bye 2014

Nu är det mindre än 8 timmar kvar av året. Jag kan verkligen inte förstå hur snabbt det gått !! Det har hänt massa roliga grejer 2014, och mindre roliga. Men tycker ändå att detta året har toppat på mina favoritår! (skoja, detta är mitt favoår) Nu ska jag bara se till att 2015 blir ännu bättre. Under det nya året kommer jag åka till Lanzarote, sluta nian, gå på one direction konsert, börja gymnasiet och fylla 16, och såklart massa, massa mer.
 
Vad ser ni fram emot 2015?

Sunset

Här är tre bilder jag tog häromdan när det var såå fin solnedgång. Eller, det var inte solnedgång vid sjön men superfint ljus!! Älskar verkligen färgerna i dessa bilderna.

Veckans bloggläsare, v. 52

 
 
 

ny dator

För några dagar sedan köpte jag faktiskt en helt ny dator! Den är ifrån märket Acer, och är en 13,3 tummare.
Jag behövde verkligen en ny dator då min gamla var 5 år gammal (!!), stor, klumpig och batteriet fungerade inte så laddarsladden behövde alltid sitta i.
Jag är såå nöjd och tror verkligen jag kommer satsa mer på bloggen nu när denna är lite mindre och smidigare och snabbare med allting.
Loooove it.

Two styles

 

Sunday

 
Idag är det söndag och ingen söndagsångest! Så skönt. Idag åkte jag och min familj ner till sjön och gick en runda, och jag fotade även lite grann. Ska se om jag kan lägga upp bilderna sedan. Nu ska jag nog fixa lite med designen och kanske göra något inlägg till bloggen. 
 
Vad gör ni idag? :)

GIRL ONLINE

I julklapp fick jag bl a denna boken, Girl Online av Zoe Sugg. Jag har faktiskt börjat läsa lite i den, och än sålänge är den jättebra! Boken handlar om en tjej som heter Penny som har en anonym blogg där hon skriver om saker hon funderar på, kärlek och hur det är att vara tonåring. Den är på engelska, och jag vet inte om den kommer bli översatt till svenska, men det funkar bra för mig iallafall! Jag tycker verkligen att ni ska testa och läsa den. 
 
Vilken är er favoritbok just nu? :)

Juldagen

God jul på er alla! Hoppas ni hade en superbra dag igår. Jag firade med släkten på mammas sida, och det var riktigt mysigt! Jag är supernöjd med mina julklappar och fick bl.a. biljetter till one direction konserten i juni (!!!! (SÅ GLAD)) och Bare minerals starter kit. Jag är verkligen super tacksam och glad över dem.
 
Vad fick ni i julklapp? :)

JUL & NYTT ÅR

Bilder från weheartit.
I övermorgon är det julafton!! Jag kan verkligen inte fatta det. Tiden har gått så otroligt snabbt och det är snart 2015! Även detta året har gått otroligt snabbt, och det har nog varit det bästa året hittils. Det är hänt sjukt mycket bra grejer som jag är så glad över. Vad är den roligaste grejen som hände er under 2014?
 
Jag är även tillbaka nu, som ni kanske märkt! Är superglad över det och hoppas verkligen att jag kommer kunna blogga regelbundet nu.

bloggen ?!

Hej alla ! Som ni kanske märkt så har det inte kommit upp något nytt inlägg på ett tag, och det är för att jag inte riktigt haft tid/ork. Eftersom att det är sista veckan i skolan nu innebär det också en massa plugg, så jag har inte haft särskilt mycket tid till annat. Och när jag väl har det, så är jag sjukt trött eftersom att det är så otroligt mörkt (!!!) ute nu! Solen går ner vid halv fyra, haha. Därför har jag inte varit så taggad på att fota en massa. Ljuset är sjukt dåligt och jag vill inte publicera dåliga bilder här. 
 
MEN , när det blir lugnare (på torsdag) ska jag försöka börja blogga som vanligt igen. Jag saknar verkligen det och jag vill verkligen dela med mig av foton osv. Jag ska även försöka få upp min nya design och fixa lite smått med annat. Och imorgon hoppas jag på att fixa tredje advent inlägget, lite försenat haha!
 
Hoppas allt detta går bra för er! Så stanna kvar, jag är tillbaka snart! (kanske t.o.m får upp fler inlägg i veckan?)

Veckans bloggläsare, v. 49 ♡

 
 
 

Andra Advent ♡

 
Hoppas ni tyckte om tipsen!
Det kommer inlägg senare om vad man kan köpa till sin mamma och pappa :)

Bra nybörjar/budget smink

Sleek CC cream // Isadora big bronzing powder // NYX brow pencil // Elf tone correcting powder // Elf baked eyeshadow palette // NYX Lip liner pencil // Maybelline Great lash lots of lashes
 
Här är lite tips på prisvärda sminkprodukter som man kan använda sig utav. Det är såå bra om man hittar en sminkprodukt som både är billig och bra. Detta är även bra nybörjarsmink, eftersom att det inte kostar särskilt mycket.
Har ni någon sminkprodukt som både är bra och billig? :)

dagens inspo

Bild från weheartit.

for school

Basic white and grey
 
Här är en helt vanlig outfit som man kan ha på sig i skolan till exempel.
Jag älskaaar verkligen färgkombinationerna. Grått/vitt/ljusrosa/guld/svart , love it

Veckans bloggläsare, v. 48 ♡

 
 
 

Cozy december

Bilder ifrån Weheartit.