foto + önskeinlägg?

Idag är det sommar igen! Haha, detta är första dagen på typ jättelång tid som solen visar sig. Men jag passade iallafall på att fota lite bilder. Jag har ju inte velat göra det innan eftersom ljuset varit så otroligt tråkigt. Tycker att bilderna blev okej bra, haha.
 
Idag ska jag också börja tidställa lite inlägg tänkte jag. Jag ska vara iväg längre sedan efter Göteborg, så jag kommer inte kunna blogga vanligt på ett tag. Men jag har ju med mig mobilen, och därifrån kommer jag ju kunna blogga också, så ni kommer få några live inlägg ändå haha. 
Vill ni se några speciella inlägg när jag är iväg? Ni får jättejätte gärna önska inlägg, så kanske jag publicerar dem då! Kommentera :))

Veckans Bloggläsare v. 27 + ny omgång ♡

 
 
 

summer outfit inspo

Bild ifrån weheartit

Göteborg

Bilden hittade jag här.
Nästa vecka åker jag och familjen till Göteborg, wohoo! Älskar storstäder ju. Vi var där senast i augusti förra året, och det är såå fint där. Vi ska vara där i några dagar, och hitta på massa kul saker, som t.ex. vara på Liseberg och shoppa.
 
Men jag behöver er hjälp! Vet ni några bra butiker med fina kläder/smink/smycken som typ bara finns i Göteborg? Det är ju så tråkigt om man missar sådana affärer! Jag har redan hittat Grand Parfymeri (som jag var i förra året), Tessie och Pinkroom. Men finns det fler sådana roliga butiker som är värda att gå in i? :)

Outfit inspo

Bild ifrån weheartit.

följ mig här!

 
 

NY PLÅNBOK!

Idag var jag på stan och shoppade lite och kollade in rean. Hittade ganska mycket faktiskt, bl.a. två fina sommarlinnen, ett par vita shorts, en rosa bandana, en makeup svamp och då denna plånboken. Tycker om den supermycket! Kostade nu bara 99 kr på Accent, så det var ju riktigt bra. 

dagens outfit + lite annat

T-shirt - Gina Tricot | Shorts - H&M | Halsband - Guldfynd | Ringar - Glitter
 
Idag är det fredag! Wohoo! Även fast det är sommarlov är det alltid skönt med fredag. Ikväll ska jag till min kompis som fyller år idag (skriv 'grattis Fanny' i kommentarerna så blir hon glad!) och fira henne. Ska bli riktigt kul! Annars ska jag nog bara göra lite ärenden på stan, och kolla in sommarrean! Har faktiskt inte gjort det ännu.

Vad gör ni idag?

Städa

 
Lådan där allt mitt smink är i brukar ALLTID bli hur stökig som helst! Allt ligger typ huller om buller och man hittar typ inget. Men härmodan så städade jag faktiskt den! Det blev så mycket bättre än innan. Dock så börjar jag få lite för mycket smink så jag har knappt någon plats, oops. Jag hade velat sortera det bättre! Har sett att Åhlens har typ en massa olika förvaringslådor till t.ex. smink och sådant som verkar hur bra som helst! Ska försöka köpa någon nästa gång jag är där inne. 
 

River Island

Allt hittar du på River Island's hemsida, här.
Har sett massa fina kläder ifrån detta märket i tidningar osv, men har aldrig gått in på deras hemsida för att kolla in dem. Nu gjorde jag det, och jag blev typ kär i allt där! Så himla fina och färgglada kläder! Vill ha allting därifrån. Gjorde ett litet kollage med grejer därifrån. Hoppas ni blir inspirerade! :)

Löpning

Jag har gått och skjutit fram på att ut och springa nu hur länge som helst, så min kondis har sjunkt otroligt, oops.. Men imorse ställde jag alarmet för att gå upp tidigare än annars och tog på springarkläderna. Jag kan säga att jag var riktigt jäkla taggad. Jag började springa, med musik i öronen, och kom ca 200 meter innan musiken stoppade. Fasen också tänkte jag, hatar att springa utan musik. Försökte fixa det, men det gick inte. Det var nog för att min spotify var på offline och min mobil knappt hade någon surf kvar.
 
Så jag fortsatte, orkade inte bry mig. När jag sprungit lite till märkte jag hur dålig min kondition verkligen var. Haha alltså herregud det var inte kul att springa den rundan! Men får väl fortsätte springa en massa så att kondisen höjs lite.. Mycket roligare då! För bara 1 ½ månad sedan sprang jag ju 7 ½ km utan att stanna och nu klarar jag knappt 2?? Det är väl bara att fortsätta kämpa, haha.
 

aztec nails

Är äntligen klar med mina naglar! Det har typ tagit en halv evighet, haha. Först så skulle jag göra ombre med två färger, sen skulle det torka, och efter det tog jag överlack. Sedan fick jag bara sätta igång med mönstret! Herregud vad pilligt! Jag använde mig iallfall av en smal pensel och en dotting tool. Är faktiskt väldigt nöjd med resultatet för att ha varit första gången jag gör sånt här aztec mönster.

Har ni målade naglar just nu? Hur isåfall? :)

Dagens Inspo

Bilder ifrån weheartit.

Ändringar i designen

Hej! Som ni ser har jag fixat designen lite grann. Fick värsta rycket innan och kände att jag ville ändra designen till något mer personligt, here it is! Första tanken var att jag ville ha det jätte exotiskt och typ hav, palmer osv men nä. Så svårt att hitta en bra bakgrundsbild! Så nu har jag en bakgrundsbild som jag själv tagit, mycket enklare så. Kommer nog göra lite små ändringar så småningom! Åhh gillar den massa!
 
Vad tycker ni?

Veckans bloggläsare v. 26 + Ny omgång!

 
 
 

TFIOS

Igår var jag på bio med Fanny, och vi såg den efterlängtade The Fault In Our Stars! Såklart så har jag läst boken, och jag älskar den. Så himla fin historia, men också otroligt sorglig. Filmen var verkligen superbra, och skådespelarna var perfekta för rollerna. Filmen var verkligen en film som man blir glad av...Och ledsen för den delen. The Fault In Our Stars är så himla värd att se, och läsas! Jag har beställt hem boken på engelska som jag kommer läsa i sommar. 

PLANERING

 
Idag har jag och resten av tjejerna i tcb planerat för lite nya grejer som vi ska göra! Det är så himla bra! Vi kommer ändra ganska mycket, men allt kommer bli super. Alla är så otroligt kreativa och kommer med massa olika idéer, och det gör allting bättre. Man får sjukt mycket inspiration när man skriver med dem. Jag vet inte riktigt när vi är klara med allting, men om drygt en månad. Kanske mindre. Är ni spända? :)

WWAT bilder, del 2

Här kommer del 2 av bilderna från One Diretion konserten! Kan fortfarande inte fatta att jag sett mina idoler på riktigt, och stått typ 20 meter ifrån dem. Helt jäkla sjukt är det. Men som sagt så var konserten underbar, alla var så otroligt taggade och det var en fantastisk stämning i arenan även fast killarna var försenade. När dem kom upp på scenen och man först såg dem var det mest herregud de finns på riktigt vad ska jag göra?? Jag bara hoppade och skrek och var så himla glad. Bästa känslan.
 
En grej jag alltid kommer komma ihåg är när Harry typ gjorde något slags teckenspråk till ljusmannen i vår sektion, hahah det var liksom en typsik grej som typ bara han skulle gjort. Och åhh det var bara så kul och dem sa typ hela tiden att vi var mer högljudda än konserten dagen innan haha och att vi var vackra osvosv. Varje gång någon av killarna kollade mot vår sektion så började alla vinka, haha såg så kul ut. Under Happily sköts konfetti ut och jag fick tag på 2 bitar!! haha jag har det på film och jag blev typ överlycklig när jag fångade dem.
 
Denna konserten var så himla bra, och de var verkligen riktigt duktiga live. 

H&M Home.

För ett tag sedan upptäckte jag att H&M har riktigt fina grejer till hemmet, som man kan inreda med! Dessutom är det inte alls så dyrt som vissa andra heminredningsbutiker. Jag kommer lätt beställa hem något där ifrån någon gång. Ni hittar allt i inlägget HÄR.

Before I die

Vad vill ni göra innan ni dör? 

midsommar

Idag är det midsommarafton! Känns absolut inte som det, tiden har gått riktigt snabbt! Vi ska iallfall fira med några vänner till familjen, som vi alltid gör. Vi ska äta massa god mat och umgås. Hur firar ni midsommar iår?

WWAT bilder, del 1

Alltså jag fotade och filmade sjukt mycket under konserten! Och det är jag riktigt glad över, så att jag kan kolla på det nu. Jag är faktiskt riktigt nöjd med bilderna med den platsen jag hade. Jag var typ 20 meter ifrån dem och herregud herregud jag kunde inte fatta att det var sant. TÄNK ER ATT NÅGRA NI TYP AVGUDAT SEN 2 ½ ÅR TILLBAKA HELT PLÖTSLIGT STÅR 20 METER IFRÅN ER. helt sjukt. Hahah varje gång Louis kollade åt mitt håll hoppade jag och vinkade och höll på, måste sett riktigt roligt ut men jag TROR han måste sett mig. och bara det gör mig så jäkla glad. Konserten var underbar och dem gjorde verkligen ett grymt jobb. 
 
Vill inte att någon tar någon av bilderna, dem är faktiskt mina.
Det kommer en del 2, med fler bilder och jag kommer berätta mer om konserten.

Inspiration.

bilderna är ifrån weheartit.

Benefit, Greetings from Cabana glama

Häromdan innan konserten så var jag och Wilma och shoppade lite på Emporia, och då hittade jag den här! Det är då en slags "palett" från Benefit. Den innehåller 'Some kind-a gorgeous medium', 'Hoola bronzer', Eyeshadow palette', 'Posietint', en borste och en applikator. Denna "paletten" var då på rea och det var superbra! När vi kom dit hade jag först tänkt köpa Hoola bronzert, men sedan såg jag denna, som faktiskt var billigare än bronzert. Älskar Benefit, superbra produkter.

WWAT videos

 
Sjukaste jag varit med om, bästa dagen i mitt liv

this is the day

 

Favourite fragrances

Victoria's Secret, Enchanted Apple | Beyoncé, Midningt Heat | Nicki Minaj, Pink Friday | One direction, That Moment | Ralph Lauren, 2
 
Vilken är din favorit doft just nu?

Jämställdheten

Idag tänkte jag skriva om någonting jag inte riktigt brukar, så detta kommer bli ett lite annorlunda inlägg. Men det behövs. Jag tänkte skriva om jämställdheten.
För några veckor sedan hade vi ett grupparbete i SO:n som skulle handla om lite olika grejer, och min grupp fick temat 'arbetslivet'. I det temat stod det bl.a. om jämställdheten i arbetslivet, och andra viktiga grejer. Jag har själv varit ganska insatt i detta sen tidigare och jag tycker att det är sjukt viktigt att prata om. Jag är dock inte värsta experten på detta, men jag känner bara att jag vill ta upp det här. 
 
I min SO bok finns det en sida där det står en massa 'Viktiga årtal i kvinnohistorien'. Jag kan skriva några exempel här. "1864; Mannen förlorar sin lagstadgade rätt att aga sin hustru". Alltså fram till år 1864, hade männen rätt att SLÅ sina hustruar? Varför? Jag har ingen aning. "1921; Kvinnor får allmän rösträtt och blir valbara i riksdagen". Innan detta årtal var det alltså bara män som fick rösta till riksdagen, och vara valbara dit. Undrar varför här också? Varför var det såhär? Vad gjorde att männen var dem som alltid skulle ha makten och rätten till att göra hemska saker utan att bli straffade? Som tur är så är det inte så länge. Men det finns massa andra grejer som fortfarande är så fel, som att männen kan få upp till 25% högre lön än kvinnor, även fast de jobbar på samma jobb.
 
Det finns så mycket som fortfarande är "ojämställdt", som jag verkligen hoppas att vi ALLA kan göra något åt. Om alla hjälps åt så kommer det funka.
 
 
 

Sommar.

Seriöst, vem älskar INTE sommaren?! Bästa som finns. Visst ni att håret växer snabbare på sommaren eftersom att det är tiden under året man är mest lycklig? Jag älskar värmen, havet, jordgubbarna, glassen, ledigheten, umgås med kompisar, sova hur länge man vill, lata sig på stranden, vattenkrig, bada, shoppa och massa, massa mer. Sommaren är underbar.
 
Idag har jag iallfall tagit det lugnt, och sluppit den där söndagsångesten. Käkat jordgubbar har jag också gjort. Ikväll ska jag till några kompisar och ha kul :) 
Förresten (believe it or not) så har jag tagit bilden med min iPhone 5s! Redigerade den dock i gimp.

Veckans Bloggläsare v.24+25 + ny omgång!

 
 

Fransk manikyr

 
Häromdan målade jag mina som fransk manikyr, och blev såå nöjd! Älskar ju att ha det på naglarna, riktigt fint! Jag älskar att måla naglarna på sommaren, särskilt i typ neonfärger! Världens finaste. Kan skriva ett inlägg sedan med en massa fina nagellack!

SOMMARLOV

 
Jag har sommarlov! Vilken lycka alltså! Vi hade skolavslutning igår 12-13, och det var riktigt lyckat! Alla var glada och finklädda och vädret var hyfsat bra. Jag tog tyvärr inga bilder igår, men ni får nöja er med det haha. Jag kan visa klänningen sedan.

New in

 
Äntligen har jag hittat vita, låga converse! Jag har letat i över två månader nu, och vi har väntat på att Team Sportia skulle fått in (dem kostade 500 kr där, och jag har ett presentkort på 400). Vi har frågat i säkert en och en halv månad om dem någon gång skulle få in fler (fanns bara stora storlekar), och de har sagt att dem nog kommer snart, vilket dem inte gjort. Så nu inför skolavslutningen ville jag jättegärna ha låga converse, så vi kollade på Scorett's hemsida, och där fanns det! Så vi chansade på att beställa hem (vi visste inte om dem skulle komma senare än avslutningen) dem, och här är de! Är så himla glad.

Friluftsdag

Godmorgon! Idag är det dan före skolavslutningen (!!) vilket betyder att vi har friluftsdag, och jag ska spela tennis. Man kan välja mellan en massa olika saker, som t.ex ridning, beachfotboll, simning och golf. Vi som ska spela tennis råkade få himla bra tider, 09.00-11.00 så det blir i princip en ledig dag för mig med lite träning. Så skönt ju! Jag har inte fattat ännu att sommarlovet börjar om typ bara 30 timmar. Längtar så otroligt mycket! Men vår skola verkar dock få sommarlov ganska sent, i jämförelse med andra haha. Känns som om alla reda har sommarlov. Har ni sommarlov än? Om inte, när dår ni isåfall?

PLL

Idag (eller inatt) kom första avsnittet på femte säsongen av Pretty little liars! Alltså som jag har väntat och längtat, slutade ju så spännande nu i mars. Detta är seriöst världens bästa serie, den har allt man vill kolla på. Och nu har det börjat bli ännu mer spännande och läskigare, men det är bara bra! Pll är så värt att kolla på.
 
Tittar ni på Pretty little liars eller någon annan serie? 

Maj favoriter

Här är mitt andra månadsfavoriter inlägg! Hoppas ni tycker om det. Tyvärr så har bilderna inte blivit de bästa i detta inlägget heller, men fick fota dem lite snabbt. HÄR har ni mitt förra månadsfavoriter inlägg.
Biosilk, Silk silk therapy - Detta är alltså en hårolja som man använder i topparna så att det ska få glans och se fint ut. Jag fick det av mamma och jag tycker att det har funkat superbra! Jag vet inte var man kan få tag på det, och det är väldigt lite i förpackningen.
Klippoteket, Styling Dust Spray 9 Dry Shampoo bonus effect - Detta torrschampoot har jag med igen, eftersom att det har jag verkligen behövt använda, och det funkar superbra! Luktar gott och gör att håret ser mindre fettigt.
The Body Shop, Strawberry body puree - Denna lilla handkrämen har jag haft med mig i väskan  och lite överallt. Egentligen är det nog en slags bodylotion, men jag har använt den som handkräm och den funkar super till det! Den luktar även supergott.
Apoliva, body lotion passion & nature - Denna body lotionen är så braaa! Luktar otroligt somrigt och återfuktar kroppen superbra. Älskar den. Detta är nog min tredje förpackning jag har, så bra är den. 
Neutrogena, Visibly clear pink grapefruit oil-free moisturiser - Detta är både min dag- och nattkräm. Den ska återfukta huden och göra den len, vilket den verkligen gör! Den luktar supergott och jag kan rekomendera den starkt! 
Eos, Summer fruit - Jag köpte detta läppbalsamet för att jag hade hört så mycket bra om det. Har dock skjutit fram på det så länge eftersom att det är så dyrt! Men nu har jag det äntligen, i den godaste doften, Summer Fruit. Tycker detta är riktigt bra, återfuktar mina läppar och gör att dem luktar riktigt gott!
Maybelline New York, The Falsies feather look volum' express - Denna mascaran gillar jag riktigt mycket! Man får mycket enkelt långa, svarta ögonfransar. Älskar formulan i den.
Rimmel London, Stay Matte Powder - Jag köpte detta pudret i Danmark då det är svårt att få tag i i Sverige, och det ångrar jag verkligen inte! Har hört massa bra om det och jag kan verkligen hålla med om allt folk skriver om det. Älskar pudret! Ett stort plus är att det är sjukt billigt, tror jag betalade 60 kr för detta.
H&M, Eyebrow fix - Var tvungen att köpa ett ögonbrynsgel som gjorde att mina ögonbryn sitter på plats, och då var det detta som jag hittade. Jag har inte testat några andra ögonbrynsgel, men detta är faktiskt riktigt bra, trots att det är H&M's egna märke! Brukar vara lite skeptisk till deras produkter annars. Detta gör så att mina ögonbryn faktiskt håller sig på plats hela dagen.
Bik Bok, Express nail polish remover - Denna nagellacksbortagningen är så bra! Jag älskar att det går så enkelt att få bort nagellack. Har haft denna i över ett halvår, och den funkar bra fortfarande. Den är så bra!
John Green, Förr eller senare exploderar jag (The fault in our stars) - Denna boken är det bästa som hänt mig. Jag älskar den, så otroligt fin och sorglig, och rolig och allt man vill läsa. Jag grät när jag läste den (inte ofta jag gör det) och kan inte sluta längta till att man kan kolla på filmen i Sverige. Jag gråter bara jag ser trailern.
Depend, nail polish #315 - Detta är en superfin nude färg som är riktigt snygg att ha nu i sommar när man är brun. Den har även glitter i sig som gör att det blir ännu finare! Rekomenderas!
Beyoncé, Midnight Heat -Alltså denna parfymen luktar såå gott! Älskar den så mycket. Jag suger på att beskriva dofter, men om ni vill läsa mer om den så kan ni klicka HÄR.

SKOL LYCKA

ALLTSÅ LYCKAN. Det var alla läxor, prov, inlämningar och uppsatser för åttan. Många säger att åttan är den tuffaste årskursen. Jag håller med. Det har varit så sjukt otroligt mycket nu dem senaste veckorna, och man har knappt orkat med, men nu har vi ingenting, alls. Det enda vi gjort på lektionerna är att kolla på film eller sjunga sånger (på tyskan alltså (idag sjöng vi schni schna schnappi haha ha)).
 
Men idag var sista riktiga skoldagen för åttan, men lektioner och så. Imorgon är det kaaanske en dubbeltimme på SO, men sen är det städa i skåpen och lite annat och fotbollsmatch mellan lärarna och niorna. På onsdag ska vi paddla kanot med klassen och det ska bli superkul! Vi gjorde det förra året också och det var helt perfa. På torsdag har vi "friluftsdag", där jag och några andra ska spela tennis i 2 timmar. Också najs ju. OCH PÅ FREDAG ÄR DET AVLSUTNING! yeey. så skönt.
 
När slutar/slutade ni skolan? :)

Saturday night


Hej! Idag har jag varit med en kompis och vi har varit ute i solen och typ solat och snackat en massa. Det har varit ganska bra väder idag! Imorgon ska det bli ännu varmare, så skönt. 

Just nu sitter jag och kollar på What to expect when you're expecting. Haha filmen är riktigt bra än så länge iallafall. Filmtips! Bad pappa att köpa Nerds på hemmakväll, för jag ville testa det och dem var supergoda ju! Värt att testa. 

Vad gör ni ikväll?

Chokladmilkshake recept

1. Häll i 2 dl mjölk, 2-3 kulor vaniljglass, 3 tsk oboy och chokladsås i en skål eller i en mixer. Om du vill kan du tilsätta några isbitar.

2. Mixa ihop alla ingridienserna och häll sedan upp i ett stort glas.

3. Nu ska du lägga i 1 kula vaniljglass, och toppa med chokladsås.

4. Klart! Det går väldigt snabbt och enkelt.

 

tidig morgon


Godmorgon allihopa! Men varför är jg uppe såhär tidigt en röd dag?? Jag borde ju ligga hemma och sova hallåå?? Men jag är faktiskt påväg till Ullared! Gick upp svintidigt så att vi skulle komma iväg snabbt! Blev lite spontant sådär, men det går bra. Jag har inte riktigt gjort en inköpslista haha, får bli lite halvt spontanköp heheh. 

Har ni varit på Ullared? :)

my summer bucket list

 

flower power

bildkälla: weheartit

Details in my room

Igår så tog jag äntligen tag i att städa mitt rum. Fixade lite på skrivbordet och nattduksbordet, och flyttade runt en massa prydnader osv. Blev otroligt nöjd! Rummet känns fräscht och städat igen. Plockade även lite blommor sådär halv 10 på kvällen, bra jobbat haha. Nu måste jag bara köpa ny matta, beställa bilder till min ram, kanske köpa nytt nattduksbord, och rensa böckerna i stegbokhyllan. Har hållt på och fixat i snart 1 år, men är ännu inte klar heheh. Men snart! När allt är klart så kommer jag självklart lägga upp bilder på bloggen.
 
Vad tycker ni om det ni ser ovan? 

Veckans Bloggläsare v. 23 + ny omgång ♡

 
 
 

Perfekt outfit

bildkälla: weheartit

Hello Summer!

Vilken lycka, det är sommar!! Så otroligt skönt! En årstid med massa sol, bad, kompisar, shopping och massa annat! Kan det bli bättre?! Denna sommaren ska jag verkligen göra grejer. Dem andra har jag bara slösat bort genom att vara hemma och göra ingenting, som kanske är okej typ första veckan. Men nu ska jag verkligen hitta på en massa roliga grejer hela tiden! Jag har faktiskt gjort en Summer Bucket List, och jag ska försöka hinna med alla punkterna. Tänkte göra ett helt inlägg om den, men ni kan få en liten sneakpeak på två punkter:
  • Ha sleepover med massa kompisar
  • Bada när det regnar
  • .....
Har ni gjort en Summer bucket list? Om inte, gör det nu! :)

hemåt



Hej! Ska snart åka hem från campingen. Skönt tycker jag då det finns lite grejer att göra hemma, hehe. Men annars har det varit ganska mysigt här. Som sagt så har vi ju bott precis vid havet så vi har haft världens finaste solnedgång varje kväll. 
Har inte tagit så mycket mer bilder än dem ni sett, har bara blivit dem typ haha. Men har tagit några med mobilen, som den ovan. Tycker att den blev ganska bra ändå för att vara mobil. 
Skriver mer när vi kommer hem!