Nelly 20 %

Direktlänkar: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13
Jag tänkte bara tipsa om att Nelly.com har 20 % rea på nästan allt (utom utvalda märken)! Här ovan är några av mina favoriter.
Kampanjen varar bara idag, så passa på!

FÖRE/EFTER REDIGERING

Tänkte göra ett till inlägg där jag visar skillnaden när jag redigerat och inte redigerat mina bilder, enjoyy!
Håll musen på bilderna för att se hur dem ser ut efter redigering.
 

MINA FAVORITPLAGG JUST NU

Linne med spets - Bikbok // Kofta - H&M // T-shirt - Gina Tricot
Just nu tycker jag att det är så fint att ha på sig ett linne och en fin kofta över. Det är så bekvämt och man kan även ta av sig koftan ifall man blir varm vilket passar perfekt nu vid denna tiden! Jag har även äälskat t-shirts som den ovan, eftersom man kan i princip ha på sig vilka byxor som helst till den.
 
Blus - ONLY // Tröja - Bikbok
På senaste tiden har jag köpt sjukt mycket blusar men detta är nog min favorit! Jag försöker verkligen köpa kläder med mer färg så detta var ett steg framåt, haha. Tröjan är även den ett sjukt bra basicplagg som man kan ha till otroligt mycket. 
 
Tighta jeans (till vänster) - Gina Tricot // Boyfriend jeans - Noisy May
Haha, båda paren har hål i sig men det är ju så snyggt! Jeansen till vänster är otroligt snygga, dem liksom "piffar" upp en outfit haha. Boyfriend jeansen till höger älskar jag, då de är så bekväma och snygga. Köp boyfriendjeans!!
 
Vad tyckte ni om denna typen av inlägg? Ska jag fortsätta med dem och kanske göra ett med sommarkläder lite senare? :)

Summer bucket list

Sommaren är så gaaaalet nära nu! Redan på måndag är det 1 juni!
Förra året satt jag ihop en sumemr bucket list, som jag tänkte dela med mig av.
Jag tänkte göra en ny för i år, men kommer nog ta med några gamla grejer också.

Inspireras!! Försök göra detta till den bästa sommaren.

ONSDAG

Onsdag idag då! Mer än halva veckan har äntligen gått. Imorgon har jag ett prov om Kanada på engelskan, vilket jag är en aning nervös för. Jag orkar verkligen inte plugga!! Sedan på fredag har jag prov i kemi, vilket jag verkligen måste klara då nationella gick så dåligt. Annars rullar allting på, tiden går så otroligt snabbt! Om bara 5 dagar är det sommar och om 16 är det sommarlov. Hur galet?! 
Nää, nu ska jag plugga vidare, så hörs vi sen! x

Avslutningsklänning beställd

Häromdan beställde jag äntligen min avslutningsklänning! Beställde dock två stycken ifall den ena inte skulle passa, så vi skickar antagligen tillbaka en av dem. Jag hoppas verkligen att åtminstone någon kommer passa då jag är så himla trött på att springa runt i butiker och leta. Ni kommer antagligen få se hur dem ser ut när dem kommit! 
 
Har ni köpt någon avslutningsklänning/avlsutningskläder än?

French manicure

Jag tänkte i detta inlägget dela med mig av hur jag brukar göra mina franska manikyrer! Det är faktiskt enklare än man tror.
Du behöver:
Handkräm, baslack, vitt nagellack, toplack, svagt ljusrosa nagellack (som lyser genom) och eventuellt något man petar ner nagelbanden med. Man kan hitta det mesta på t.ex. brallis.se, cocopanda.se eller Kicks & Åhlens.
 
1. Börja med att smörja in händerna med handkräm så att nagelbanden och händerna ska bli lena och mjuka.
2. Peta sedan ner nagelbanden så det blir enklare och finare att måla naglen (var dock försiktig då det kan göra lite ont om man är för hårdhänt).
3. Måla nu baslacket som skyddar naglen mot färgen vi ska använda sedan. Låt det torka.
 
4. Måla nu en vit rand längs nageltoppen. Jag gör det utan någon mall, men man kan självklart använda sig av tejp eller en smalare pensel. Låt sedan detta torka!
 
5. Måla nu över det svagt ljusrosa nagellacket över, så naglen får en naturlig färg och så att allt ska smälta ihop. Efter det målar du på topcoatet, som i mitt fall gör att lacket torkar snabbare, vilket är grymt!!
 
6. Nu är det klart! Svårare än så är det inte. Jag vet inte om detta är "rätt", men jag gör såhär och det funkar bra för mig! Lycka till med era naglar nu då!! :)

MASK OF MAGNAMINTY

// ignorera body misten haha, ville bara få en fin bild haha //
Har helt glömt att berätta att när jag var i Göteborg så köpte jag en ansiktsmask från Lush; Mask of magnaminty. Jag har faktiskt aldrig testat deras hudvårdsprodukter (bortsett från badbomber) innan, så det var verkligen kul! Jag tycker iallafall att den funkar bra, huden blir otroligt len efteråt och jag tycker faktiskt att den hjälper lite mot finnar. Det finns ju säkert bättre produkter, men denna är ju värd att testa iallafall! 
 
Har ni något ifrån Lush?

Veckans bloggläsare v. 21

 
 
 

FREDAG!

Hello friday!! Äntligen slutet av veckan, såå skönt. Otroligt jobbig vecka, så mycket som hänt. t.ex att jag igår fick tandställning där nere + spände där uppe så var ledig från skolan weeey. Dock efter en timme så gjorde det så jäkla ont i min mun/käke, och så kändes det resten av dagen. Idag är det bättre, men är fortfarande öm i tänderna. Men whatever!! Kommer ju få världsfina tänder sedan :) Om ni vill att jag ska skriva lite om min tandställning så kan ni bara kommentera. 

Ready for summer

Direktlänkar: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13
 
Här har ni lite inspiration till sommar outfits! 
Tycker att affärerna fått in så mycket fint och jag vill bara köpa allt!!
Mina favoriter här måste nog vara väskan, solglasögonen och bootcut jeansen.
 
Vilka är dina favoriter?

MY ROOM

Här är lite bilder från mitt rum! Det var efterfrågat efter att jag lagt upp en detaljbild från rummet, så tänkte att jag kunde göra ett sådant inlägg! Om ni undrar var något är ifrån kan ni bara fråga, så svarar jag :)

MONDAY

Måndag igen då! Bara tre måndagar kvar, och sen är det sommarlov för min del. Jag har pluggat hela eftermiddagen, vilket har gått ganska bra faktiskt. Vi har så äckligt mycket grejer i skolan just nu, fattar inte varför lärarna ska klämma in allt på två veckor?! Aja, om två veckor kommer det vara såå skönt.
 
Är det mycket för er i skolan nu med?

Veckans bloggläsare v. 20

 
 
 

BLOGLOVIN'

Klicka bara på bilden för att komma till sidan!

Nature

Nu är jag hemma ifrån campingen, haha. Som jag skrev innan tog jag sjukt mycket bilder då det var så himla fint överallt! Här är några av dem. Det var faktiskt ganska skönt att komma bort från allting, men nu är det back to work.. Måste plugga sjukt mycket då vi har två tuffa veckor framför oss. Ha det bra!

Holiday


Hej!! Var ett litet tag sedan jag skrev. Jag och min familj är iallafall och campar med husvagnen haha. Vi har det bra här, skönt att komma bort från allt lite grann. Vi har besökt massa fina platser, så jag har fotar massvis. Bilderna kommer nog upp på bloggen imorgon eller i övermorgon tror jag.
Ha det bra!!

FAVOURITE SONGS

  

2015-05-13

SÅ skönt att ha varit ledig från skolan idag. Dock så har jag varit tvungen att dammsuga hela huset, städa toaletten och damma av i köket eftersom att det är arbetsdag på skolan. Det var inte så farligt haha, och det är faktiskt ganska bra för då hinner man få massa annat gjort idag.
 
Jag måste verkligen börja plugga till alla prov och grejer som vi har till nästa och nästnästa vecka. Känner att jag kan lika väl börja tidigt så slipper jag stressa med det senare. Vad har ni gjort idag? :)

Recension L´oréal Paris ögonbrynspenna

För ett ganska bra tag sedan köpte jag Brow Artist designer från L´oréal Paris för ca. 70 kr eftersom min Brow wiz från Anastasia började ta slut.
 
Jag tycker faktiskt att denna fungerat förvånansvärt bra! Den har både en liten borste som man kan borsta igenom brynen med, och såklart själva pennan. Den är ganska hård i konsistensen, men den blir trots det, ganska enkel att blanda ut. Man kan lätt få skarpa ögonbryn, om det är det man vill ha; eller så kan man få ögonbryn som ser otroligt naturliga ut. Ett minus är ju kanske att man behöver vässa pennan, vilket man kanske inte har tid till hela tiden, men annars är den bra. Dock så tror jag att jag kommer köpa min älskade Brow wiz igen när denna tagit slut, då jag fullkomligt älskar den. 
 
Ögonbrynspennan får 3,5 / 5 av mig. Du kan hitta den HÄR.
 
 

MANGO SMOOTHIE

Igår testade jag att göra en enkel mango smoothie. Sedan tidigare har jag ääälskat mango- och jordgubbssmoothie (som ni kan hitta recept på häär), men vi hade inga jordgubbar eller vaniljyoghurt hemma så jag gjorde ett "nytt" recept (som för övrigt tar ca 5 minuter att göra). 
 
Du behöver:
2 dl jordgubbsyoghurt
1,5 dl frusna mangobitar
 
Sedan blandar du bara ihop allting, och det blir supergott. Man behöver faktiskt inte ha i så mycket för att det ska bli bra!
Vilken är er favoritsmoothie?

Min vecka

Riktigt kul vecka man har framför sig!! Alltså det blir som fredag imorgon, så himla skönt. Idag hade vi nationella i geografi, vilket jag tyckte gick ganska hyfsat ändå. Efter det hade vi håltimme i typ två timmar så jag och Wilma åt lunch och sedan cyklade vi hem till mig för hallå vem vill sitta i skolan i två timmar?? När vi sedan kom tillbaka hade vi tyska och efter det klassråd (som dock var helt onödigt). Sista lektionen hade vi SO igen haha, och eftersom vår so lärare är så sjukt snäll släppte han oss vi 20 över 2!! Så glada. 
 
Imorgon har vi vårt sista skriftliga nationella prov, så otroligt skönt. Sedan har vi bara kemi laboration och matte muntligt kvar. Tiden har verkligen gått sjukt snabbt! Om 5 veckor är det lov.

Veckans bloggläsare v. 19

 
 
 

Lanzarote bilder, del 4

Här kommer ytterligare några bilder ifrån Lanzarote i februari. Vi besökte stranden i Playa Blanca som var såå fin. Tror knappt att jag varit på en så fin strand innan! Vattnet var verkligen ljusturkost och det var riktigt härligt! Tyvärr så hade vi inte med oss några badkläder, haha.

Countdown

Allt går så sjukt snabbt nu!! Snart är det sommar och sommarlov, och snart har jag gått ut grundskolan! Så skönt. Vi har typ bara 4-5 veckor kvar i skolan och tyvärr har vi även sjukt mycket prov. Jag ska verkligen försöka plugga så bra jag kan till dessa proven, men samtidigt känner jag att det inte gör någonting om jag inte får så himla högt betyg på allt. Jag har ju redan kommit in på linjen jag vill med marginaler så det ska nog inte vara någon fara. Men jag ska försöka kämpa in i det sista iallafall, haha. 
Har ni något speciellt som ni längtar till?

Summer essentials

Direktlänkar: Hawaiin Tropic satin protection // Essie nagellack // Nyx blush // The Balm Mary-lou manizer // Victoria's secret body cream // Real Techniques brush set // Hawaiin Tropic After sun body butter
 
Gjorde ett litet kollage med lite skönhetsprodukter som kan vara bra nu i sommar! Hade själv gärna velat köpa highlitern från the Balm, verkar vara superbra och tror att den kan vara såå fin i sommar när man fått lite färg. Borstarna från borstkitet är lite mindre än vanliga borstar, vilket kan vara riktigt bra när man reser! Alla produkter kan man hitta på cocopanda.se där det är riktigt billigt! Jag tror att de till och med har massa rea just nu. 

Blogg idéer

Ta två sekunder och kryssa i vad ni vill se mer utav på min blogg!
Hade varit jättekul att se vad ni tycker är intressant att läsa om, xx
 
Vad vill ni se mer utav på bloggen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

FRIYAY

Äntligen fredag!! Efter skolan cyklade jag och Wilma till stan för att ta en fika. Såå mysigt! Behövdes verkligen efter matte nationella. Nu precis var jag ute och fotade lite i trädgården med mamma och pappas kamera eftersom min är kass.. Eller alltså bilderna blir helt okej men den är så sjukt svår att använda bara! Här är iallafall några av bilderna! Det är ju så sjuuukt fint ute nu, helt grönt överallt. Det är nog det som är det bästa med våren. Ikväll ska jag nog kolla på någon film eftersom jag hörde att Let's dance skulle börja igen?? Haha, hatar verkligen det programmet.
 
Vad gör ni ikväll?

APRIL FAVORITER

 
Blowpro, Dry shampoo, torrshampoo
Detta har jag använt de dagarna jag inte orkat tvättat håret eller när jag bara känner att det behöver fräschas upp lite grann. Det är i pulverform, så man typ "puffar" ut produkt. Tycker att det har fungerat ganska bra faktiskt! Väldigt smart produkt!
 
Bare Minerals, Warmth, bronzer
Denna månaden har jag använt mitt bare minerals smink typ varje dag. Det är så bra för huden, ser naturligt ut och man märker inte av att man har smink. Jag har specifikt gillat deras bronzer som är såå fint. Ansiktet ser verkligen varmare och piggare ut! Love it.
 
Real Techniques, buffing brush, sminkborste
Denna borsten har jag använt till min bare minerals foundation, och det funkar grymt bra! När jag använt borsten man fick med har jag haft lite svårt att täcka allting, så jag testade denna. Jag är verkligen nöjd över den!
 
Maybelline new york, baby lips dr rescue, läppbalsam
När jag förra året äntligen fick testa dem superhypade Baby lipsen blev jag sjukt besviken. Jag tycker verkligen att dem är riktigt dåliga! Färgen syns knappt och läpparna är bara återfuktade ett litet tag. Men när affärerna här i Sverige fick in Dr Rescue serien så ville jag testa, och dem är verkligen bättre än dem vanliga baby lipsen! Här känner man att det faktiskt sticks lite i läpparna när de är torra och dem blir även återfuktade. Älskar också att mitt doftar mint!
 
H&M, Eyebrow fix, ögonbrynsgel
För ett bra tag sedan köpte jag detta gelet eftersom många sagt att det faktiskt var bra, trots att det är så billigt. Jag testade och av någon anledning använde jag inte det särskilt länge. När det gått ett bra tag, och när jag var trött på att mina ögonbryn låg åt alla håll när jag kom hem från skolan (haha), så testade jag det igen och det funkar faktiskt bra! Tycker absolut att det är prisvärt.
 
Depend, nailpolish #408, nagellack
När jag hade detta på naglarna för ett tag sedan förstod jag hur fint det var! Jag älskar verkligen neutrala färger på naglarna just nu, såsom vitt, ljusrosa och nude. Detta är billigt och superbra! Tycker absolut att ni ska spana in det. 
 
Calvin Klein, Sheer Beauty, parfym
Jag var såklart tvungen att ta med en parfym som jag använt lite extra denna månaden, min Sheer beauty! Jag suger på att förklara dofter, men den luktar ganska kvinnligt? Jättesvårt att beskriva, men ni kan ju gå och dofta på den någonstans. 

5 saker du inte visste om mig

 
1. Jag ääälskar att köpa nya kläder, men jag är sjukt dålig på det. Jag hittar aldrig plagg som jag gillar och om jag gillar det är jag otroligt snål. Alltså det är verkligen inte kul?? Just nu måste jag köpa jättemycket vårkläder, men har typ inte hittat något? Någon som kan hjälpa mig
 
2. När jag var liten hade jag en "tävling" att springa till min vagn vilketslutade med att jag trillade på den och slog upp mitt vänstra ögonbryn. Jag tror jag fick sy fyra stygn, och ärret syns fortfarande :// Som tur var kommer jag inte ihåg något av det, haha.
 
3. Jag har idag haft min tandställning i exakt fyra veckor, wheey! Är så glad. Tycker inte att det var speciellt jobbigt faktiskt, allt har gått sjukt bra. Råkade dock äta curry (hehe) och gummibanden runt plattorna blev lite missfärgade (har ju vit tandställning). Men det är okej eftersom man ändå bytar dem efter varje gång man spänt den. Dock så har banden blivit vita igen (??) nu när jag kollade, kan vara tandkrämen haha. Jag får tandställning där nere om typ ytterligare fyra veckor.
 
4. Jag har aldrig varit i London, men vill ändå flytta dit typ direkt efter studenten. Alltså det verkar vara en sån himla mysig och härlig stad. Jag känner att jag vill bara flytta bort från min stad nu, så otroligt tråkig haha. Jag är iallafall 100 % säker på att jag kommer flytta till någon annan större stad när jag flyttar hemifrån, och London hade lätt kunnat bli den.
 
5. Jag är björkpollen-allergiker vilket betyder att jag har korsallergi till massa olika frukter (och grönsaker), som te x plommon, nektarin, äpple (på våren bara), päron, banan och morot. Det SUGER. Dock så försöker jag äta det ändå, allergin är ju som värst på våren. Det är verkligen så synd då jag älskar frukt!

MAKEUP

Alltså åhh vad jag älskar att ta sådana här bilder. Dock så är mina kamera kass just nu så skärpan blir superdålig. Det har typ kommit in sand i mitt standardobjektiv så kameran låter jättekonstigt när man sätter igång den och fokuserar, it sucks!! Får typ redigera ganska mycket för att det ska bli bra. Jag hade supergärna velat köpa en ny kamera, men orkar verkligen inte spara till det.. Aja, vi får se hur det blir med det, för jag älskar verkligen att fotografera! 

MONDAYS ARE FINE

Då var det måndag igen! Dock så är den snart slut, men jag tänker skriva detta inlägget ändå. Måndagar är ju inte särskilt uppskattade av de flesta (som mig själv) och jag har såå ofta söndagsångest. Men alltså, så jobbiga är inte måndagar ändå?? Bara man väljer att fokusera på dem positiva sakerna som händer (vilket gäller alla dagar i veckan) så är allting fine.
 
Jag tror att om något dåligt händer i början av dagen eller om man går in med en negativ inställning redan när man vaknar kommer dagen bli dålig. Därför måste man ändra på det. Man måste alltså vända på det och se det positiva som ska hända, vilket kan vara smågrejer, som att det t ex ska bli något gott till lunch eller att det är fint väder. Jag själv måste verkligen bli bättre på detta, men jag ska försöka! Gör det ni också.

Veckans bloggläsare v. 18

 
 
 

AVSLUTNINGSKLÄNNING

Länkar: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8
Nu är det typ dags att köpa avslutningsklänning, vilket jag själv inte gjort ännu. Satt och kollade lite på nelly tidigare idag och hittade dessa fina klänningarna! Mina favoriter är nog 1, 2, 5 och 7! Hade verkligen velat klicka hem någon av dem. Har ni köpt någon avslutningsklänning/outfit ännu? Har ni några tips var man kan kolla efter klänningar? :)

Gothenburg weekend

// Halvkassa bilder tagna med mobilen
 
Hej alla! Igårkväll kom vi hem ifrån Göteborg, har haft två stycken superdagar där! I fredags åkte vi inom Ullared för att shoppa lite. Jag är väldigt nöjd över att jag inte went crazy som jag gjorde i somras, utan jag köpte bara det som behövdes. Fick med mig hem bl a en concealer och ett doftljus. Haha, sedan gick vi faktiskt förbi Ola-conny. Tyckte så synd om honom då alla stod och kollade, förstår inte hur han står ut med att jobba där när alla vet vem han är.
 
Efter Ullared åkte vi vidare till Göteborg, checkade in på ett hotell och åkte sedan runt i staden. När klockan blev lite mycket åkte vi till en pizzeria på frölunda torg och käkade där. Dagen efter shoppade jag och mamma i Göteborg och jag hade önskat att jag hade hittat mer kläder! Hittade bara en blus inne på Tessie. Annars köpte jag en mask från Lush och ett butterlipstick från Nyx som jag äääälskar.
 
Vad har ni gjort i helgen? :)

ullared & göteborg


Hej! Alltså bloggningen har gått sådär den senaste tiden. Vet inte varför?? Tänkte iallafall uppdatera er lite grann; just nu är jag påväg till Ullared och efter det åker vi vidare till Göteborg! Vi ska bo en natt på hotell där. Så imorgon blir det shopping!! Superbra helg. Ska försöka blogga lite från mobilen. Vad gör ni i helgen? :)