Veckans bloggläsare, v. 40 ♡

 
 
 

MAKEUP FAVS AT THE MOMENT

Här är dem 5 produkterna som jag älskar lite extra mycket just nu. Brukar använda produkterna i min "vanliga" sminkrutin.
  • Nivea, Lipbutter: Detta läppbalsammet är det bästa som finns! Det luktar otroligt gott, återuktar super, och har ett kanonbra pris!
  • Anastasia Brow wiz: Visst är den lite dyr, men jag har haft min ett bra tag nu och den har hållt i några månader än sålänge. Älskar denna ögonbrynspennan, då det är så enkelt att fixa ögonbrynen med den.
  • Maybelline, the falsies feather-look: Jag har faktiskt inte gillar mascaran så mycket innan, men nu när jag började använda den älskade jag den! Den ger pefekt med volym och längd.
  • Urban Decay, Naked Basics: Världens finaste och händigaste palett! Just nu brukar jag använda den skimriga, ljusa skuggan för att highlighta i den inre kanten av ögat, och ibland lägger jag även den över hela ögonlocket med lite av dem mörkare färgerna i creasen.
  • Lumene, CC cream: Love it. Den är så bra! Jämnar ut huden riktigt fint, och känns inte alls som att man har något i ansiktet. Rekomenderar starkt!

AUTUMN NAILS

Nu på hösten tycker jag att det är såå snyggt med lite mörkare naglar. Här är tre nagellack från Isadora som är perfekta till det! Två av dem (Gun Metal & Iron Lady) är ifrån Magnetic Nail serien, och Metal Crush är ifrån sugar crush serien. Alla tre är sjuukt fina färger!!
 
Har ni något favorit nagellack att ha på hösten? :)

INSPO TILL MAX.

Alltså jag bara älskar weheartit.com. Det är verkligen BÄSTA hemsidan om man känner sig oinspirerad eller mår dåligt. Om man vill bli lite peppad om man känner sig nere, kan man bara söka på "boosts" t.ex, och massa peppande citat kommer upp. Eller om man inte vet vad man ska ha på sig, kan man bara gå in där och söka på "outfit inspiration" och massa snygga outfits kommer upp. Weheartit är verkligen bästa sidan. 
 
Iallafall så är detta min bakgrundsbild på datorn just nu. Love it. Känner mig så sjukt glad och inspirerad varje gång jag går in på datorn, haha! Så ett tips till alla er, är att fyll mobilen med massa fina bilder från weheartit, tumblr, osv och gå in och kolla på dem när ni är oinspirerade! Man blir sjukt glad.

FRENDS HEADPHONES

Alltså dessa är nog de snyggaste hörlurarna som finns. Så otroligt fina ju! Dem är ifrån ett märke som heter "Frends" och finns att köpa på t.ex. Nelly.com. Dem är dock slutsålda just nu, men ni kan hitta dem här annars! (dock så är dem på nelly.com guldiga, men dem är nästan lika snygga ändå!) Om hörlurarna inte kostat så mycket hade jag lätt haft dem nu, men jag får väl önska mig dem i födelsedagspresent eller julklapp, haha. 
 
Tycker ni att hörlurarna var fina? Haha :)

pink and blue

bilder från weheartit

Veckans bloggläsare, v. 39

 
 
 

American pancakes

Tänkte att idag kunde jag göra någon speciell frukost, eftersom att jag har studiedag! Så jag provade mig på amerikanska pannkakor, vilket var supergott! Har bara ätit det en gång innan. Ibland kan det gå lite fel när jag ska laga något i köket (som när jag skulle prova banan pannkakor), men denna gången gick det super.
 
Tycker ni om amerikanska pannkakor?

SÅ FINT

bilder från weheartit

Anledning 9377292 till att man ska bo i usa:

Hej på er! Då var det söndagkväll igen. Och jag har noll söndagsångest, studiedag imorgon. Såå skönt, då jag behöver plugga en massa. Det blir riktigt härligt att ha lite läxor och så gjort, så man slipper det under veckan. Det kommer även hända lite roliga grejer under veckan, så det känns sjukt bra!
 
Häromkvällen köpte jag en Snapple för första gången, för var så himla nyfiken på det. Haha, många har iallafall sagt att det är gott, osv. Så jag smakade det igår och det var såå gott. Synd att det är så dyrt i Sverige bara :/
 
Har ni smakat Snapple, och vilken smak tycker ni om mest? :)

HÖST INSPIRATION -mode

 
~ Höst inspiration ~
  • Tjocktröjor: Jag tycker att det är sjukt fint med en stickad tröja, och kanske en skjorta under så att kragen sticker ut. Det är ju även perfekt när det börjar bli lite kallare! Här kan du hitta några: Gina tricotBikbok, Vero Moda
  • Klocka: Jag har börjar älska att ha på mig klocka! Det gör att outfiten ser mer ordentlig ut. Just nu har jag bara en silvrig klocka, men jag hade gärna velat införskaffa en guldig eller roséguldig. Här finns några: Ur o penn, River Island, JFR
  • Väska: Just nu har jag börjat älska mellanstora väskor som man har på armen. Det ser otroligt fint ut, om man ska ut på stan eller till skolan. Jag hade velat köpa en vanlig svart! Här kan du hitta några: Accent, H&M 
  • Mörkröda läppar: Jag bara älskar mörkröda läppar till hösten! Själv har jag inget mörkrött läppstift, men det är något jag absolut hade velat köpa. Frågan är om jag hade vågat använda det? Här finns röda läppstift: MAC, Maybelline NY

blogglista

  • Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag äntligen fick ta det lugnt och göra vad jag ville efter en lång vecka :)
  • Vad gjorde du kl 08 imorse? Haha, jag låg och halvsov
  • Vad gjorde du för 15 min sedan? Låg/ligger i sängen med datorn i knät 
  • Det sista du sa högt: Hahah minns inte tyvärr
  • Vad har du druckit idag? Oboyy
  • Vad var det senaste du åt? Fralla med smör
  • Vad var det senaste du köpte? Kläder heheh, tre tröjor faktiskt
  •  Vad är det för färg på din ytterdörr? Grå..?
  • Vad är det för väder hos dig nu? Jättemolnigt och dimma ://
  • Godaste glassmaken? BANAN helt klart!
  • Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vet faktiskt inte? Ibland, och ibland inte
  • Sover du tungt? Oftast, jaa <3
  • Drömmer du mardrömmar? Nää, inte så ofta?
  •  Favoritklädsel? Finns mycket fint man kan ha på sig
  • Favoritlåt just nu? (kollar spotify) Rooftop - Zara Larsson och I'm an Albatroz - Aronchupa
  • Vad ser du om du tittar till höger? En veckorevyn tidning och hörlurar :))
  • Vad gör dig glad just nu? Att det fortfarande är helgg och att jag har studiedag imorgon ayeee
  • Vad ska du göra härnäst? Göra bilden till detta inlägget (har svarat på frågorna först), sen ska jag väl göra mig i ordning?
  • Höger eller vänsterhänt? Högeeer
  • Humör just nu? Trött men glad
  • Favoritgodis: Sådana spök godisar som finns i grön, gul och rosa som är sura (så goda!!), choklad och marshmallows
  •  Sommarplaner? Vet inte? Sommaren var ju precis över så har inte planerat något till nästa? Kanske ett sommarjobb iallafall? 
  • Hur många kuddar sover du med? Tvåå
  • Vad är viktigast för dig? Familj och vänner.

#throwbackthursday

Alltså ta mig tillbaka till Kanarieöarna, varmt året runt
 
 
 

Veckans bloggläsare, v. 38

 
 
 
 Haha, inlägget skulle egentligen upp i måndags

dagens

bilder från weheartit

drowning

Haha, alltså just nu drunknar jag typ i läxor. Vi har så sjukt mycket de tre närmaste veckorna, så det är helt galet.
Jag försöker typ överleva på att planera och plugga, hela tiden.
 
Men iallfall, idag har det varit skola som vanligt, och det har varit sjukt kul eftersom att vi bestämt mer till Stockholm resan som vi ska göra med några tjejer i klassen. Efter skolan stack jag och Wilma till ett café där vi gjorde massa läxor och snackade. Såå skönt och mysigt. Så jag var hemma vid 6-tiden haha. 
 
..Och jag vet att uppdateringen suger men kan inte hjälpa det :// Just nu känner jag att skolan är viktigare och jag måste lägga så mycket tid som möjligt på det. Dock så ska jag försöka få upp inlägg så ofta jag kan, mitt mål är iallfall ett per dag. Jag vill ju så gärna uppdatera mer! :)

hbg




I helgen var jag i Helsingborg och campade med familjen. Vi gick lite inne i Helsingborg i affärer, och efter det besökte vi tropikariet, som hade hajar, ormar, apor och massa fler djur! Man fick gå i en liten "djungel" där det fanns apor och fladdermöss som hoppade och flög runt en, jag var så rädd, haha. 

Det är därför uppdateringen varit lite kass. Jag brukar ju inte riktigt gilla att uppdatera bara för att, och göra ett tråkigt inlägg utan bild. 

Vad har ni gjort i helgen? :)

outfit & flowers

Bilder ifrån weheartit.

SNO STILEN

Direktlänkar: Top // Kjol // Väska // Silvriga tjocka ringar // Guld armband // Silvriga ringar // Silvriga tjocka armband // Silvriga smala armband

New in ♥

I lördags var jag i Malmö med några kompisar för att shoppa. Jag hittade dessa fina tröjorna som är perfekta för hösten. Jag hade faktiskt kollat på båda innan på nätet, så jag visste att jag ville ha dem, haha. Den rosa är ifrån Gina Tricot, och den svarta ifrån Bikbok.

Favorit youtuber

Min absolut favorit youtuber måste nog vara Zoella, eller Zoe Sugg som hon heter. Hon är då en brittisk youtuber som gör videos om smink, skönhet, tips och massa annat. Hon har även en kanal där hon lägger upp lite annat, som t.ex. vloggar. Zoe är verkligen grym på det gon gör, och hennes videos är såå bra. Tipsar verkligen om henne!
 
 
Vilken är er favorit youtuber?

Veckans bloggläsare, v. 37 ♡

 
Nu drar jag igång veckans bloggläsare igen!
Har alltid kommit på att jag måste publicera
ett sånt här inlägg på tisdagar, men nuså! ♡
 
 

fireproof

Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt. Dagen har varit ganska bra faktiskt, vi lyssnade på en politisk debatt i vår aula, där några partier debatterade mot varandra, ganska kul var det! Jag tycker ju att politik är ganska intressant, så det var lite spännande att lyssna på.
 
Sista lektionen var SO, och då ser jag att one direction släppt namnet på deras nya album (FOUR) och en ny frickin låt!! Bara så där! Så jag dog lite halvt inombords. Låten är iallafall sjukt bra. Fireproof heter den. Så annurlunda från deras andra låtar, liksom något nytt. Har ni hört låten?

you and i

Nu har One Direction släppt sin tredje parfym, You and I. Jag var inne och luktade på den häromdan, och den doftade riktigt gott! Den är inte lika söt som Our Moment, som jag har, utan doften är mer "vuxen". Jag måste verkligen köpa den snart, haha. Detta är nog favoritparfymen av dem alla tre än sålänge, fast jag gillar dock That Moment såå mycket. 
 
Har ni någon One Direction parfym?

FRIDAY

Äntligen fredag! Så skönt. Som ni märkt har jag knappt bloggat på de senaste dagarna, vilket har känt sådär. Men det har varit ganska mycket i skolan, sjukt mycket läxor, plus att vi hade vårat första prov idag. Idag efter skolan stack jag och Wilma till espresso house och fikade där, vilket var supermysigt. Älskar verkligen det stället. Sedan gick vi runt lite på stan och tog det lugnt. Ikväll ska jag till några kompisar, och ha en typ myskväll. Ska bli sjukt kul!
 
Vad ska ni göra ikväll?

today's inspo

bilder från wehartit

SHEINSIDE

Äääälskar sheinside's kläder och smycken. Massa fint! Det är även sjukt billigt där och frakten kostar heller inte så mycket även fast det är ifrån USA. Jag har aldrig beställt där ifrån, men hade velat. Någon som gjort det, och isåfall är ni nöjda med kvalitéen på kläderna?
Här är iallafall lite wanties därifrån. Hade verkligen velat ha typ allt, haha. Mina favoriter på detta collaget är nog den vita långärmade tröjan med off-shoulder, koftan, det guldiga armbandet med märken i och dem vita shortsen (liknar en kjol). 

Vad är er favorit? :)

AUTUMN

Bilder från weheartit