halloween

Glad halloween allesammans!
Lite sent inlägg kanske, men har haft fullt upp både idag och igår (ok, kanske inte idag vid lunch men skitsamma). Igår var jag och shoppade med en kompis! Kom hem med ett rouge/bronzer, en ögonskuggsborste och en mini ögonskuggspalett som när jag satt på tåget hem såg hade gått sönder *:)*. Ska se om man kan byta den ändå.
 
Idag sminkade jag och Fanny oss till någon läskig zombie-spök varelse sak. Fanny blev typ ett skellett i ansiktet och jag blev typ en halvdöd zombie. Vet inte riktigt. Vi försökte skrämma alla stackars barn som gick bus eller godis, men det gick inte så bra, haha!
 
 

Dagens inspirationsbild

bildkälla: weheheartit

where we are

 

Before i die

(↑ Kommer snart få göra det!!)
 

Veckans bloggläsare

freshtops ♡

Herregud, det finns så sjukt fina kläder från Freshtops! Vill ha allt därifrån :( Om frakten hade varit typ gratis hade jag handlat där hela tiden. Kolla bara på kläderna ovan!  så snygga!

story of my life

 
 
Låten är så himla fin! Den kom ut i fredags och såklart var jag tvungen att sitta uppbänkad framför radion för att höra världspremiären, hahah så typsikt mig. Men låten är ju så sjukt bra! Längtar verkligen efter musikvideon! :)

Veckans lördagsgodis v. 43 -halloween

haha, tog en vanlig bild som jag fotat och redigerade den lite grann! Lite läskig blev den väl ändå?

FRIDAY

IDAG ÄR DET FREDAG! Och nästa vecka är det höstlov! Taggaaaa! Så himla skönt att få slippa läxor och prov lite och bara kunna vara! Har inte något riktigt planerat för lovet, kommer nog ta det väldigt lugnt. 
 
Ikväll ska jag iallfall till en kompis som fyller år snart! Kommer bli superkul! :) Det är väl det jag gör idag. Och åker till skolan såklart. Vad gör ni idag? 
 
Passande låt ju!

2013-10-24 + PLL

Hej! Tänkte bara säga att jag lever. Bloggade inte igår, orkade inte + att det var halloween avsnitt av Pretty little liars!! Så spännande och så bra! Slutet var ju bäst av allt! Nä, tänker inte avslöja mer nu, men det var sjukt läskigt! Ska också kolla på Ravenswood som typ hör till PLL lite grann, svårt att förklara. Men det ska iallfall bli en egen serie! Så ska kolla på det avsnittet idag!
 
Jag rekomenderar verkligen Pretty little liars om ni ska kolla på en serie. Den är riktigt spännande och ibland sjukt läskig! Älskar sådanna serier. Dock hade jag velat kolla på en ny serie! Hade kanske velat börja på the Vampire diaries. Är den bra? :)
 
 

Mina skal ♡

1 - Hemmakväll | 2 - dealextreme | 3 - Kjell & Company | 4 - dealextreme | 5 - från Japan | 6 - Kommer inte ihåg, men man kan hitta det på flera skal hemsidor | 7 - Jula | 8 - från Japan | 9 - Kommer heller inte ihåg. | 10 - Hemtex (haha! kostade 6 kr!) | 11 - Kommer heller inte ihåg

future and the past

 
bildkälla: weheartit

New in!

Jag var ju och shoppade i lördags och såklart fick jag med mig nånting hem (heheh)! Vi hittade lite grejer på Stadium som kan vara bra att ha! (som om mystofflorna är det, men ja) Gillar iallfall allting och det är ju bra.

zoella

 

frågestunden fortsätter

Glöm inte att fråga i min frågestund!! Bomba med frågor så svarar jag på alla snart! Inte kul att ha ett frågestunds inlägg med bara några frågor! Ni kan fråga om jag har några syskon, hur länge jag fotat, vad jag gör på fritiden, allt möjligt! Så fråga på! :D Alla som skriver minst 5 frågor blir länkad i ett inlägg! :)

tcb peppen ♡

(Inlägget skulle egentligen komma upp igår, men fick ingen tid till att göra det!)
I denna kategorin kommer vi ha en massa självförtroende tips, bra citat, massa inspiration och mycket mer! Vi kommer ha olika grejer varje vecka, och denna veckan blev det en massa självförtroende citat! Så himla bra start. Vi kommer lägga upp ett inlägg varannan lördag (då vi inte har veckans lördagsgodis), och ibland mitt i veckan också. Det kommer bli grymt!

demi lovato

 
 

2013 - 10 - 19

 Godmorgon! Ska nu iväg och shoppa lite! Behöver nya jeans. Så himla skönt med helg!! Haha, jag behöver det verkligen! 

Imorgon hade jag velat fota! Typ fota "vatten splash" eller vad man ska säga. Ni vet som den kopp-bilden i förra inlägget. 
Vad ska ni göra nu i helgen? 

Fall

Här är några bilder jag tog förra helgen! Typiska höstbilder kan man nästan säga. Utom den med muggen. Bara gillade den bilden och ville göra den svartvit, heh. Ska banne mig ta och göra en ny header snart. Känner att jag inte kan ha den jag har nu för den är lite för höstig.
 
Jaja, måste iallafall njuta av att det äntligen är helg! THANK GOD IT'S FRIDAY är nog det som stämmer in mestt idag känner jag. Förstår inte hur jag klarade denna veckan?! Har varit så otroligt mycket prov och inlämningar och grejer! Nästa vecka är det bara ett prov och sen är det höstlov! 
Nej nu ska jag bara ta och ta det lungt, snapchata och se om jag kan få några idéer till headern!
 
Vad gör ni ikväll? :)

ny kategori på lördag!

 

#throwbackthursday

Jandá, Fuertevenura, februari 2013

skolan


Förlåt att jag inte bloggat!! Har inte hunnit. Har högstadiets största svenska prov imorgon! Känner att jag vill plugga till det. Så det är vad min tid gått till idag sen när jag kom hem från skolan. Tror no förstår? :)

Imorgon kommer uppdatering antagligen vara bättre, så hold on!!

dagens inspiration

Bild från weheartit.

fråga på!

Alla som skriver minst 5 frågor kommer att bli länkade i ett inlägg! Vad har du att förlora? :)

STU[DYING]

Just nu sitter jag och pluggar en massa. Denna veckan kommer bli döden för mig, två prov, tre inlämningsupgifter och några jobbiga läxor på det. Ville bara att ni skulle veta ifall jag inte har bloggat på ett tag. 
 

glad

 
Tjohoo! Såg nu att jag blivit veckans bloggläsare på Johannas blogg! Är så himla glad då jag läst hennes blogg i över ett och ett halvt år, och att det var hon som fick mig att börja blogga och hålla på med Gimp osv. Tack så mycket Johanna om du läser detta! :) 

2013-10-13

Hej!! Idag är det söndag. En såndär trist och grå söndag. Men jag har sjukt mycket grejer jag ska hinna med idag! Ska ut och grilla, fota, fixa den "nya" designen, städa rummet, plugga osv. Är ganska pepp faktiskt! Hoppas ni också är det. 
 
Igår var jag också ute och fotade, och jag fick några fina höstbilder. Det är ju så sjukt fint ute nu! Har en känsla om att jag kommer ta lite för många bilder i höst heh. Här har ni en bild från gårdagen:
 
 

VECKANS LÖRDAGSGODIS V. 41

 
 
 

fall

 
Direktlänkar: Tröja | Tights | Kjol | Mössa | Läppstift | Klocka

TCB

 
 

ny design?

 
Snart så får ni se en ny och höstig design! Har väldigt länge velat byta till något lite mer höstigare, men har inte hunnit! Ska nog fota någon bild imorgon till header, sedan är det väl klart. Designen jag har nu är så otroligt färgglad! Nu vill jag ha lite mer dämpat, men ändå färgglatt. Hoppas verkligen den blir bra! :)

mitt rum

Nu är mitt rum alldels strax klart! Bara några smågrejer till att fixa. Vi har ju målat om och lite så nu. Innan var det sjukt ljust och riktigt färgglatt! Nu är det lite mer svart-vitt men ändå med färger! Jag är faktiskt nöjd. Tycker att det är lite mysigare än förut!

PROV PROV PROV PROV PROV

 
Imorgon har vi historia prov!! Nästa vecka har vi högstadiets största svenska prov och hemkunskapsprov/test. Veckan efter det har vi matteprov. Låter väl hur kul som helst? *:)*  Nejmen usch, så himla jobbigt är det, orkar inte!! Det har ju bara gått typ en månad av skolan också.. Får försöka ta mig förbi denna vågen av prov och läxor och längta till höstlovet! 
Har ni mycket läxor och prov?

FREDAG YEY

Yäyäyä! Det är äntligen fredag! Någon mer som längtat? Har varit i skolan idag, som alla andra dagar (dock var det orientering igår från 09.00-10.00). Ahahah så skööönt! Iallafall ska jag till Wilma sen, sleepover och lite annat. Ska bli så kul! 
 
Har ni några planer inför helgen? :)