~VECKANS LÖRDAGSGODIS V. 26~

 
 

TÄVLING! Vinn en söt topp! (repost)

 
 
 

Packning hit & dit

 
Jag har på något konstigt vis glömt att berätta att vi åkte och campade i torsdags till idag. Det var därför det var så himla dålig uppdatering, haha! Jag kom hem runt klockan 13.00 (?) idag, så nu ska jag snart packa upp! Sedan ska jag packa igen, för imorgon åker jag på badminton läger som är till på torsdag! Ska bli sjuuukt kul! Dock har jag inte tidställt några inlägg tills dess, får se om jag hinner göra något! :)
 

HUR MAN KLIPPER RUNT BILDER I GIMP

 
1. Öppna bilden du vill ha på ett nytt papper.
2. Klicka på lasso-verktyget och markera bild lagret.
3. Klicka runt bilden tills du är nöjd (se bild)
4. Klicka i cirkeln där du först klickade och det blir en markering.
5. Nu klickar du "Select" och sedan "Invert". Efter det är det bara att klicka på delete knappen på tangentbordet!
6. Färdigt! Svårare än så är det inte! :)

VECKANS LÖRDAGSGODIS V. 25

 
Klicka HÄR för att spara bilden!
Bilden länkar!
 
 
 

GLAD MIDSOMMAR!

 
bilder från we♥it
 

Å T T A S A N N I N G A R

 
Jag blev utmanad av Yaren!
1. Jag suger på att komma på såna här sanningar om mig själv, haha. 
2. Jag är seriöst världens tidsoptimist!! Jag ska alltid göra allting i sista sekund, börja packa till badminton-träningarna när vi egentligen ska åka, plugga till prov två dagar innan, osv. 
3. Jag har dagar då jag inte orkar blogga och har ingen inspiration alls. Orkar liksom inte någonting.
4. Ibland stör jag mig på minsta lilla sak. Typ om nånting inte är där det ska vara, haha.
5. Jag kan verkligen inte ha mitt hår nere utan att jag fixat det (plattat eller lockat). Mitt hår är väldigt mystiskt. Vissa har liksom "bad hair days", jag har det varje dag. Så kan man säga *:)*
6. Jag är jättedålig på att komma ihåg telefon-nummer. Hahah herregud! Kan mitt hemnummer, två kompisars (TVÅ!!!), och typ inga fler. Kan knappt mitt eget mobilnummer! Wohoo, high five.
7. Även fast jag kanske precis handlat nya kläder så kan jag ändå stå dagen efter och bara "Vad ska jag ha på mig nu då". Suger på att välja kläder för dagen! Kan stå hur länge som helst!
8. Jag har typ jättemycket armband som jag köpt för att jag tänkt att jag ska använda det. Jag använder det ca. en gång, sen har jag glömt bort det. High five igen!!
Nu utmanar jag resten av TCB, igen! :D Julia, Vanja och Isabelle!
 

ISABELLES NYA BLOGG!

Nu är Isabelle äntligen klar med sin nya awesoma blogg! Den är riktigt, riktigt fin! Så spana in den! Bilden länkar! 
http://isakarlsson.blogg.se/

BILDER FRÅN FUERTEVENTURA

 
Har helt glömt att visa fler bilder från Fuerteventura, och det var ändå fyra månader sedan vi var där! (oj så länge??) Vi besökte då en djurpark som hette Oasis Park! :))
Fin pappegoja som man fick fotas med! (:
haha, alltså kolla så söta dem är!!
Vi var på en reptilshow där dem tog ut en krokodil, två ormar och en stor ödla i publiken! Man fick klappa dem, haha. Den krokodilen som är på bilden fick jag även hålla!
haha, alltså kolla så söt!!
Tänkte först köra två inlägg med dessa bilderna, men sen tänkte jag; go for it, yes. nejmen orkade inte göra två inlägg för då glömmer jag väl bort det andra.

En sommardag

Hahah, idag har jag varit med Wilma, Hanna och Fanny! Vi har haft superkul! Vi är helt galna när vi är med varandra! (skojar inte) Dagen har varit fylld med vattenkrig, glass, kompisgungor (haha ja), sång och massa mer! Det har även varit så himla bra väder idag! Gött ju! Det är därför jag inte riktigt bloggat idag! :]
 
 

Ännu en bra mashup

 
 

GAMLA HEADERS

 
Haha, här har ni några gamla headers som jag har haft (you're welcome). Vissa är ju så, uschjagvetintevad. Jag som trodde jag var proffs i Gimp för sisådär 1 ½ år sen. Nej. Dem två som är högst upp är nog dem som är äldst. Hahah snygga eller vad?
För er som missat; jag hade en blogg på bloggplatsen (denna) för snart ett halvår sedan (oj så länge!!) som jag hade haft i typ 1 år.

Inspiration

 
Bildkälla
 

~VECKANS LÖRDAGSGODIS V. 24 ~

  
hahah usch
Bilden länkar.
 

GOOD MORNING

 
Morning! Idag är det lördag, och lördagar betyder Veckans Lördagsgodis! :D denna gången med en ny grej (jättekul sak faktiskt!). Sedan har vi kanske en liten "överraskning" till er på nästa veckas lördagsgodis! Vi alla tycker att det är superkul! 
 
Idag ska jag på kusinkalas! Ska bli kul. Ska inte göra så mycket mer, haha. Får fota lite till lördagsgodiset bara. Ha det bra! haha
 
Ni får en gammal bild på en söt jordekorre på Fuerteventura, hahah! ♥
 

När bilder spårar ur

tjabba tjena!
Jag har såhär mycket inspiration just nu: 0. Känns så bra (fast nej, egentligen inte, vill vara lite positiv bara). Försökte klura på ett inlägg, men bara nej. Det går inte. Får bli någon random grejs istället.
Idag har jag inte gjort mycket. Bra början på sommarlovet. Ge mig tips på vad man kan göraaa! muu
Här får ni en halvfin bild som jag redigerade precis, det spårade ut lite grann.
Om ni vill så kan jag göra en liten room-tour sen!! Jaa. Får se om jag filmar något, eller bara fotar! 
 

VAD ÄR DETTA

 

Kommer inte på någon bra rubrik

 
 

SUMMER FEELINGS

 
Snacka om summer feelings! Igårkväll var det så himla fint ljus ute så jag var tvungen att fota lite! Jag känner redan nu att min kamera kommer användas riktigt mycket i sommar! :D När sommaren är slut så tänker jag göra ett sort kollage av bilder som jag tagit! 

WHAT TIME IT IS, SUMMER TIME (hsm, ja)

 
(Klänning -H&M ♥ Halsband - Ur & Penn)
AHHHHH JAG HAR SOMMARLOOOOV!!! :D happy_girl99!!!! så jädra skönt!!! och ja, jag måste använda femtioelva utropstecken för att visa min gladhet!!! ingen annan är nog så glad som jag är för sommarlovet, hahah.
Men herregud till hösten ska jag börja i åttan, ÅTTAN!! så stor är inte jag iallfall, in my mind.
 

VECKANS HUMOR!

 
Bildkällor: Weheartit
 

Tips för långt hår

 
1. Försök att inte använda plattång, locktång, hårfön och sådanna saker för ofta, det sliter väldigt mycket på håret även fast du har i värmeskydd (Heheh, är rätt dålig på denna punkten själv).
2. Tvätta inte håret för ofta, ungefär tre gånger i veckan (hahah oj, rätt dålig på denna punkten också!)
3. Borsta inte ditt hår när det är blött, och låt det lufttorka! Det slits väldigt mycket annars.
4. Använd hårinpackning ungefär 1-2 gånger i veckan! Håret blir lent igen efter veckan som gått. Jag brukar ha i min hårinpackning på söndagar!
5. Sov med en fläta! När man sover så rör man sig mer än man tror. Därför ska man samla ihop håret så att det inte gnids så mycket mot kudden! :)
 

Sundaaayyyy

 
Tjenaaa!
Idag är det då söndag (menar du det?!). Jag kom hem igår från vår husvagns semester! Riktigt mysigt var det, och bra väder hade vi! Haha vi paddlade kanot, som jag även ska göra imorgon! 
Alltså herregud, om två dagar har jag sommarlov! SOMMARLOV!! Imorgon ska vi paddla kanot hela dagen med klassen och typ bada och göra samarbetsövningar och så.
På tisdag ska vi vandra runt en sjö, och på kvällen är det avlsutning! :D
Jag köpte faktiskt en avslutningsklänning igår när vi var i Helsingör! Ni får se den senare! :)
haha en bild vi tog första dagen i sjuan! :,) bara för att nästan alla hade converse!
 

 
Bildkälla

re-post; bloglovin!

 

B&J

 
Bildkälla

Citat

 
Bildkälla

Caravan holidaayyy

 
Bildkälla
Hejsan! Skulle bara säga att just nu är jag påväg till en camping där jag ska campa under helgen! :) Ni kommer få tidställda inlägg, och lite gästbloggningar från kanske Julia, Isabelle eller Vanja? :D
 
 
 
 

NÖRDAR DENNA LÅT

 
 

THE CANDY BAG VÄXER

 
Bilden länkar.
Vi har fått en fjärde medlem i vårt bloggäng TCB! Det tycker vi alla är superduper kul! :D Vi har även planerat massa och har sjukt många bra idéer på gång!
 

Sjukt fin eller vad

 
Bildkälla

T E L L M E !

 
Svara på frågorna i en kommentar! Hade varit så sjuuuukt kul att veta! :DD
 

T R U E

 

Sommar på riktigt

 
Jag vet att jag tjatat sjukt mycket om sommaren! Men det är för att den är så sjukt härlig! Hahah! Men vem tycker inte att sommaren är bra? Nu har jag bara en riktigt skoldag kvar! EN?! Herre min skapare. Hahah men herregud!
 
På onsdag ska vi städa och så i skolan, och på måndag nästa vecka ska klassen paddla kanot och kanske bada (ifall det blir bra väder, vilket det antagligen kommer bli (bra)). På tisdagen ska vi vandra lite, och sedan på eftermiddagen ska vi ha avslutning! Så himla skönt! 
 
Och ursäkta för den kassa uppdateringen. Denna gången skyller jag på att vädret har varit riktigt fint och skolan (ja jag skyller på skolan även fast jag bara har haft en inlämningsupgift).Vi får se hur updateringen blir i sommar! 

Designdesigndesign

HEJSAN ALLA!
Nu är jag snart klar med min nya design! Har ju tagit år för mig att fixa den! heheh. Men jag är nöjd, fast det är bara en sak jag inte riktigt vet hur jag ska göra... Får fråga någon sedan hur man gör det. Annars kommer det bli knas!

Sålänge får ni en liten sneakpeak bild på designen. Hihi
 
UPDATE: Frågan är; hur lägger man in bilder i den andra menyn? (Menyn till vänster) Tacksam för svar! :)
 

äntligen