FALL

 
Var ute och fotade lite när solen var framme. Jag har inte riktigt tagit så mycket bilder nu denna hösten, vilket är lite synd eftersom alla färger är så otroligt fina. Baltazar fick vara lite modell idag, haha. Det är verkligen inte lätt att ta foto på kaniner som aldrig kan sitta stilla. 
 
Idag har jag pluggat lite, skrivit mitt english speech (man ska skriva en text som tar ca. 3 minuter att läsa och lära sig den helt utantill, inga stödord alls :))) och jag ska nog plugga lite glosor till tyskan och engelskan. 
 
Vad har ni gjort idag?

Veckans bloggläsare, v. 43 ♡

 
 
 

FAVOURITE MASCARAS

Detta är just nu mina två favoritmascaror, Benefit's They're Real & Maybelline's Great lash lots of lashes. Älskar båda två supermycket! They're Real har dock börjat ta slut (köpte den i april tror jag) men det är verkligen den bästa mascaran jag någonsin testat. Man får längd, volym och superfina fransar av den, vilket är så värt för priset! Jag planerar att köpa om den snart. Great Lash lots of lashes kan man tyvärr bara köpa utomlands. Den är iallafall superbillig och riktigt bra, fransarna blir långa och det ser ändå naturligt ut. Supertips på drugstore mascara!
 
Vilken är din favoritmascara?

LOV

 
I fredags fick jag äntligen höstlov! Det kommer verkligen bli så skönt att bara kunna ta det lugnt och göra lite vad man vill. Dock så har jag en hel del grejer veckan efter lovet, så måste plugga ändå :// Men det gäller att planera, då funkar det! Så detta är första söndagen på länge jag inte haft söndagsångest, så härligt juuu. Imorgon får jag sova hur länge jag vill, älskaaar. 
 
Som ni antagligen märkt så har min blogg stått stilla ett tag, eftersom det har varit så mycket med skolan. Nu när jag går i nian vill jag lägga så mycket fokus som möjligt på det. Men nu på lovet ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt! Och sedan hade jag nästan velat göra en ny design (igen?!), eftersom att jag har lite idéer. Och nu är det bara 15 dagar kvar till Sthlm!!
 

the Balm, Hot mama blush

För några veckor sedan köpte jag denna superfina blushen "Hot Mama!" från the Balm. Den är lite coralfärgad med guldskimmer i sig, som är superfint. Den ger verkligen färg till ansiktet och är dessutom sjukt pigmenterad! Det gillar jag verkligen. Jag har även testat att använda den som ögonskugga och det funkar lika bra! Jag hade ingen bra rouge sen innan så det var ett perfekt köp!
 
Någon annan som testat the Balm's produkter? 

tandställning?!

Hej alla! Häromdan var jag hos tandläkaren för att kolla om jag behövde tandställning, och de sa att jag kunde få det gratis om jag ville, men det var inget större behov av det. Jag har överbett och även lite snea tänder. Jag har funderat på detta så mycket nu så jag tror min hjärna ska gå sönder! Har också googlat en massa och kommit fram till det ena och det andra.
 
Som det ser ut just nu så tror jag att jag vill ha tandställning. Men isåfall hade jag velat ha en vit som inte syns lika mycket, då jag är rädd att jag inte kommer passa i tandställning. Det kostar dock extra, men jag tror det är värt det!
Jag är lite rädd för smärtan dagarna efter man sättit in tandställningen! Men jag tror inte det är så farligt som alla säger?? Alltså usch för mig är detta ett sjukt stort beslut av någon anledning, jag kommer ju ändå ha den i munnen i 1,5 - 2 år. Men jag tror det kommer gå bra.
 
Någon som har lite erfarenhet av tandställning som vill dela med sig av det? :)
 
 

the boyfriend jeans

 
Fashion
Gjorde precis detta collaget i Polyvore. Det är en app/hemsida där man kan bli inspirerad och hitta massa snygga kläder. Tyckte även det var superkul att skapa ett eget collage, och dela med sig av det. Love it! Här ovan ser ni lite av mina favoriter just nu. Boyfriend jeans, guldklocka, svart hatt, m.m. Bli inspirerade!

Update

Bild från Gran Canaria i februari

Hej! Som ni märkt har inte jag bloggat på ett tag. Om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen aning varför, men tänkte bara skriva detta inlägget för att säga att jag tillbaka nu, och att jag ska försöka skriva inlägg regelbundet. Det har varit helt galet med bloggningen efter sommarlovet, haha. Måste verkligen få in dn rutin på det. 

Nu är det iallafall bara en vecka kvar till höstlöv! Så otroligt skönt. Dock så kommer det bli mycket plugg på lovet, min tyska/engelska lärare är så snäll att ha två stora glosprov i engelska och tyska veckan efter lovet. Vi var även en NO inlämningsuppgift. Men jag ska försöka planera det bra så att jag får massa tid över. 

Tycker ni att det ska bli skönt med lov? :)

My room

Såhär ser en liten del av mitt rum ut just nu. Jag är inte helt klar med det än, ska sätta i bilder i en ram jag har och småfixa lite till. Jag är iallafall ganska nöjd nu, då vi gjort om rummet ett bra tag.

Veckans bloggläsare, v. 42 ♡

 
 
 

crazy numbers

Haha, alltså de senaste dagarna har min statistik bara stigit och stigit och igår hade jag 3 gånger mer unika besökare än vad jag brukar ha?? Haha, och det verkar inte som att det stoppar idag? Det är superkul, men bara undrar var alla ni kommer ifrån? haha. Vet ni om jag blivit länkad eller hur hittade ni hit till min blogg? SÅ MYCKET FRÅGOR.
 
Ni får iallafall gärna stanna kvar <3

Shoppa looksen

 
 
 
 
 
 
 
Jag tycker att det är superfint att klä sig ljust nu i höst, som t.ex. kappan är något jag absolut hade velat ha! Jag tycker verkligenom den. Just nu tycker jag även att det är riktigt fint med mycket smycken, helst i guld eller roséguld, som sådana smala armband som finns med på bilden. Själv måste jag verkligen införskaffa mig ett par slitna jeans! Det är otroligt snyggt. 
 
Vad tycker ni om ljusa kläder i höst? 

Stockholm

Den 10 november åker jag och några andra tjejer i min klass och en lärare till Stockholm för att lämna över pengarna vi samlat in till Plan Sverige. Vi ska stanna där i tre nätter så vi kommer kunna hitta på en massa kul! :) Mer om det kan jag nog inte säga, men kommer berätta mer om det efter. När vi är där kommer jag självklart fota en massa (dock med mobilen tror jag, vill nog inte släpa med en stor systemkamera). Jag är sjukt spänd på detta, ska bli otroligt roligt att få åka till Stockholm för att skänka pengar till Plan.

ÖNSKA INLÄGG

 

Real Techniques på H&M

Idag efter skolan cyklade jag till stan med några kompisar. Vi gick in på H&M och där hittar vi Real Techniques borstar! Jag blev överlycklig, trodde absolut inte att H&M skulle få in dem. Jag hade faktiskt läst om det någon gång innan, men tänkt att ''vårt H&M kommer säkert aldrig få in det endå'', men jodå! Denna kostade 119 kr, vilket jag tyckte var ganska bra eftersom att det är ungefär det dem kostar på internet också. Några andra borstar jag såg var Blush Brush, Powder Brush, Foundation brush och Expert Face Brush. 
 
Så spring in på H&M snabbt nu och köp innan dem tar slut!

Tuesday night

Hej på er! Som ni ser har jag ändrat headern lite grann här på bloggisen. Som jag skrev i inlägget där det stod att jag bytat design så ville jag ju ändra färgerna lite, som jag nu gjort! Blev riktigt nöjd ju.
 
Idag har det varit en sådan typisk höstdag. Det har blåst massa kall luft, regnat, varit kallt, alla löven håller på att bli bruna och det är bara höst. Så just nu sitter jag i min fotölj och bara väntar på att få ta en varm dusch, för att sedan kolla på Svenska Hollywood fruar och Jagad av hundar. Älskar programmen på tisdagar!
 
Vad gör ni ikväll? :)

Veckans bloggläsare, v. 41 ♡

 
 
 

today's inspiration

Bilder ifrån weheartit.

ny design

Wohoo! Ny höstdesign. Jag tröttnar aldrig på min sommardesign så gjorde bara om den till lite mer höstigare. Jag hade dock velat ha min sommardesign för evigt. Älskar den. Dock så är jag lite osäker på färgen där det står Matilda. Jag kanske ändrar till grå/rödgrå istället. Vi får se!
 
Vad tycker ni om den? :)

Today's outfit and fridayy

Skjorta - Vero Moda // Tröja - Gina Tricot // Jeans - Dr Denim // Klocka - Ur&Penn
 
Äntligen fredag! Såå skönt. Denna veckan har gått otroligt snabbt. Dagarna har bara flygit iväg! Idag har vi iallafall haft fysik prov, vilket jag tror gick ganska bra. Ingen aning egentligen. Sedan när jag kom hem från skolan tog jag det bara lugnt, haha en helt vanlig dag. 
Nu ska jag sätta på mig myskläder och bara kolla på tv och ta det lugnt. Vad gör ni ikväll?

LIFE

Hejsan alla. Tyvärr har inte jag bloggat nu på några dagar eftersom att jag haft noll inspiation.
Tycker bara det är onödigt att försöka få upp något inlägg om man ej har inspo,
dem blir bara sjukt dåliga då.
Idag hade vi orientering, vilket faktiskt gick super! Vi fick sluta efter, så var ju bara iväg typ 1h.
Sedan åt jag lunch hemma, och efter det cyklade jag till stan med Fanny för att bara gå runder lite.
 
Soo that's ma dayy. Har ju inte uppdaterat er på hela veckan, haha. 
Men imorgon har vi iallafall fysikprov om typ ljusbrytning (??) vilket är såhääär svårt.
Man fattar typ ingenting *:))*. Och imorgon ska vi nog boka till sthlm i november! Vi ska ju åka dit med 
we love education, alltså en liten "organisation" som jag och några andra har på vår skola.
Vi har alltså samlat in pengar som vi ska ge till flickor i bl.a. Pakistan som har det svårt med utbildning osv.
Så det känns superbra! Ska bli riktigt kul att åka till sthlm också.
 
Och förresteeen. Jag måste verkligen fixa designen.
Tänkte faktiskt bara ändra denna designen så att den ser lite höstigare ut, för att jag gillar den!
Vi får väl se när det blir av! :)