dagens inspiration

bild från we♥it

sneakpeak på design (igen)

Ännu en sneakpeak på den nya designen. Har jobbat sjukt mycket med den, och är riktigt nöjd än sålänge. Jag har gjort färdigt header och fixat backgrund nu, nu ska jag bara fixa en massa småsaker och finslipa på den lite grann, haha. Jag skulle vilja tippa på att den kommer upp imorgon eller övermorgon! Jag hoppas det.

2014-01-27

Hejj!
Måndag igen, början på en ny vecka, v.5! Bara 2 ½ vecka innan jag åker iväg till Gran Canaria! Ska bli riktigt skönt. Men iallfall så har jag gått och längtat hela dagen till imorgon! Då ska skolan nämligen åka till Vallåsen (en "ski resort" där man då åker slalomskidor). Vi var där förra året också och det var verkligen superkul. Så detta har jag sett fram emot hur länge som helst.
Har ni varit i Vallåsen någon gång?

Årsresumé del 3 av 3

I september skaffade jag massa nytt smink från Elf, tog bilder på min fläta, fotade även spindelnät på en fredagsmorgon, skrev ett uppskattat inlägg om hur man överlever hösten, frågade er om vilken mascara som var bäst, min älskade kanin Morris försvann (♥), jag nördade Little Mix's låt Move och vi köpte en ny kanin som hette Sally.
I oktober fotade jag sjukt mycket, tog foto på vatten i en mugg, löv, mina converse, skog, några mystiska bär, och jag shoppade också en massa, och tog sedan ännu mer bilder på vatten. I slutet av månaden firade jag och min kompis också halloween och klädde ut oss.
I november pluggade jag massa tyska, lyssnade på Salute, var sjukt glad över att One Directions album Midnight Memories hade kommit ut, plugga ännu mer tyska, tog bilder på fin soluppgång, målade naglarna juligt inför tcb's julkalender, tog ännu mer bilder på soluppgång och även på blå-lila himmel.
Jag fyllde år, fick Our Moment, det snöade första gången i december, jag fick världens sötaste och finaste julgran, jag fick även jullov, det blev julafton, jag fick en close-up lins som jag testade direkt, jag blev väldigt glad över mina julklappar, och jag firade nyår!

#inspo

Bilder från Weheartit.

Veckans lördagsgodis v. 4 ♡

Gosupermodel är ett community för tjejer från ungefär 9 år och uppåt. Här kan man chatta, spela spel, klä sin modell i snygga outfits, göra tidningar, vara med i klubbar och massa annat skoj! Gosupermodel är verkligen en superkul hemsida där man kan göra det mesta! Jag tycker att ni ska bli medlemmar där och bara ha kul. Klicka på bilden för att komma till sidan.
Direktlänkar: Tröja | Byxor | Nagellack
Haha idag blev min bild galet dålig !
Vinnaren av Gissa Godisen kommer förhoppningsvis upp snart!

Hemligheter

Idag är det veckans lördagsgodis-lördag! VLG kommer alltså publiceras någon gång ikväll! Superkul. Vi har suttit och planerat en till grej som antagligen kommer upp på bloggarna imorgon, en riktigt rolig grej! Vi har planerat detta i snart ett halvår tror jag! Haha wow. Hoppas verkligen att ni tycker det är lika roligt som oss! :)
 

Queen B

 
Bild ifrån weheartit.

NY DESIGN -SNEAKPEAK

I söndags började jag att jobba lite på en ny design! Har lite planer på hur den kommer att se ut. Jag hade velat ha lite mer detaljer i den nya än i den jag har nu, så jag ska försöka fixa det. Jag vet dock inte riktigt vilka färger jag vill ha med i den, men det får vi se! 
Jag kan tyvärr inte säga när designen publiceras, men någon gång snart hoppas jag! :)) Vad tycker ni om det lilla ni ser? Heheh.

f r o z e n

Alltså åhh, häromdan såg jag världens bästa film! Frozen heter den! Hade hört så mycket om den så satte mig och kollade på den med min lillebror och den var verkligen bra! Älskar filmen. Det är nog en av Disney's bästa filmer. Och låtarna i filmen också, dem är riktigt bra! Demi Lavoto sjunger faktiskt en av låtarna, dock så är det inte hennes verision som är med i filmen, men den finns på spotify. 
 
Så jag tycker verkligen att ni ska kolla på denna filmen, för det är riktigt värt det! Ni kan kolla på den HÄR.
 

Rihanna

Bild från weheartit.

Veckans bloggläsare v. 3 + ny omgång

 
 
 

Dagens inspiration

Bild från weheartit

14-01-19

Idag är det söndag, vilket betyder göra-alla-saker-som-man-ej-hinner-på-dem-andra-dagarna dagen. Nu har det äntligen kommit snö! Och inte lite snö heller, utan en hel del! Så sjukt kul! Det har ju varit höst nu enda tills häromdan. I fredags till igår så sov jag över med några kompisar, och vi hade sjukt kul! Vi kollade på film, och köpte massa massa massa godis! Heheh. Vi hade riktigt roligt iallfall! Så det är därför jag inte uppdaterat någonting :)
 
Hur har din helg varit än sålänge? 

dagens inspo

bild ifrån weheartit

idag + imorgon

Wohoo, jag vet, uppdateringen idag har varit sämst. Jag har då blivit beroende av serier igen. När jag får minsta lilla lediga tid så sätter jag igång en serie. Och jag följer inte bara en, utan typ fem stycken. Så det blir lite svårt. Så det är därför uppdateringen inte alls varit bra idag, heheh. 
Imorgon ska jag ha en liten sleepover med några kompisar! Ska bli riktigt kul! Dock vet jag inte hur mycket jag kommer blogga då. Ska försöka få upp något mobil inlägg nångång. Men det löser nog sig! :) 
Ska ni göra något speciellt i helgen?
 

uppdatering

Hejhej! 
Alltså det känns som om jag aldrig haft något lov. Jag har kommit in i de nya rutinerna så snabbt igen så jag har inte märkt någon skillnad. Iallafall har jag dem senaste dagarna vaknat, varit i skolan, kommit hem från skolan, kollat på serier, gjort läxor, suttit lite vid datorn, sovit. Varje dag när jag kommer hem från skolan så är jag superduper mega trött så jag brukar bara slänga mig i sängen och sätta igång en serie. Och det är så skööönt!
 
En annan sak är att det knappt känns som att det är vinter! whaaat? Det har varit en förlängd höst nu halva vintern här i Skåne. Inte förens NU har vintern landat här. Det har varit svinkallt (även fast det bara varit typ -3 grader, men det struntar vi i) och faktiskt snöat! Lite iallfall. Men det töade bort dagen efter. Men det ska komma mer snö sedan i veckan! Vintern kanske är påväg!! 
Bild på snön från 9 december 2012, alltså förra vintern! Kolla så mycket snö!!

sommar och sockervadd

bild från weheartit

musik

grym outfit

 

Veckans bloggläsare v. 2 + ny omgång

 
 
 

Choklad milkshake, recept ♡

 

Årsresumé del 2 av 3

I maj redigerade jag bilder, ville gå på one direction's konsert (men hade inga biljetter), hittade världens sötaste katt i Kivik, var uppe på stenshuvud, spelade sims 3, längtade till sommaren, fotade vår häck (???) och plockade vitsippor.
I juni var jag beroende av en Rock Me och DNA mashup (ni hittar den här), fick sommarlov, hade fransk manikyr, fotade Morris, tog galna look-alike bilder till vlg, firade midsommar, såg världens sötaste kaniner på en camping och tog bilder på mitt hår (??).
I juli åkte jag till Stockholm med husvagnen, direkt efter åkte vi till Öland. Vi besökte kronprinsessan Viktorias födelsedagsfirande och såg bl.a. Zara Larsson, Robin Stjernberg och kungafamiljen. Vi gick på en strand på Öland där jag fotade solnedgångsbilder och jag tog lite härliga sommarbilder.
I augusti såg jag på Monsters University, var på Emporia och shoppade, åkte till Gbg och köpte min första Victoria's secret, började skolan och fotade dagens outfit, kollade på mountainbike tävling, drack god choklad milkshake och tittade på premiären av This is us (!!)
Fortsättning följer...

Veckans lördagsgodis v. 2 ♡

Du kan hitta alla hennes kläder HÄR. Direktlänkar: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
 
Detta var i somras när jag var på Öland och var på Kronprinsessan Viktorias födelsedagsfirande. Riktigt härligt :)
 
 
♥ Först och främst vad tycker du om våra veckans lördagsgodis inlägg? Är det något du vill se mer av i dom? 
Jag tycker att de är kul att läsa och det blir lite annat än bara de "vanliga" inläggen. 
Jag kommer nog inte på något mer som jag vill se mer av direkt.

♥ Vad är det du gillar med våra i tcb:s bloggar? 
Ni alla har jättefina bloggar med fina och roliga inlägg,man blir glad av att läsa bloggarna! 
Det är kul att alla går in för bloggarna och kämpar med dom.

♥ Hur skulle du beskriva din blogg?  
Min blogg har jag ganska nyss startat upp,förut bloggade jag på en annan. 
I min blogg kommer du kunna läsa om min vardag och ta del av mina tips på bland annat foto. 
Jag älskar att fota så ni kommer få se många bilder! 

♥ Vad läser du för bloggar?
Jag läser ganska många bloggar men några av dom är alla i KickBackPack,Nellie Berntsson,Linafoto och ni i TCB! 
 
Besök Lindas blogg HÄR eller klicka på bilden! :)
Hoppas ni gillar vårt nya och uppdaterade VLG! Kanske inte så mycket nytt, men vi är iallfall nöjda.

I love... body butter

När jag fyllde år så fick jag detta body butter från I Love... . Jag tycker att det luktar sjukt gott, och förpackningen är himla söt. Min hud blir faktiskt återfuktad med denna produkten, vilket är superbra nu, för på vintern så blir jag sjukt torr. Jag tycker absolut att ni ska testa någon av I Love...'s produkter, och då rekomenderar jag i doften Strawberries & Milkshake! Den får...
 
 

ge mig henne kläder och hår, så fint

 

serie tittande

Inatt kom det ett nytt avsnitt av både pretty little liars och ravenswood! Två sjukt spännande serier. Så jag har suttit och väntat hela dagen på att avsnitten skulle komma ut på swefilmer, och nu tillslut! Så himla bra. Om du inte kollat på någon av serierna; gör det. Man måste iallafall se pll, det är världens bästa serie.
Du kan kolla på PLL HÄR, och Ravenswood HÄR.

tips till dig som vill ta hand om ditt hår

1. Försök att inte använda plattång, locktång, hårfön och sådanna saker för ofta, det sliter väldigt mycket på håret även fast du har i värmeskydd. Du kan kanske ha det någon gång i veckan?
2. Tvätta inte håret för ofta eftersom att även det sliter på håret (tro det eller ej). Det är ganska bra att tvätta det kanske 1-3 gånger i veckan.
3. Borsta inte ditt hår när det är blött, låt det istället lufttorka! Håret är så känsligt och svagt när det är blött och blir slitet mycket lättare då.
4. Använd hårinpackning ungefär 1-2 gånger i veckan! Då blir håret lent och fint igen efter veckan som gått. Jag använder hårinpackning på onsdagar och söndagar.
5. Sov med en fläta! När man sover så rör man sig mer än man tror. Därför ska man samla ihop håret så att det inte gnids så mycket mot kudden.
 
 

dagens inspiration

 

raketer

Under nyårsafton (som sagt) så tog jag en massa bilder på fyrverkerier. Det är typ det svåraste som finns! Först tänkte jag använda mig av mitt stativ, men nää det var alldeles för jobbigt att ställa in, och det var himla osmidigt. Så jag fick ta loss min kamera snabbt som attan för att hinna ta bild på raketer utan stativet, haha! Sen visste jag inte vilken inställning jag skulle ha heller. Typiskt mig! Nästa nyår ska jag googla hur mycket som helst om hur man tar bilder på fyrverkerier! heheh.
 
Har ni några tips ni kan dela med er av?

Dagens citat

 
 

SKOLA IMORGON

Imorgon börjar skolan igen, en ny termin och massa nya saker som väntar. Jag längtar inte direkt till skolan, mest att få träffa mina kompisar, heheh. Men denna terminen är proppfylld med saker som kommer att hända! Jag kommer att resa mycket, jag komfirmeras, massa lov och lediga dagar och mycket mer. Jag ser faktiskt fram emot denna terminen. Men dock inte alla prov och läxor, tror inte många gör det haha.
 
Längtar ni efter vårterminen? Ska ni göra något speciellt då? :)

Vill du bli veckans bloggläsare?

 
(Om ni undrar varför jag inte haft några "riktiga" inlägg idag är för att jag har varit iväg på ikea och lite annat idag :) )

bra inspiration

bild från weheartit

bästa katt videon haha

Jag och min lillebror hittade en superkul kattvideo som varade i 20 minuter! Hahah en massa katter som gör roliga saker i den. Tycker helt klart ni ska kolla, haha! Jag hade lätt kunnat ha en busig liten katt om inte min lillebror och min mamma hade varit allergiska. Dem är ju sjukt underhållande!

Veckans bloggläsare v. 1

 
 

Årsresumé del 1 av 3

I januari tog jag konstiga bilder på raketer, skaffade en egen systemkamera, hade ångest över att jullovet var slut, pluggade matte och lyssnade på musik, skaffade en iPhone 4, köpte även två skal till den, åkte skidor i vallåsen med skolan och tog en massa snöbilder.
I februari lyssnade jag på ännu mer musik, ändrade om lite i rummet, firade alla hjärtans dag (fick god choklad namnam), bloggen firade ett år, längtade till sommaren, köpte godis, åkte till Fuerteventura (höjdpunkten på året), där var vi på en djurpark och träffade bl.a. giraffer!
I mars bytade jag bloggportal från bloggplatsen till blogg.se, vilket är en av de bästa sakerna jag gjort, jag skrattade åt alla goat editions, tcb skapades (!!), jag var sjuk, Robin Stjernberg vann melodifestivalen, jag köpte världens finaste vårjacka, pimpade min mobil och firade påsk!
I april fotade jag hur mycket som helst, då det äntligen hade blivit vår. Jag fotade vatten, blommor, åt mellanmål utomhus, fick hem min signerade Little Mix skiva, Morris agerade modell, jag pärlade hörlurar, tog foton vid sjön och plockade ner alla min one direction affischer från väggen.
 
Fortsättning följer...

mys

 

oops

Jag vet inte riktigt vad som har hänt, har inte bloggat alls och inte ens startat datorn nu på några dagar.. ojsan. Har haft lite och göra, varit och shoppat lite med en kompis, spelat sims en hel dag (oops) och blivit sugen på att köpa både en ny dator OCH ny mobil. Men har jag råd med det? nää. Problemet är att jag vet inte vad jag vill börja spara till först. Min mobil har blivit helt konstig (har en iphone 4), när jag kollar på youtube med hörlurarna i så kan röststyrning helt plötsligt komma upp utan att jag klickat någonstans, och sedan kan musik börja spela mitt i en video. Har ingen aning vad mobilen håller på med, har googlat en massa men hittar inget :// Någon som kanske vet vad felet är? Datorn håller bara på att bli lite seg, när jag spelar sims så laggar det otroligt mycket, hehe, då kan jag bli lite sur. Så det är svårt att bestämma sig.