första vinterdagen imorgon ju

Wow, tiden går så sjukt snabbt. Det var ju precis sommarlov! Hur kunde det helt plötsligt bli jul? 
Jaja, julkalendern drar igång imorgon! Grymt! Första gången jag gör en faktiskt, så det blir lite spännande! Men hoppas iallfall att ni kommer att gilla den.
 
Sedan har jag också börjar klura lite på en ny design. Än sålänge vet jag inte hur "julig" den kommer bli, men lite vintrig iallfall. Det ska bli skönt att fräscha upp bloggen lite grann, hah! Och, sista saken; svaren på frågestunden kommer! Snart. Har haft lite med skolan + julkalendern + bloggen allmänt osv. Men jag lovar att den kommer snart! :)
Bild jag tog i fredags, så sjukt fin soluppgång!

JULKALENDERN

Himla jobb med julkalendern! Men det funkar! Idag och imorgon måste jag jobba rejält med den. Haha, ligger lite efter. Tar längre tid än man tror. Man vill ju att inläggen ska bli så fina som möjligt! :) Längtar ni till TCB's julkalender? Det borde ni göra ju

T Y S K A P R O V I M O R G O N

Hallå! Förlåt att jag inte bloggat något idag, har haft fullt upp med att plugga till tyska grammatik provet som är imorgon!! Usch, tyska är ju så svårt med en massa grejer man måste komma ihåg. Och jag är så glömsk. Jag hoppas verkligen att det går bra iallfall! Men det får gå som det går.
 
Vad har ni gjort idag? :)
 

5 saker man kan göra när man har tråkigt

 

dagens inspo

bildkälla: weheartit

Lång tisdag idag

Hallå! Tänkte bara säga att idag kommer det inte bli någon "live-bloggning" för att jag har skola och direkt efter den så är det konfa som gäller, och jag är hemma vid kvart i åtta typ. Så det är så det är idag! :) Väldigt lång dag idag, första lektionen dubbelpass i SO, sista lektionen två timmars NO. Haha, lite segt ju! Men det är rättså kul nu på NO:n då vi bygger broar, för vi har teknik! 
 
Hoppas ni har haft en bra dag än sålänge! :)
"gammal" bild

vill du bli veckans bloggläsare?

 

Blev du veckans bloggläsare?

 

MIDNIGHT MEMORIES & 1D DAY

ALBUMET ÄR UTE NU!! Midnight memories! Wohooo! Så himla himla bra! Om du inte redan lyssnat på det, gör det nu! Så värt. 
 
I lördags/söndags var det ju 1D day också! En 7½ h lång livestream som började klockan 20.00 och slutade 03.30! Jag kollade på hela! Så värt det!! Tiden bara flög iväg, blev nästan aldrig tråkigt! Hahah, så mycket kul som hände :,)
 
Här har ni albumet, yey!

#inspo

bildkälla: weheartit

Veckans lördagsgodis v. 47 ♡

Har redigerat mina ögon sjukt mycket haha! Men jag är riktigt nöjd med bilden!
 
Bilden länkar!
 

så fin outfit

bildkälla: weheartit 

f r e d a g

Äntligen fredag! Tjohoo! Börjar skolan klockan 09.05 så passar på att blogga nu. Så himla skönt med sovmorgon! Man kan sitta hemma och bara ta det lugnt och lyssna på hög musik, haha. Den här veckan har gått ganska långsamt tycker jag.. Kanske för att vi hade studiedag mitt i veckan! Men nu är det fredag och vi har en väldigt skön dag i skolan. 
 
Och imorgon så är det 1D-day! Då kommer one direction ha en 7 timmars lång livestream! Tagga det! Haha. En sak som är sjukt synd är att killarna är i USA när livestreamen är, så tidzonerna blir helt galna. I Sverige börjar livestreamen klockan 20.00 eller 21.00 (vet inte vilket, har sett olika??), och kommer då sluta antingen 03.00 eller 04.00. WOHOO. Uppe hela natten. Nä det kommer inte jag orka. Får se hur långt jag kollar.
 
Måste gå nu! Hoppas ni får en bra dag!

Fransk manikyr -tutorial-

 

STUDIEDAG! ♡

Tjohoo! Idag har jag studiedag! Så himla skönt. Idag ska jag plugga lite och baka cupcakes med en kompis! Tro det eller ej, men jag har aldrig bakat cupcakes förut! :o Så hoppas detta blir något bra. Vi ska cykla och handla en massa gott vi ska ha på dem! ♥_♥

Los Angeles

bildkälla: weheartit

JULKALENDER

bilderna är ifrån google.

Fint från gina tricot

Direktlänkar: 1  2  3  4  5  6

v e c k a n s b l o g g l ä s a r e

 

Angående att kopiera

Åh, jag kan bli så sjukt sur! Flera gånger har det hänt att folk har härmat eller kopierat (rakt av) t.ex. vårt veckans lördagsgodis. Har sett minst tre bloggar som snott vår idé. Den idé som vi har suttit och kämpat på och planerat och varit sjukt nöjda med! Sedan kommer någon och bara "åh vilken bra idé, vi snor den!". Det är inte särskilt kul. När man lagt timmar till att komma på något riktigt bra så kommer någon och kopierar av idén helt. Jag tycker inte att det är okej.  Man måste förstå att folk kan bli ledsna, och sura. Det är så många gånger man ser bloggar som har gjort ett exakt likadant inlägg som en själv, med exakt samma text. Alltså va?!
 
Det jag vill säga med detta är att det aldrig är okej att kopiera någons idé. Det är inte alls roligt. Så om ni ser någon som härmat/kopierat av något från min blogg, snälla skriv en kommentar till mig!
Var bara tvungen att skriva ett sånt här inlägg, för att det är så många som härmar andra och det är inte kul! Jag hoppas att ni förstår det! Kram! :)
 
 

tcb peppen -be yourself

bildkällor: weheartit

Ariana Grande

bildkälla: weheartit

jag älskar listor

Idag har jag lite grejer jag hade tänkt att göra! Såklart måste jag göra en lista, hah jag älskar listor ju. Särskilt när man ska checka av haha. Men detta är bara lite grejer som är bra att få gjort. Och idag kommer ju TCB peppen upp igen! Ska bli så kul!

Filmtips!

 

M som i måndag

Ny vecka igen! Tiden går ju så sjukt snabbt, herregud! Snart är det min födelsedag och jul! Yää! Grymt kul ju.
Idag har jag varit i skolan, jag och några från min klass fick gå ifrån lite tidigare för att vi var med i en basket-turnering för skolorna i kommunen. Vi fick bara spela två matcher, vi vann första och förlorade andra. Så vi fick åka hem efter det. När jag kom hem duschade jag, gjorde läxor och typ lite annat, haha. Som tur är så kommer nog denna veckan bli ganska lugn. Behöver ta det lite lugnt ju!
 
Och häromdan märkte jag att Little Mix hade släppts sitt nya album Salute! Alltså det är grymt! Så sjukt bra låtar i abumet! Så har typ lyssnat på det hela tiden. Lyssnar på det nu heheh. Men det är så himla kul för jag har ju "följt" Little Mix nu i typ ett år och några månader, och man har verkligen sett hur deras musik förändrats! Tjejerna är grymma. 
Vill ge en high-five till dig som läst hela denna texten!
 

Inspiration

bildkälla: wehearrtit

v e c k a n s b l o g g l ä s a r e

Veckans lördagsgodis v. 45

v l g

eller ja, inlägget kommer då komma ut idag om man säger så

JAG SKA SKÄRPA MIG.

Perrie Edwards

bildkälla: weheartit

v a t t e n

Tog massa massa bilder, men här tre av dem! (:

T I S D A G !

Heeej! Tisdag idag!
För mig är tisdagar = tråkigaste dagen i veckan. Den kommer till och med före måndagen, wHAAT?! ja. Tisdagen började med dubbelpass i SO, inte så kul tycker jag. Sista lektionen har vi 2 timmars NO. Seriöst T V Å timmar. Dock så var det himla roligt idag! haha. Kan säga att jag fick en skratt-attack så jag nästan började gråta :))
 
Har pluggat in en massa tyska glosor idag också, gloscup imorgon! (finns det ens?) Vår tyska lärare tycker om läxförhör väldigt mycket kan man väl säga. Sedan är det också syslöjdsprov! Haha, det låter sjukt kul :,) Man ska få en uppgift som man ska försöka klara så självständigt som möjligt. Alltså inget man kan plugga till vilket är tur. Vad har ni gjort idag?
Bild jag tog på lovet! Fler vattenbilder kommer upp snart!

Veckans bloggläsare v.45

 
 
 
 

regn måndag

Måndag! Och slut på höstlovet. 
Idag har jag varit i skolan, som vanligt. Inget speciellt har hänt förutom att vi fick håltimme på matten. Jag har varit så sjuuukt trött idag för att jag inte riktigt har ställt om mig från lovet ännu, haha! Men det lär jag väl göra väldigt snart. 
 
Vill också säga att en vinnaren + ny omgång av veckans bloggläsare kommer upp snaaart. Kul att så många är med juu! Svaren på frågesunden kommer antagligen upp någon gång i veckan! Ni kan fortfarande fråga saker HÄR
 Känner att bloggen har stått stilla lite nu! Det har varit fullt upp alla dagarna! Shopping, sovit över med kompisar, badat, och så vidare :)