The Body Shop, Body Butter Passion fruit - Köpte faktiskt detta på rean, för ungefär halva priset, och det luktar supergott. Som alla The Body Shop produkter så är även detta riktigt bra. Body Buttret återfuktar huden så bra och det håller hela dagen.

beach outfit inspo

bilder från weheartit

Nu åker vi!

Godmorgon! Idag åker vi till Göteborg! Ska bli riktigt kul, har verkligen sett fram emot det :) Som sagt så har ju nu tidställt inlägg fram till den 13 juli. Jag vet inte riktigt hur länge vi är iväg, mer eller mindre än det iallafall. Men jag kommer ju kunna uppdatera från mobilen annars, så det är lugnt. 

Godmorgon

Godmorgon! Måste bara säga förlåt för att inläggen blir så tråkiga nu dem två senaste dagarna, men det är för att jag har varit tvungen att förberedda inlägg som jag kan tidställa sedan till när vi är iväg. Jag har också haft lite grejer jag varit tvungen att göra så har inte riktigt kunnat "tänka ut" något bra att skriva om, haha.
 
Men iallfall. Idag ska jag börja packa och välja ut kläder och smink som jag ska ha med mig till husvagnen. Det som är så bra med husvagn är att man kan ha med sig ganska mycket av det, haha. Sedan ska jag måla naglarna (ni kanske får se hur dem blir?), och tidställa inlägg. Vad ska ni göra idag? :)

Hello July

Alltså juni månad har gått så snabbt. Men så himla mycket har ändå hunnit hända, skolavslutning, konsert, vara med kompisar osvosv. Så himla bra månad. Dock så har den kunnat vara lite långtråkig då jag knappt kunnat göra någonting eftersom mamma och pappa jobbat. Men jag ser fram emot juli, för då ska vi åka iväg med husvagnen och bara ta det lugnt. Vi ska bada och ha det bra.
 
Vad ska ni göra i juli?