countdown

 

Campingdag 3

Hej! Hann tyvärr inte skriva något igår, vi åkte iallfall runt lite och shoppade. Jag köpte iallfall som ni ser på bilden ova, en kimono och en t-shirt från Gina Tricot, och ett linne från Bikbok. Sedan var vi inom Ica och där köpte jag även VeckoRevyn. Faktiskt första gången jag köpte den tidningen, och jag tycker om den! Massa bra innehåll och den är även lång. Jag rekomenderar den verkligen! Det var även, som igår, fin solnedgång som jag såklart var tvungen att fota. 
Min lillebror Felix sitter bredvid mig och läser hela texten jag skrivit, och han vill att jag ska skriva något skämt haha. Men kommer ju inte på något, så ni kan ju kommentera lite roliga skämt? Kan lägga upp ett inlägg med era skämt sen, så gör jag Felix glad! :)) 

Sunset

Kunde tydligen fixa internet ändå! Så här har ni några bilder från ungefär en halvtimme sedan. Vi bor typ precis vid stranden, så behövde bara gå några meter för att ta dessa bilderna. Vi har det bra här iallfall, ganska blåsigt, men det funkar. Kommer nog kunna skriva något inlägg per dag, kan försöka tidställa något, perfekt! :) Sitter nu inne i husvagnen och bara tar det lungt. Vet inte riktigt vad vi ska göra imorgon.
Vad gör ni ikväll? 

CAR JOURNEY


Hej! Snart åker jag till campingen. Är förberedd med tidning och en bra bok. Köpte boken igår då jag hört sjukt mycket bra om den, och dessutom kommer det en film till den snart, så den får jag se!
Jag har tyvärr inte hunnit tidställa några inlägg, men jag har med datorn så jag kanske kan få internet till den. Annars uppdaterar jag från mobilen. I och med att jag har datorn med mig så kan jag förberedda lite inlägg annars! Perfekt ju. 

CROP TOPS

 
Jag tycker att crop tops är sjukt snyggt till ett par högmidjade shorts eller en fin kjol! Jag själv måste verkligen köpa in fler. Jag kollade runt lite och hittade en massa snygga på både Nelly.com och Monki. Måste verkligen ha någon av dem! Så fina ju.
 
Direktlänkar: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

dagens

 

Veckans Bloggläsare v. 22 + ny omgång ♡

 
 
 

MIN VECKA

 

Inspo

bildkälla: weheartit

Söndag

 Hejhej! Idag är det söndag! Och morsdag. Är påväg till farmor och farfar där vi ska fika lite, och sedan sticker vi till mormor och morfar och fikar där också heheh. 
Nästa vecka kommer bli otroligt skön, tre dagar skola, och sen på torsdag ska vi åka och campa i husvagnen. Ska försöka att tidstämplar lite inlägg tills dess. 

Igår klippte jag mitt hår!! Klippte typ 1 dm (ganska mycket för att vara mitt hår). Så nu är mitt hår lite längre än axlarna, så himla skönt nu till sommaren! Kan försöka ta någon bild sen och visa. 
Åt på Graffitti någon dag sedan på lunchen, så gott!

S U M M E R

bildkällor: weheartit

nail candy ♡

 
Målade naglarna häromdan, ville ha ett somrigt resultat and this is it. Tycker om dem supermycket, naglarna känns sjukt somriga och härliga, och såhär vill jag lätt ha dem fler gånger i sommar! Har hittat ett superbra nagel konto på instagram som lägger ut små mini tutorials på hur man kan fixa naglarna! Har fått massa inspiration därifrån och känner mig sjukt pepp på att måla naglarna! @nailsartvidss heter instagramkontot!
 
Hur ser er dröm nageldesign ut? :)

Puerto Rico foton, del 4

Här kommer sista delen upp av alla Puerto Rico bilder. Hahah alltså det har tagit mig 3 månader att få upp alla delar, bra jobbat
 
poolområdet!
Kolla killen som gör peace tecknet. Hahah alltså såg inte det förens jag kollade igenom bilder första gången!! #photobombar
Vår utsikt, wow
 

Shoppingg

Förra fredagen var jag på stan med Wilma, där vi shoppade lite och fikade. Såå mysigt ju. Vi köpte också lite annat då vi skulle sova över i min husvagn. Detta fick jag med mig iallfall, en svart långklänning från H&M som jag velat ha superlänge. Tycker att det är sjukt fint med långklänning på sommaren, och bekvämt. Sedan hittade jag även en byxdress (MIN LYCKA) som är superfin! Den har sjukt häftig rygg också. Denna också från H&M. Sedan köpte jag också ett EOS på Kicks. Har velat testa det länge och det luktar såååå gott!!

ta mig dit

bildkälla: weheartit

blogglista yää

När vaknade du imorse?
Svar: 06.40 ringde alarmet!
 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
vänta är det fredag idag?? nä torsdag, neej. herregud orkar inte, vill bara sova, kan jag snälla förflyttas till en annan tidzon som har natt nu??

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
 Nä

 

Vilket humör är du på?
Svar:
 trött. fast är ganska glad ändå

 

Vad har du på dig just nu?
Svar: 
träningskläder, en vit t-shirt och svarta cykelbyxor, ska till zumbaaan

 

Har du ont någonstans?
Svar: 

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
jag hade velat dricka vatten!!

 

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
 well, sist jag kollade gick jag i skolan och här får vi ju ingen lön 

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
 Köpte en långklänning och en byxdress på H&M!

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar: 
Antingen bloglovin eller blogg.se :))

 

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
 Idag har jag varit i skolan o haft det najs, ikväll ska jag dansa zumba!! så kul

 

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
 haha vet inte, älskar att lyssna på move eller salute av little mix på morgonen, man blir faktiskt sjukt peppad

 

Varför ska man läsa din blogg?
Svar: 
Vet inte egentligen, skriver om lite allt möjligt, allt jag gillar. Har en ganska personlig blogg, gör mina inlägg precis som jag vill ha dem och det är kanske lite unikt? 

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar: 
Var hemma, hade precis blivit värsta superförkyld. inte ok.

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
 Alltså har ingen aning. Kanske, antingen någon som kommenterar att jag har en fin blogg eller någon som säger att jag har en fin tröja? :)

 

När fotade något senast, och vad?
Svar: 
Senast fotade jag mina naglar, som är supermega coola. ni får se dem sen.

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar: 
Har gjort av med pengar på lunch (hade 1 h rast så vi stack någon annanstans & käkade heheh) och lite på zumban.

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
En låda.

 

Vad tror du att klockan är?
Svar:
 16.10 (HON VAR 16.09!!)

 

Vad borde du göra idag?
Svar:
plugga

 

Vad ska du ha på dig idag?
Svar: 
har haft på mig svarta shorts och ett linne!

 

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar: 
ingen aning, haha kul svar ja vet

 

Påverka min blogg!

 

SNYGG OUTFIT

bildkälla: weheartit

Carry you home

 

Summer outfit

Klippte ihop ett litet collage med en outfit från Gina Tricot. Jag tycker att dem har fått in mycket snygga kläder nu inför sommaren! Älskar så mycket där ifrån! Just nu tycker jag att det är jättefint med maxikjol eller maxiklänning. Det är perfekt när man t.ex. ska ut och äta en lite halvkylig sommarkväll. Här har jag matchat kjolen med en snygg crop top (vilket är superfint!) och en stor solhatt. Jag tycker även att solglasögon är supersnyggt och lade till det.
 
Direktlänkar: Crop Top | Solhatt | Tygpåse | Armband/ring | Maxikjol | Läppstift | Solglasögon

Veckans Bloggläsare v. 21 + ny omgång ♡

 
 
 

WHERE WE ARE

Alltså WOW. Tiden har gått så sjukt snabbt. Jag kommer ihåg exakt när vi skulle köpa biljetterna, precis som om det var igår. Och det var ändå ca. 240 dagar sedan. Jag har ju längtat efter detta i över två år, haha! Kommer vara så himla glad när jag sett dem. Tänk att JUST DÅ ser jag dem, på riktigt, medans så många andra bara sitter och drömmer om att få se dem i verkligheten. Så häftigt, och jag är så himla glad över att jag fick chansen!
 
Någon som ska gå på någon av killarnas konserter? :)

Drömhår

 

Hoppsan, ny design

Hoppsan, nu råkade jag sitta nästan hela dagen och göra en ny design. Bra jobbat. Dock så tycker jag att det är något som fattas, men det får jag fixa sedan, orkar inte mer nu hahah. Den blev väldigt enkel tycker jag... Tror det är bakgrunden jag tycker är lite konstig, var så länge sedan jag hade färgad bakgrund. Men får hitta en fin bakgrundsbild senare. Nu får det vara såhär! Men bortsett från det gillar jag den. 
 
Vad tycker ni?

SOMMAR

Alltså ska vi prata om vädret igår?? DET VAR SOMMAR.
Igår var nog den varmaste dagen på hela året, så skönt! Invigde min nya byxdress som jag kan visa i ett inlägg sedan (ni ser lite av den på andra bilden). Det var ungefär 27 grader i skuggan, och typ 30 grader när solen stekte på. Försökte ju få lite bränna, men haha det går ju inte tyvärr inte få på en dag om man heter matilda. Just nu regnar det, men det ska bli runt 23 grader typ ungefär hela veckan! HELLO SUMMER I AM READY

sjukt fin kombo

Källa: weheartit

Springi springi

Idag skulle en massa skolor springa ett 7 kilometers lopp. Vi på vår skola var tvugna att vara med iallfall, haha. Vi har hållt på och "förbereda" oss och så på idrotten i skolan (vilket inte blivit jättelyckat eftersom det varit ett påsklov mitt i allt) inför detta loppet. Och jag, har faktiskt blivit mer motiverad pga detta!! Har börjat ut och springa osv. 
 
Mitt mål var att springa (jogga egentligen) hela varvet runt. Trodde inte jag skulle klara det; men det gjorde jag! Stannade dock en gång när man kunde ta vatten efter 3,5 km men det räknas väl inte. Det var så lätt på något sätt. Och jag är så sjukt nöjd kan jag säga! Jag trodde aldrig att jag skulle klara det! Och tiden var ju inte så dum heller (för att vara mig). Jag är otroligt nöjd över att jag har hittat motivationen, hittat det roliga med att springa. Nu vet jag att jag klarar springa så långt, och vill bara fortsätta köra! 

braid & bracelets

Bildkälla: Weheartit

Veckans bloggläsare v. 20 + ny omgång ♡

 
 
 

Vad hände med tcb?

Det var så länge sedan vi i tcb hittade på någonting. Vi alla har haft mycket i skolan osv. Men igår började vi skriva lite igen, och såklart kommer vi på en massa nya grymma idéer! Jag älskar verkligen att skriva med tjejerna för att man får så sjukt mycket inspiration! Vi spånade på en massa grejer, och ska antagligen fortsätta planera snart igen. Det enda jag kan säga är att det kommer antagligen bli en ganska (mycket!!) stor förändring, vilket är superkul!
 
Så ni kommer nog snart få veta mer om vad vi håller på och planerar, men det kommer bli bra, det kan jag lova er!
 

Shopping!

Springjacka & tights - Stadium | Sportopp - H&M
 
Håraccesoar - Bikbok | Ögonbrynsfix & shorts - H&M
 
Var och shoppade lite grann igår, bl.a. lite nya träningskläder! Köpte även ett par löparskor, men orkade inte hämta dem heheh. Men dem är vita med lite rosa detaljer iallafall.

dagens

källa; weheartit

Ut & springa.

Idag var jag faktiskt ute och sprang och jag tror att jag äntligen har hittat motivationen i det! Har alltid tyckt att det har varit supertråkigt att ut och springa, men idag, helt plötsligt tyckte jag att det var kul och sprang till och med längre än planerat! Så himla otypiskt mig!! Men det var så otroligt skönt att komma ut i skogen och få springa lite. Ska ju vara med i något 7 km lopp på tisdag med skolan så behöver ju träna upp mig. Men det känns bra! 
 
Tycker ni att det är roligt att ut och springa? Hur håller ni er motiverade? :)

Sovmorgon.

Godmorgon allihopa! Idag börjar jag inte förens klockan 10.00, eftersom att min syslöjdslärare är hemma och vi får håltimme nu på morgonen! Så otroligt skönt! Så jag går i skolan ca. 5 timmar idag. Inget speciellt händer iallfall, bara en helt vanlig skoldag. 
Jag får försöka njuta av min lediga tid nu haha, ska kanske kolla på någon serie och lite youtube videos. Skriver mer när jag kommer hem.

April favoriter

Jag tänkte börja med en ny grej, månadsfavoriter! Har sett en massa youtube videos med månadsfavoriter, och tycker att det verkar vara sjukt kul att tipsa om produkter. Tänkte att jag kör en liten twist och gör ett blogginlägg istället! Så här är mina favoriter under april. Ursäkta om bilderna blev sjukt dåliga, men det var så otroligt dåligt ljus när jag fotade dem haha!
 
Vi börjar med hårvård! Här tog jag med två stycken produkter, ett värmeskydd och ett torrshampoo.
L´oréal Paris, New Studio Silk & Gloss Hot straight cream - Jag har haft detta värmeskyddet ganska länge, och det har inte tagit slut ännu, vilket är sjukt bra! Det gör verkligen så att mitt hår blir mjukt och glansigt och skyddar även mot värme. Ibland om mitt hår är lite frissigt på morgonen tar jag i detta i mitt hår och det blir glansigt.
Klippoteket, Styling Dust Spray 9 Dry Shampoo bonus effect - Detta är faktiskt det enda torrshampoot jag ägt, och tycker att det är ganska bra faktiskt, av min erfarenhet. Det luktar gott och gör att mitt hår ser mindre fettigt ut när jag behöver det. 
Här har vi hudvård. Här tog jag med fyra produkter som jag använt extra mycket under månaden som gått.
The Body Shop, Vitamin E Gentle Facial Wash - Den här hudprodukten använder jag för att ta bort smink. Jag blöter ansiktet med vatten och gnuggar sedan in den så att produkten löddrar. Jag tycker att denna makeup removern tar bort sminket superbra! Man behöver inte alls ta mycket för att få bort mycket smink, så den är absolut värd sitt pris! Jag har använt den här varje dag i ca. ett halvår och den är inte ens halvvägs.
Online Balans - Hand & Nagel vårdande kräm - Detta är en superbra handkräm som jag snodde av mamma för ett tag sedan. Mina händer har alltid varit supertorra när det är kallt ute, och den här har verkligen hjälpt till att förhindra det. Den torkar även snabbt in i huden så man slipper att gå helt kletig om händerna. Jag vet dock inte var man kan köpa den, kanske på apoteket?
The Body Shop, Body Butter (jordgubb) - Jag köpte detta body buttret (säger man så??) för några veckor sedan, och det är såå bra! Det luktar sjukt gott och känns så skön på kroppen. Jag kommer definitivt köpa full size av denna när detta har tagit slut.
The Body Shop, Hand Cleanse Gel - Denna handspriten köpte jag i Berlin då jag velat ha en handsprit väldigt länge. Den luktar otroligt gott (som body buttret) och torkar in i händerna supersnabbt. Så värd att köpa.
Jag valde att ta med fyra sminkprodukter som jag använt något extra denna månaden.
NYX, Eyebrow cake powder (färgen Blonde) - Köpte även denna produkten när jag var i Berlin då jag kände att jag ville testa ett ögonbrynspuder. Färgen passar perfekt på mig, som då är till för blonda. Jag har verkligen gillat att fylla i mina ögonbryn på den senaste tiden då jag tycker att det blir sjukt fint! Detta ögonbrynspudret rekomenderar jag verkligen då det är superbilligt och fungerar mycket bra.
Lumene, CC Color Correcting Cream - Den här är så bra! Det är alltså en CC cream som har en 6 i 1 funktion; foundation, concealer, primer, illuminator, long wear och SPF 20. Jag tycker om denna riktigt mycket, då den verkligen jämnar ut hudtonen och täcker rödheter. Den känns även inte på huden!
Benefit, They're Real - Denna mascaran är helt klart min favorit just nu! Den kan både ge naturliga fransar om man vill det, eller dramatiska om man vill det. Borsten är även den grym! Rekomenderar denna starkt, och den är värd sitt pris.
Maybelline New York, Babylips (Peach Kiss) - Tycker om babylips supermycket! Finns så fina färger, och det återfuktar superbra. En annan bra grej är att dem är väldigt billiga, kostar ca. 40 kr st.
Här har jag bara lite random skönhetsprodukter.
Victoria's Secret, Body Mist (Pure Daydream) - Denna bodymisten dorftar otroligt gott! Den doftar supersött och passar sjukt bra nu till våren, sommaren!
Isadora, Wonder Nail (#650 Plain White) - Detta är bara ett helt vanligt vitt nagellack. Jag älskar att använda vita nagellack nu när man börjar bli lite solbränd. Tycker väldigt mycket om basic nagellack!
Essie, (Cute as a button) - Detta nagellacket är en superfin korall rosa färg som även det passar otroligt bra till sommaren. Tycker om detta supermycket!
Tycker ni att jag ska fortsätta med månadsfavoriter? Kommentera!

Leighton Meester

Bildkälla.

Veckans bloggläsare v. 19 + ny omgång

 
 
 

Ny bloggdesign?

Jag är så sjukt sugen på att skaffa en ny bloggdesign! Jag har haft denna i flera månader och vill ha en fräschare och renare design nu. Dock så har jag inte tiden, och ingen inspiration heller för den delen. Tycker att den jag har nu känns väldigt rörig och "för mycket". Stay tuned och helt plötsligt har jag en helt ny bloggdesign, vem vet??

kort hår med crop top

Bildkälla.

The Jellybean factory

Igår var jag i Helsingör och shoppade lite grann. På båten tillbaka till Helsingborg köpte vi lite godis, och då köpte jag bl.a. Jelly Beans! Det är typ godis "bönor" i massa olika smaker (som står på baksidan av asken) som är supergoda! Dock så kan man inte köpa dem på så många ställen i Sverige. Men om ni vet var man kan köpa dem; kommentera! Mina favoritsmaker är Marshmallow, Granny Smith Apple, Strawberry Smoothie och Hawaiian Pineapple. Alla är supergoda juuu.

dagens inspiration

bildkälla: weheartit