SELF CONFIDENCE

Glöm inte att du är vacker och unik för den du är, låt aldrig någon ändra på det! ♥
 

PLUGG

 
Hej på er!! Hoppas ni haft en bra dag! Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan, vi har inte gjort något speciellt alls förutom att vi kollade på en film på privatjuridiken, haha.. På torsdag har vi naturkunskapsprov vilket känns sådär, men tror faktiskt ändå att jag kan ganska mycket!
 
Det är faktiskt ganska mycket läxor på gymnasiet, men tycker inte att dem är speciellt jobbiga om man jämför med vår förra skola.. Läxorna går ganska snabbt att göra, vilket är så skönt! Nej, nu måste jag verkligen plugga, haha :)
 
Förresten, vad tyckte ni om redigeringen jag gjorde på bilden? Tyckte ändå att den blev ganska häfitg! Fick inspiration från det här inlägget!

FAVOURITE SONGS

 

VECKANS BLOGGLÄSARE V.38

 
 
 

sky

För några veckor sedan så var det så himla fin himmel när det var solnedgång! Himlen var helt rosa och orange!
Bara älskar solnedångar, och det bästa är ju att fota dem. Det blir så himla fint på bild
och det är riktigt kul att redigera bilderna då man kan göra så mycket!

WANTIES

Grå polotröja // Svart offshoulder tröja // Grå kortärmad tröja // Jeans // Adidas originals superstar // Essie nagellack // Loreal mascara // Deborah lippmann nagellack // iPhone hörlurar
 
Lite wanties som jag har just nu! Jag måååste verkligen köpa polotröjor, så himla fint och mysigt! Är också riktigt sugen på att köpa ett par adidas skor, har velat ha sådana superlänge nu. Tycker även det blivit så snyggt med lite mörkröda naglar nu, har inget sådant nagelleack. Och jag behöver verkligen nya iPhone hörlurar haha, mina är helt konstiga! De typ bytar låt, pausar, sätter igång siri lite hur de vill vilket suger. 
 
Finns det något som ni är lite extra sugna på att köpa? :)

Mini q/a

HEJ! Undrar vart du laddar ner dina penslar till gimp? Fin blogg!!!!! /Emilia
SVAR: Tack! Om jag ska vara helt ärlig så minns jag inte. Men testa att googla på "brushes gimp" så kommer det säkert upp något :)
 
Hej du! Jättefin blogg!! Skulle du kunna visa hur du gör de bilderna ovan? Skulle vilja lära mig:) /Emilia
Skulle vara jättekul ifall du kunde visa i ett inlägg hur du gjort bilderna till kors ovanför :)) /Louise
(Bilden nedanför de syftar på)
SVAR: Tack så mycket!! Absolut skulle jag kunnat göra det i ett inlägg! Det är faktiskt inte så svårt när man väl lärt sig det :)
 
 
Hej! Du har alltid så fina collage! Jag undrar hur du gör dom asså hur du hittar dina bilder vad du söker på hur man får rätt färgskala? Har provat men det blir aldrig bra.. :)) /Anonym
SVAR: Tack så mycket :) Jag tar alltid bilder ifrån weheartit.com där jag själv har ett konto och följer andra (följ mig HÄR). Jag hjärtat över 10 000 bilder så det är ganska enkelt för mig att plocka ut några som jag tycker om och sätta ihop i ett kollage, dessutom hjärtar jag nya hela tiden. Testa att skaffa ett konto där och sök på t.ex. summer, interior, white, chic, paradise, osv. Om du gillar bilderna som jag hjärtar så kan du alltid gå in på mitt konto och kolla in kontona som jag följer! :)
 

FAVORIT INSTAGRAMMERS PART 1

Hittade detta instagramkontot för inte så länge sedan och jag älskar verkligen det! Hon lägger ut så fina bilder som inspirerar så himla mycket! Älskar även hennes feed, haha.
 
Alla måste ju följa Alexis?! Hon åker till så många olika platser hela tiden så hennes bilder är verkligen helt otroliga. Och hon är såå fin.
 
På riktigt, världens bästa outfit-inspo konto!! Denna tjejen lägger upp spegelbilder på dem snyggaste outfitsen ever!! Alla ovanför är ju klockrena. FÖLJ!!

SOON TO BE FRIDAY

 
Hej alla! Som ni märkt så har jag varit lite off de senaste dagarna, hehe. Vet inte riktigt varför det blev så i tisdags, men igår hade jag äckligt mycket läxor. Men nu är jag tillbaka! Imorgon är det äntligen fredag, och det är gymnasieinspark! Ska faktiskt bli riktigt kul, vet dock inte riktigt vad jag ska ha på mig, klädkoden är färgglatt... Vi får se!

GIMP TIPS -få skinande text

 
Tänkte göra ett re-post inlägg från våren 2014!
Detta tipset har jag iallafall haft så himla bra använding av, älskar det!
 
1. Börja med att öppna upp ett nytt "papper" och skriv önskad text med färgen du vill ha.
 
2. Nu högerklickar du på textlagret och väljer "Alpha To Selection". Nu är texten markerad. 
 
3. Klicka på "Select" som finns bredvid bl.a. "edit" och "view", där väljer du "Invert".
 
4. Nu går du in på "Filters" och håller sedan musen på "Light and Shadow", och klickar sedan på "Drop Shadow".
 
5. Nu får ni upp en ruta som antagligen ser ut såhär:
 
6. På dem två första kolummerna måste du ha ett minustecken framför för att det ska funka. Där kan ni testa att skriva lite vad som helst, som t.ex. -6. På "Blur radius" väljer du hur stor skuggan/skenet ska vara, runt 6-10 brukar funka ganska bra! Ni kan testa lite olika här också. På "Color" väljer du självklart färgen. Om du vill att texten ska skina väljer du en ljusare färg än texten, och om du vill att den ska ha en skugga väljer du en mörkare färg. Klicka sedan på "Allow resizing" så att bilden förblir lika stor som innan.
 
7. Klicka på OK och det är klart!! Om ni undrar något så kan ni bara kommentera :)

VECKANS BLOGGLÄSARE V.37

 
 
 

MONDAY

 
Godmorgon! Idag har jag studiedag, så himla skönt!! Dock så ska jag iväg in till stan eftersom att vi har ett projekt på skolan där vi är i olika grupper där vi ska i princip få pengar att växa på några veckor, och vår grupp har bestämt att vi ska träffas och planera där lite idag. Hoppas ni ha en bra dag!

3 TIPS FÖR EN BÄTTRE VECKA

 
 
 
1. Ha en spakväll. Ta hand om dig själv lite extra en dag i veckan, kanske på söndagen för att lyxa till det lite grann? Ha en inpackning i håret, ansiktsmask, raka benen, måla naglarna och bara ta det lugnt. Tror det kan vara ett perfekt avslut på veckan, och framförallt perfekt start på den nya!
 
 
 
2. Planera vilka kläder du ska ha på dig i veckan. Jag såg detta tipset på en youtube-kanal och har nu använt mig utav det i ungefär två veckor och det funkar superbra! Har alltid haft problemet att stå varje morgon och ta hur mycket tid som helst för att komma på vad jag ska ha på mig, men nu behöver jag inte det! Planera på söndagen vilka kläder du ska ha på dig och allt är löst. Detta sparar SÅ mycket tid och det funkar super.
 
 
 
3. Planera ALLT i veckan. Om du inte redan har gjort det, skaffa en kalender!! Skriv upp precis allt du ska göra i veckan, läxor, träningar, saker du ska göra med kompisar och massa annat! Jag lovar dig, det kommer underlätta så otroligt mycket att kunna se veckan framför sig. Och ett till snabbt tips; skriv upp alla läxor!!

HÖSTLISTA

1. Vad är det bästa med hösten?
Att det blir så fina färger på träden, höstmodet, alla mysiga kvällar, mörket (så mysigt!!) och massa annat.
 
2. Vad kommer du äta i höst?
Tror inte jag kommer äta något speciellt, men ser fram emot att baka i höst! Måste lära mig lite nya recept...
 
3. Vad kommer du dricka i höst?
Varm choklad är ju såå gott, och av någon anledning älskar jag att dricka Snapple på hösten, haha! Helst ska det vara Pink lemonade 
 
 
4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Älskar ju när man har en skjorta under en tjocktröja, galet fint!! Tycker även om min svarta, fluffiga tröja som jag köpte för ett tag sedan, så himla mysig!!
 
5. Vad gör du om dagarna egentligen?
Jag går ju i skolan, och annars pluggar jag, lyssnar på musik, bloggar, hänger med kompisar, fotar och kollar på serier :)
 
6. Vad gjorde du vid denna tidpunkten för ett år sedan?
Jag tittade tillbaka i mitt bloggarkiv (fördel med att ha blogg!) och såg att jag och familjen precis varit i Helsingborg och campat där (haha!) och att jag även hade galet mycket läxor..
 
 
7. Vad kommer du lyssna på?
Just nu gillar jag verkligen The Weeknd's och Halsey's nya album! Båda släppte ju typ samtidigt, så dem har jag lyssnat på ganska mycket. Annars blir det väl den nyaste musiken. 
 
8. Vad läser du?
Haha, just nu läser jag en bok som alla i klassen måste läsa på svenskan.. Den heter nog Bryta om, helt okej faktiskt!
 
9. Vad tittar du på?
Igår började jag faktiskt kolla på serien Under the dome som jag verkligen gillar! Har dock bara sett ett avsnitt men den verkar riktigt spännande (:
 
 
10. Vad var bäst med sommaren?
Hade gärna velat svara vädret här men det var tyvärr något som svek oss denna sommaren.. Annars kan det nog varit att kunna vara uppe hur länge som helst och kunna sova ut rejält. Det var också såå härligt på Öland.
 
11. Vad har du för höstplaner?
Att göra bra ifrån mig i skolan! Annars har vi kanske lite små planer för höstlovet, men inget som är bestämmt än.

LACE UP

Direktlänkar: 1 // 2 // 3 // 4 // 5

 

Ingen kan väl ha missat trenden med snörning?! Tycker verkligen att det kan vara fint till visa plagg, som dessa ovan! Hade gärna velat skaffa något inom denna trenden, har faktiskt sett att Gina tricot ha ganska mycket fint! Vad tycker ni?

NOUW ELLER BLOGG.SE?

Godmorgon! Jag har faktiskt funderat lite på att byta bloggportal till Nouw. Jag har absolut inte bestämt mig ännu, men jag har iallfall startat en blogg där för att se hur det är där och så. Det har väl sina för- och nackdelar precis som blogg.se.. Har så himla svårt att bestämma mig! Någon som bytat från blogg.se till Nouw eller tvärtom? Vad var anledningarna isåfall och vad tycker ni var bättre? Om ni vill så kan ni besöka min blogg på Nouw HÄR

FINALLY FRIDAY

Hej! Äntligen fredag!! Detta är ett tidställt inlägg men just nu sitter jag iallafall hos frisören och klipper och slingar mitt hår. Så himla spännande! Har ju som sagt aldrig slingat mitt hår förut så detta ska bli såå kul. Vad gör ni ikväll då? Hittar ni på något speciellt? :)

SERIER JAG KOLLAR PÅ

"Serien följer de fyra tjejerna Aria Montgomery, Spencer Hastings, Hanna Marin och Emily Fields, vars gäng faller isär efter försvinnandet av gängets självutnämnde ledare, Alison DiLaurentis. Ett år senare börjar de ta emot sms från en mystisk person under namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. "A" är till en början en okänd person som ingen känner till"
 
Denna serien har jag nog följt längst, och jag har gillat den i perioder. Jag tycker inte att den alltid varit superbra, säsong fyra tyckte jag var otroligt seg men nu i säsong sex så har den blivit så mycket mer spännande. Om ni tycker om spännande serier så rekomenderar jag verkligen denna!
 
 
"Serien handlar om ett antal människor som tror att de är helt normala men som successivt upptäcker att de har förmågor långt över det mänskligt möjliga."
 
Jag började kolla på denna serien för 1 ½ år sedan tror jag, och jag sträckkollade typ tre säsonger, haha... Den är verkligen grymt bra. Dock så har jag inte sett den nu på hur länge som helst, vet inte varför då jag bara har typ 1 säsong kvar? Jag tycker verkligen att ni ska spana in denna då den inte är jättehypad, men den är verkligen såå bra.
 
 
"Zooey Deschanel spelar huvudrollen som den splittrade och lite excentriska Jessica Day ("Jess"), som dumpats av sin pojkvän och därefter flyttade in hos tre män med helt olika personligheter och intressen."
 
New girl är verkligen fööör härlig!! Har inte heller kollat på denna på så länge, måste verkligen göra det snart. Avsnitten är bara ca 22 minuter långa vilket gör den så himla smidig att sträcktitta på, heheh. 
 
 
"Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad, och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar."
 
Just nu är jag fast vid The vampire diaries, den är SÅ bra!! Den blir aldrig tråkig då det alltid händer något nytt spännande som gör att man bara vill kolla vidare för att se vad som händer. Den kan också vara lite läskig ibland, vilket jag älskar haha. Rekomenderar verkligen denna!
 
 
"Serien kretsar kring privilegierade ungdomar på Manhattans Upper East Side i New York. Gossip girl är en bloggare som avslöjar stora hemligheter på Manhattans skandalösa liv. Serien utspelar sig på upper East side men även en stor del i Brooklyn."
 
Detta är ju den klassiska serien som alla måste kolla på. Vet inte vad det är men det är något som gör att man bara måste älskar den, haha. Och alltså livet de lever?! Drömliv. Ni måste bara kolla på denna om ni inte redan gör det!!

HÖST OUTFIT

Länkar: Poncho // Spetslinne // Svarta jeans // iPhone skal // Adidas sneakers
Allt är ifrån Nelly.com
 
Alltså kolla den galet snygga outfiten!! Älskar verkligen ponchon och jag vill ha ett par adidas sneakers SO BAD. Jag älskar när det bara är enkelt så att det inte blir för mycket, så detta är perfekt. Vad tycker ni?

MOBIL BAKGRUND

 
Jag tänkte idag dela med mig om hur jag gör mina bakgrundsbilder på mobilen! Det kanske inte riktigt är något speciellt med det, men tänkte att det hade varit kul att visa för er! Det är faktiskt väldigt enkelt.
 
 
Jag använder i princip bara dessa apparna när jag ska fixa mina bakgrundsbilder. I Pic collage kan du göra olika kollage med massa fina bilder, och i Weheartit hittar du alla dessa bilderna. Wallpapersize kan du använda om hela bakgrunden inte får plats, det är perfekt!
 
 
 
1. Börja med att lägga in alla bilderna du vill i Pic collage och gör ett snyggt kollage av dem. (Tips!! Spara bilder som är i samma färgskala (t.ex. blåa och gröna bilder eller rosa och vita bilder), det blir extremt snyggt!)
2. Du kan även ändra bakgrundsbild till vad du vill, och du kan även röra runt bilderna så att de inte bara sitter på en rak linje.
3. När du är klar med ovanstående kan du (om du vill och behöver) gå in på WallpaperSize och göra så att hela bakgrundsbilden får plats.
4. Doooone!

DAILY MAKEUP

 
Här är lite av sminket som jag använder varje dag! Jag brukar faktiskt variera ganska mycket, så det brukar inte exakt vara detta varje dag, men ungefär. Mina favoriter av dessa produkterna just nu måste nog vara Lumenes cc-cremam, Anastasias brow wiz och Rimmels concealer. Superbra produkter! Kan dock inte rekomendera mascaran, fungerar inte riktigt på mina fransar men använder den bara för att jag just nu inte har någon bättre och att den är så himla lätt att få bort (laaat), haha.
 
Om ni använder smink, vad brukar ni ha på er på vardagen?

VECKANS BLOGGLÄSARE V. 36

 
 
 

SUNDAY EVENING

 
Då var denna helgen slut, det går så otroligt snabbt... Imorgon blir det ny vecka med nya möjligheter, haha. Har inte jättemycket inplanerat bortsett från skolan, ska iväg och fika med en kompis och på fredag ska jag äntligen klippa och slinga mitt hår! Så spännande. Åhh, och som ni ser så har jag ändrat tillbaka till den gamla headern. Gillade den förra, men tycker nästan om denna mer haha :) Ska nog byta ut bilderna till några mer "höstigare" sen!
 
Hoppas ni haft en bra helg! Godnatt x

MAKE UP STORE

För någon månad sedan beställde jag en prenumeration från Veckorevyn där man också fick med dessa tre produkterna ifrån Make up store! Så bra. Förra veckan fick jag hem dem och jag har faktiskt hunnit testa dem lite grann. Gillar verkligen brynskuggan, så himla bra! Har också hört bra ifrån concealern, men får inte det riktigt att funka? Det blir bara otroligt torrt på huden.. Ska testa att blanda ut med lite dagräm! Solpudret har jag bara testat typ två gånger, men det är faktiskt väldigt fint och blir inte så organget som det ser ut att vara på bild, haha.
 
Så himla bra kap var det iallfall, fick dessa produkterna OCH 6 nr från Veckorevyn för 199 kr?? Och nej, inlägget är inte sponsrat haha.

iPhone 6S!

Ingen kan ju ha missat att Apple släppt nya iPhone 6s och iPhone 6s Plus?! Det har till och med kommit en ny färg, roséguld! Jag blev faktiskt riktigt sugen på en ny iPhone när jag såg vilka bra funktioner denna har.. Jag har ju dock en väldigt bra fungerade 5s som jag haft i snart två år, så det känns lite onödigt att köpa en helt ny mobil nu, plus att den nog inte kommer vara särskilt billig heller haha. 
 
Men vi får se, någon gång kanske detta är min framtida mobil? Min favoritfärg måste nog vara guld, vilken är er?

Mini bloggtorka?

 
På senaste tiden känns det verkligen som att bloggen hamnat lite utanför och jag vet inte riktigt varför? För en månad sedan kunde jag lägga upp tre inlägg per dag och det gick så himla bra! Men nu är inspiration inte helt på topp. Jag hoppas verkligen att den kommer tillbaks snart då jag verkligen älskar att blogga!!
 
Tänkte bara säga det då jag inte vill att ni tror att jag kommer lägga ner bloggen, för det vill jag absolut inte. Ibland har man mer eller mindre inspiration och just nu är den tyvärr ganska långt ner. Jag ska iallafall göra allt för att få tillbaka den, och jag tror även att jag ska försöka börja planera mina inlägg lite inför veckan då det ofta kan bli stressigt med alla läxorn och så. 
 
Nu har jag en fråga till er; finns det något speciellt inlägg eller bara något annat ni hade velat se här? Bomba med massa kommentarer med tips vad jag kan skriva om!! Hade varit så kul att se vad ni vill läsa om. Kram! <3

WORKOUT

 
 
 
 
Hittade några superbra videos med några snabba och ganska enkla träningspass! Tycker att dem verkar jättebra och jag hade själv velat testa dem. Måste verkligen komma igång med träningen, men har inte riktigt bestämt om jag ska skaffa gymkort eller vad jag ska göra.. Då är det ju perfekt med sådana här pass som finns på youtube då man enkelt kan göra dem hemma. 

friyay

Äntligen är det fredag!! Det är så himla skönt för idag börjar jag inte förens 11.40 vilket betyder världens längsta sovmorgon, haha. Veckorna går så himla fort nu, detta är fjärde veckan jag går i skolan! Så himla sjukt. Nej, nu ska jag nog göra nudlar eller något som snabblunch innan jag cyklar till skolan! Hoppas ni har en bra dag! :)

BÄSTA PLUGGTIPSET

Om ni t.ex. ska göra en inlämningsuppgift så är det SÅ smart att koppla bort sig helt från mobilen, och sedan ställa en timer på 15-20 minuter. Under den tiden ska ni jobba fullt ut och verkligen vara koncentrerad. När den tiden gått tar ni en ca. 7 minuters paus där ni får göra vad ni vill, kolla mobilen, röra på sig lite eller något annat. Sedan fortsätter ni så helt enkelt. Jag lovar, det är verkligen så bra!
 
Man gör detta eftersom att hjärnan är som mest fokuserad under dessa 15-20 minuterna och sedan börjar man helt enkelt tänka på en massa annat. Om man då låter sig själv tänka på en massa annat, och göra vad man vill under en paus kommer hjärnan bli mer fokuserad när man börjar plugga sedan igen. 

AUTUMN CLOTHES

Direktlänkar: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // Kläder från Nelly.com
Det finns såå många fina höstkläder just nu, tycker verkligen om polokragen och alla stickade eller tjocktröjor. Tycker att plaggen är ovan är så fina, blev lite sugen på den gråa tröjan... Vilket plagg gillade ni bäst?

Pre fall

Häromkvällen fick jag lite tid över så jag sprang ut och fotade lite grann. Det var lite skymning så ljuset blev lite annorlunda på bilderna, men tyckte att det blev ganska bra ändå! Kanske inte dem bästa bilderna jag tagit, jag gillar mer när det är klara och färgglada färger på bilderna, men tänkte testa något nytt; vilket alltid är bra. Tyckte att bilden på min kanin Baltazar blev lite rolig, haha! Han var så hoppig och glad så det var sjukt svårt att fånga honom på bild, men tillslut gick det. Vad tycker ni?

Framtiden - efter studenten

 
Plugga/flytta till London
Något jag drömt om länge är att flytta till London. Jag har dock aldrig varit där, men det verkar som en otroligt underbar stad. Det hade varit så kul att ta steget att testa att bo utomlands och testa på hur det är att bo i ett annat land. Jag vet inte än om jag vill plugga där, men det hade också varit väldigt roligt. Dessutom blir det en extra-grej när man söker jobb senare i livet, man prioriteras högre. Jag måste ju självklart ha varit i London innan jag bestämmer mig för att flytta dit, men jag tror verkligen att jag kommer gilla staden. 
 
 
Åka till drömresemålen
Hur länge har inte jag velat åka till Bahamas, Bora Bora eller Australien?? När jag har tagit studenten kommer jag definitivt samla ihop massa pengar så jag äntligen kan ta mig till alla dessa drömresemål. Jag vill så gärna ha upplevt det turkosa havet och den kritvita sanden där det är 35 + grader. Jag kan verkligen inte vänta till att åka dit.
 
 
Besöka storstäderna
Jag tror att jag har listat ut att jag är en storstadsmänniska, men jag har aldrig varit i någon riktig storstad..? Jag tror iallafall att jag hade älskat att gå runt på New Yorks gator eller att besöka Eiffeltornet. En sak som hade varit superkul att göra efter studenten hade varit att vara au pair i någon storstad som t.ex. Dubai, New York eller Los Angeles. Det hade verkligen varit så kul och jag tror att man lärt sig så mycket efter det!
 
Vad vill du göra efter studenten? Och om du redan tagit studenten, har du gjort något speciellt? Så himla kul att veta! 

Har du bloggtorka?

 
Har du bloggtorka? Testa då att gå ut och fota. Fotografera lite vad som helst, ändra inställningar på kameran, testa nya grejer, lek lite med kameran! När du sedan kommit in igen så har du massa nya erfarenheter, bilder som du kan visa upp på bloggen OCH du har fått lite ny inspiration. Perfekt!! :)

Veckans bloggläsare v. 36

 
 
 

SHOE CRAVING

 
 
Har fått värsta stora grejen för Adidas superstar!! Tycker att dem är så otroligt snygga. Man kan verkligen använda dem till allt. Jag har ju mina vita låga converse och mina svarta Nike free runs som är SÅ användbara, men vill även ha dessa haha. Tyvärr så är dem slut på så många ställen och jag tror att jag måste spara lite pengar... Får skriva upp dem på önskelistan iallafall, haha! :)
 
 
 
 
Två helt olika men också supersnygga outfits som man kan ha Adidas superstar till! Älskar outfiten till höger!! 

Throwback - Puerto rico 2014

Åhh, sitter och kollar på lite bilder från resor vi gjort tidigare.. Så himla härligt att drömma sig tillbaka. Här är när vi var i Puerto Rico på Gran Canaria i februari 2014. Vet inte riktigt vad jag tyckte om staden, men Amadores stranden (bild 3) var såå himla fin och byn Puerto de Mogán (bild 1) vad den mysigaste ever. Vill gärna åka tillbaks dit. Någon som varit i Puerto Rico eller på Gran canaria?

CHANGE

Hej på er! Vad kul att så många verkade gilla min header, ska nog ha kvar den ett tag iallafall! :) Idag var vi på bl.a. Ikea och jag köpte några ramar till planscherna som jag beställde från Desenio.se. Har satt i dem i ramarna nu och det blev såå bra. Jag ska visa ordentligt i ett inlägg senare! Gillade det verkligen.
 
Förra lördagen var jag ju i Malmö och där hade dem fått H&M Home, och jag ÄLSKAR H&M home, haha! Innan fanns det ju bara i Stockholm (tror jag) och på nätet så det var lite svårt att köpa därifrån. Men nu äntligen! Jag köpte nog fyra stycken kuddfodral tror jag, haha. 

NY HEADER

 
Hade inget speciellt att göra så jag bara testade att göra en snabb header (gick på typ 10 minuter?!) som faktiskt blev riktigt bra. Gjorde om den lite nogrannare och detta är slutresultatet! Jag tror faktiskt att jag gillar den eftersom att den är så stilren, men vi får se.. Jag kanske bytar tillbaka till den gamla snart igen om jag tröttnar. Vad tycker ni?

HAPPY FRIDAY

Hej på er! Idag var jag hemma från skolan eftersom att igår blev jag dunderförkyld och mådde så dåligt, så kände att jag behövde vila upp mig lite idag. Som tur är mår jag bättre och känner att jag redan är på bättringsväg! Jag är en sån person som ALDRIG blir sjuk, senast jag hade feber var nog mer än ett halvår sedan... Det är jag dock glad över! 
 
Ikväll hittar jag inte på något speciellt såklart, ska bara vila mig ännu mer så jag kanske kan försöka bli frisk till helgen. Hur har ni haft det idag? :)

Månadsfavoriter, augusti

The body shop, Sweet lemon, body lotion
Doften på denna body lotionen luktar så gott!! Tror tyvärr inte att den säljs länge.. Men själva body lotionen är superbra, och återfuktar verkligen huden. Älskar även att den har en pump så att det blir 1000x enklare att använda den.
 
Calvin Klein, Eternity Aqua, parfym
Detta är verkligen en av mina favoritparfymer! Den luktar verkligen så himla fräscht och den är perfekt att ha varje dag. Tycker absolut att ni ska kolla in den!
 
Benefit, Hoola bronzer (bronzert är i kitet), solpuder
När jag var inne på Sephora för lite mer än 1 år sedan så tänkte jag köpa Hoola bronzer, men hittade istället detta kitet där man fick med bronzert, ögonskuggor, concealer, m.m. för samma pris som bara ett bronzer. Anyways, älskar verkligen detta solpudret, perfekt färg och så himla bra pigmentering! Jag kommer absolut köpa detta när det tar slut.
 
Mac, lipstick #Yash, läpptsift
Jag köpte ju äntligen mitt första mac läpptsift för ett tag sedan, och det är så himla bra. Absolut värd pengarna! Färgen är en sådan färg som man verkligen kan ha på sig varje dag, och det håller även på läpparna så länge. Är sugen på att köpa någon mer färg, men vet inte vilken?
 
The body shop, All-in-one bb cream
Testade denna för ett tag sedan, och den är helt perfekt för dagar man bara vill se lite fräschare ut. Den jämnade verkligen ut hudtonen SÅ bra. Dock så blev man väldigt glansig av den tyvärr, så man måste ha ett puder över vilket kanske är lite tråkigt om man bara vill slänga på något lite snabbt. Annars är den suverän!

5 BLOGGAR JAG FÖLJER

ANGELICA BLICK
Angelicas bilder och outfits är ju to die for!! Så otroligt snygga. Blir så himla inspirerad av att läsa hennes blogg, allt är liksom perfekt. Följer även hennes instagram som jag också älskar! Det är nog svårt att ha missat hennes blogg.
 
 
EBBA LILIESTROM
Hittade Ebbas blogg för några månader sedan och hon är verkligen så duktig på att fota! Älskar även enkelheten i hennes inlägg, hon får allt att se så enkelt ut. Tycker verkligen att ni ska kolla in Ebbas blogg då jag tror den kommer passa de flesta!
 
 
ANDREA HEDENSTEDT
Började läsa Andreas blogg efter att jag hittat hennes podd! Så himla mysig vardagsblogg! Brukar faktiskt inte fastna för vardagsbloggar, men hennes gillar jag verkligen! Tycker även att hennes klädstil är såå fin, blir så himla inspirerad av hennes outfits!
 
 
ELIN LS
Det var inte alls längesedan jag hittade Elins blogg. och jag älskade den direkt. Älskar bilderna, texterna, designen, ALLT. Så himla fint. Tror verkligen att jag kommer fortsätta att tycka om hennes blogg i framtiden, kommer nog få så mycket inspiration ifrån den!
 
 
CATY/BONBON
Catys blogg har jag verkligen följt hur länge som helst, i säkert 3 ½ år, galet!! Så himla kul att se hur hon utvecklats, och nu har hon börjat driva bloggen mer seriöst igen vilket är så himla kul!! Sättet hon bloggar på är så himla häftigt.

NAILSPO

Tänkte fixa mina naglar lite idag och letade efter lite inspiration. Kolla vad snygga alla dessa var?! Det är galet fint med beiga naglar, så himla stilrent. Vi får se vilken färg jag kör på, haha! Kanske bara blir vitt ändå...