Önske Converse

 
 

B&J's

 

Veckans Påskägg v. 13

 
 
Det ska ju självklart stå Colaflaskor, inte stjärnor! Haha, knas det kan bli ibland!
Bilden länkar! :)

HAPPY EASTER!

 
Hoppas att alla får en awesome påsk! :D Jag kommer nog inte posta något mer inlägg idag, förutom Veckans Lördagsgodis. Det blir en liten specialare idag! ;)

min bloggning de senaste dagarna...

 Heej! (: Ville bara säga att min bloggning inte varit särskilt bra de senaste dagarna, som ni då kanske märkt. Ibland kan jag bara strunta i min blogg i flera dagar! haha! Men jag måste det, för att allt ska funka! Jag har märkt att jag inte kan sitta och uppdatera stup i kvarten 24/7... Jag kör på något inlägg varje dag, och ibland så bara struntar jag i bloggen i flera dagar.
Så ifall jag inte uppdaterar på flera dagar så "struntar" jag antagligen i bloggen, heheh. Men bara så att ni vet det, liksom! (:

iPhone tillbehör!

 
När jag var på hemmakväll i fredags så hittade jag en jätte häftig grej! Det var klistermärken man satt på sidan av sin iPhone. Så himla snyggt! Det fanns också klistermärken som man satte på lite andra ställen, som ni ser på bilderna.

True

 

Jeansvästar

 Jag har ju redan en jeans väst som jag klippte från en jeans jacka förra våren. Men jag känner för en ny! Hittade en riktigt snygg på H&M häromdan, men köpte aldrig den... Men nästa gång jag kommer till stan så blir den min!
Här får ni ett litet collage med jeansvästar! Sjukt snygga är dem! (:

SUNDAY

 
Tja! Idag är det söndag igen! Och denna söndagen är som alla andra söndagar... En vanlig söndag för mig är att jag städar, är ute lite, fotar och pluggar. Hahah jätte kul saker ju. Och denna söndagen är inget undantag!

Veckans lördagsgodis v. 12

 
 

sorry

 
Egentligen har jag sagt till mig själv att jag inte ska säga förlåt när jag uppdaterar dåligt, för det gör alla som har en blogg någon gång. Men nu gör jag det endå. Har typ varit borta från bloggen i flera dagar! Ni kanske undrat vart jag varit? Haha :,) Nejmen jag lever, bara att jag inte orkat blogga eller något annat typ, heh. Nu de senaste dagarna har jag:
1. Pluggat
2. Chillat
3. Kollat på film (ok, 1 film, men den var liksom bra)
 
Ska försöka bli bättre, jaa. Men kanske inte imorgon eftersom då ska jag hänga med kompisar hela dagen typ!

Städa-plugga-rensa-spelasims dagen

Idag ska jag nog ha en städa-rensa-och-plugga dag. Väldigt intressant ju.. Hahah, alla tråkiga grejer i ett liksom. Men jag känner att jag måste rensa inne på mitt rum, vilket är ett evighets jobb eftersom jag alltid hittar något jag kan börja hålla på med, hahah. Sen måste jag plugga massa matte! Herregud, asmånga sidor ju! Men det är skönt när det är gjort iallafall!
Idag ska jag också redigera bilderna från Fuerteventura (hahah, har inte redigerat så många än....c,:).
Men först av allt ska jag spela Sims! Det var himla längesen nu! :D
För ett tag sedan gjorde jag Eleanor Calder i Sims! Blev nöjd! (: Tycker ni hon är lik?
 

Veckans lördagsgodis v. 11

 
Bilden länkar!
 

Jag håller vad jag lovar

 
Isabelle | Maja | Wilma | Bella | JuliaLisa | Julia
 
Fina bloggar ju! :D

Fridayfridayfridayfridayfriday

 
wohooo! :D Är i skolan just nu (tidställt), men när jag kommer hem ska jag förhoppningsvis jobba med den nya designen! Ni kan få en sneak peak på den senare! ;)

Isabelle här! :D


 

REPOST: Om min kamera

 

Äntligen! Svaren på frågestunden juuu!

 
Tror ni väntat tillräckligt länge nu på mina svar :)
 
Favorit bloggar? Kick Back Pack (Hofh, Keela, Epicfaiil, Viras & Caty), elinagoescrazy & ayles! Era bloggar är för härliga :,)
 
Vad är det roligaste med att blogga? Att man får så fina kommentarer! nu låter jag som värsta proffsbloggaren som har 983592833420 läsare. Men det är alltid kul att få fina kommentarisar! :,3
 
Vilka bloggar följer du? ohh herregud. Ni vill inte veta. Jag följer jätte många! ok, ska jag berätta alla? men glöm att jag länkar dem!! okokok; detta är alla bloggar jag följer på bloglovin: Ayles, Candie, claraslife, elinagoescrazy, Evve, flamsiiiga, iiszan, jandy, missnosebleed, tjuvlyssnat, tjuvtittat (heheh), onedirectionswe, hofh, keela, viras, caty, epicfaiil. Alla förutom claraslife, tjuvtittat och lyssnar, och KBP's är inte från blogg.se så ni kan ju alltid testa bloggnamnet + blogg.se :) smart där va?
 
Gillar du blogg.se hittils? Jaaa :) det är ju himla bra!
 
I vilket program redigerar du dina bilder/texter som du har i dina inlägg? GIMP!! :D
 
Varför började du blogga? Jag har ingen aning. Bara började för att jag tyckte det verkade kul. och jag hade så rätt! :]
 
Hur många läsare har du varje dag? Alltså åhh, det beror på! Det beror på hur mycket jag kommenterat andras bloggar och hur mycket jag bloggat den dagen. Men om vi snackar unika läsare så är det väl mellan 10-40 st på en dag :)
 
Kan du lägga ut en bild på dig nån gång? Kanskeee! man vet aldrig! :)
 
Vart hittar du all din galna fakta (från kategorin Dagens konstiga fakta)? Från en app som heter Visste Du att...
 
Favoritaffär i Stockholm? Heheh, alltså senast jag var i Stockholm var för typ fyra år sen, så i don't knoww.. fast för några dar sen så var det ju såklart 1D world! håhåhå! fast jag fick aldrig vara där! :c
 
Favoritfilm? Alltså ååhh, jag suger på att komma på vad min favoritfilm är! Vet inte riktigt, men jag gillar Harry Potter, Twilight triologin, Hungerspelen m.fl.
 
Favorit TV-serie? Pretty Little Liars! :D
 
Favorit färg? Grön, gul och havsblå typ!
 
Favoritmat? Pannkakor! ♥
 
Favoritdjur? Kanin, katt, hund + jätte många till!
 
Favorit artist? One Direction, Little Mix, Cher Lloyd m.fl.
 
Favorit plagg? Hmm, ingen aning! :3
 
Favoritglass? Daaaiiim!
 
Favorit land? England! och Sverige med! :)
 
Favorit butik? Vero Moda, H&M, Gina Tricot, Glitter m.fl.
 
Favorit sång? Många är ju så bra! Så himla svårt att välja! (:
 
Favorit bok? Tillsammans serien! :D
 
Favorit godis? CHOKLAD.
 
Favorit ämne i skolan? Bild, matte och engelska!
 
Favorit citat? Det finns så många bra! Men kommer aldrig ihåg något!
 
Hur många djur har du haft? Tre kaniner (om man räknar med den jag har nu) och 17983705 fiskar.
 
Hur gammal är du? 13 år! :)
  
Vilka sporter går du på? Jag tränar badminton två gånger i veckan, och sen går jag på teater, fast det kanske inte räknas som någon sport, haha! :,)
 
Har du bra betyg i skolan? Jag är nöjd med dem! :)
 
Sminkar du dig? Om man mascara räknas så, ja x,) fast jag brukar ju ha mer smink på fester, och annars också om jag känner för det. Men jag brukar helst gå utan smink, tycker det är jätte skönt!
 
Har du något husdjur? Min tjocka kanin Morris! :3 <3
 
Är du nöjd med dig själv? Ja.
 
Bästa vän? Jadu Fanny, det kan man fråga sig! Hahah :,) Nejmen jag har många vänner som jag känner lite extra och som jag verkligen tycker om! Tänker inte nämna några namn...;)
 
Brukar du sminka dig? Mascara i stort sett varje dag, annars mer smink på fester m.m.
 
När fyller du år? Den 12 december!
 
Vad har du för klädstil? Ojojoj, det kan man fråga sig! Jag klär mig i det jag gillar och tycker är bekvämt! Så man kan väl kalla min stil för Matilda Stilen :]
Om du fick träffa vilken person som helst: vem skulle det vara? One Direction och Little Mix helt klart! :)
 
SO/NO? ojj, Tror jag tar SO.
 
Gillar du hästar? Alltså, hästar är fina och så, men jag är ingen hästmänniska som rider och så.
 
Dansa/Sjunga? Sjunga, fast jag suger på det, haha!
 
Godis/Chips/Glass? Glasss!
 
Katt/Hund? Världens svåraste! Men efter att vi varit på Fuerteventura och att på vårt hotell fanns det minst 10 katter som jag varje gång gick förbi och började klappa så måste jag nog säga katt.
 
Har du någon Youtube kanal? Ja, men på den gör jag bara spellistor och inget annat! :3
 
Gillar du 1D? Jag ÄLSKAR dem! ♥
 
Gillar du Justin Bieber? Han är väl helt ok. Men är inget fan precis, men är ingen s.k. hater heller! :)
 
Gillar du hamburgare? Hahah, ja
 
Om du var tvungen att flytta från Sverige, vart skulle du flytta då? Englaaaand! :D
 
Vilken är din favorit 1D låt? ojj, gillar många! Just nu: One Way Or Another, Irresisteble, Another World, Stand Up, Moments, LWWY m.fl.
 
Vilket land skulle du helst vilja åka till? England, USA, Spanien, Irland, Frankrike, Australien och Thailand!
 
Vilka är dina favorit typsnitt? Joint by PizzaDude, aaaiight!, Baby Kruffy, BadaBoom BB, Barthowheel Italic, Impact Label, IronMan, OneDirection Medium, Redensek, Signerica Medium,, Waltograph Medium
 
Säger du ostbågar eller ostkrokar? Ostbågar!
 
Har du We ♥ it? Jeepp, heter matildaslife .
 
Sommar/Vinter? Sommar!

Den elfte mars tvåtusentretton

 
Idag har jag lite grejer jag tänkte göra! Fast bara chilla och ta det lugnt också! ;) Har ju studiedag idag! :D Himla skönt kan jag säga! c;

nytt in tha garderob

 Var och shoppas på köpcentret Väla idag. Jag blev glad för att jag hittade världens snyggaste vår jacka på Vero Moda. Är typ dö kär i den! Helt klart värt pengarna!

proudgirl_99

 
så stolt :,)

Veckans lördagsgodis (V. 10)

 
 
Vad tycker ni? Visst är det awesome! :D Glöm inte att kommentera vilken godis det är! Ni kan ju vinna en länk på hela TCB's bloggar!

Info Veckans Lördagsgodis!

 

Fortfarande sjuuk

Bläää! Jag är fortfarande sjuk! Gick till skolan idag för att jag inte hade någon feber igårkväll, och jag mådde bra imorse. Men när jag var i skolan fick jag ont i huvudet, frös och var jätte trött.. Så när jag kom hem tog jag en Alvedon och tog tempen, så hade jag 38,3...och imorgon hade jag ju badminton tävling men inte nu längre ... Blää! Jag blir ju aldrig sjuk annars :/
Okej, förlåt för all negativitet (kan man säga så? xD), nu har jag en fråga till er:
Har ni haft en än så länge bra fredagskväll? :)

Bloglovin!

 
Skapa ett bloglovin konto HÄR!

Tiger

 

Sjuuuk

 
Jamen vad bra att jag får feber och blir himlans förkyl såhär tvåå dagar innan en badminton tävling. Som min klubb har anordnat. Yeeey! Ännu bättre att vi har något mini tyska prov grejs och NO inlämnings uppgiften ska lämnas in. Varför?! D:
Jepp, är iallafall hemma idag och typ har jätte tråkigt. Tror jag ska kolla på PLL sen och fixa Jandia bilderna och frågestunden. Så man får nånting gjort iallafall! :)

godkväll

 
heeej!! Har äntligen (nästan) gjort klart NO inlämningsuppgiften! :D har bara en uppgift kvar...och den är omöjlig. Vi återgår till den lite senare, hahah.
Jag kan glatt meddela att jag börjat redigera bilderna från Jandía! jag är nog väldigt lat eftersom vi kom hem för en och en halv vecka sedan...x) Men jag har faktiskt valt ut ungefär 100 (!!!) stycken bilder ni ska få se från resan! :D sjuuuukt kul!
Och snart ska jag avsluta frågestunden också! Så passa på att fråga lite nu va! Har fått in en del frågor :)
hjääälp!

Gör jag designer?

 
Eftersom Jennie inte hade någon länk till sin blogg så svarar jag i ett inlägg!
Gör du designer? Vill gärna ha en av dig! :)
Nej, tyvärr gör jag inte designer! Haha, jag har ingen aning om hur man gör designer till andra (med kodning och allt det) och jag är själv nybörjare på det! Jag började precis med blogg.se och har fått kämpa mig fram för att få den design jag velat ha! Har testat nya grejer och googlat. Ska snart börja på en ny design eftersom jag haft denna i ett tag nu (hade den på förra bloggen med).

Peace!

 

I'm gonna getcha getcha getcha getcha

 
 

DEUTCH

nejmen hallå mina små läsare!
Ville bara säga att jag sitter här och pluggar tyska. Inte exakt nu, för nu bloggar jag ju. Men snart. Hoppas jag iallfall. Ifall jag inte hittar något annat jag kan göra som t.ex. stirra ut genom fönstret eller kasta suddigummi. Ni vet, allt kan bli roligt när man egentligen ska plugga.
Vi har ju ca. 180 glosor tills imorgon. japp, i am not kidding. Som tur är så är dem bara repetition. Men det blir inte roligare för det! D:
 
tack och hej för mig, nu ska jag drunkna i alla mina glosor *:)*
 

Jag avslöjar: hemlisen!

 
Jag har alltså skaffat ett bloggänng med Julia och Isabelle! Hur grymt?! Vi kommer ha massa skoj!
Vi valde namnet The Candy Bag för att allas bloggar är himla färgglada och vi alla älskar godis, haha!
Ni kommer få mer info om det hela på lördag! Då kommer det hända grejer! c;

Frågestund ju!

 
Jepp! Ni som läst min förra blogg på bloggplatsen vet att jag hade frågestund! Så nu fortsätter vi med den här! Har redan fått in några frågor från förra, så svarar på dem här.
 
Kom ihåg; den som frågar minst 5 frågor får en länkning! :D
liten random bild!

HEMLIS! :3

 
Åhåhåh så taggad jag är! :D Ni kommer få veta mer imorgon! Kan någon gissa vad vår hemlis är? (:
Länkar till de andras bloggar: Julias & Isabelles
 
Update: upptäckte nu att jag skrivit "min" istället för "mina" heheheh slarvfel!

Fööörsta!

Jag testar på blogg.se! Min andra blogg är DENNA (matild-a.bloggplatsen.se). Jag kände verkligen för att byta bloggportal eftersom att jag har tröttnat på bloggplatsen och jag vill att min blogg ska gå framåt! Nu kommer det ta ett tag innan jag lär mig blogg.se, men det är väl så för alla! hähäh
Kommer nog flytta över några gamla inlägg hit också! ^^
Hoppas verkligen att min design kommer bli okej. Hade velat ha större inlägg och header, men det lär jag väl mig snart hur man gör! :D

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.