drawings

Jag tror inte jag skrivit så mycket på här på bloggen att jag faktiskt tycker om att rita? Har alltid tyckt att det är kul och älskar att sitta i flera timmar och bara skapa. Dock så är jag ju absolut inget proffs, tycker bara det är otroligt kul. Det är riktigt roligt att se hur man utvecklas då det är så mycket olika saker man tänker på, osv. Är det någon annan som också tycker om att teckna? Och kan ni se vilka jag ritat, haha?

Tips på mascara?

Alltså nu behöver jag lite hjälp. Just nu har jag ingen mascara som jag verkligen älskar och jag känner att jag måste ha en bra go-to mascara. Mina favoriter innan har varit Benefits They're real, Loreals Telescopic och Maybellines Great lash lots of lashes. Just nu kan jag bara få tag på Telescopic (orkar inte beställa great lash och har inte möjlighet att åka till Sephora) men jag hade gärna velat testa något nytt! Har ni något bra tips på en mascara som får fransarna att bli långa och sepererade?

Veckans bloggläsare v. 25-26

 
 
 

VICTORIA'S SECRET VINST

För ett tag sedan var jag med i en tävling på emphoto.forme.se där man kunde vinna två stycken body lotions, och jag vann! Haha, jag vinner aldrig något sånt här så det var verkligen jättekul :) Båda två luktar verkligen supergott och blir helt perfekta nu i sommar! 

BÄSTA KVÄLLEN

Häromdan var ju jag på One direction konserten i Göteborg och herregud!! Ser ni hur nära jag är?? Tror jag var runt 7 meter ifrån dem. Detta var nog en av dem bästa kvällarna i mitt liv, och den slår konserten i Köpenhamn förra året, lätt (Läs om den konserten HÄR & HÄR). Jag var inte särskilt taggad på the fooo som förband, men desto mer på mcbusted! Dem är riktigt bra. Kunde faktiskt sjunga med till några av deras låtar, haha. Konserten började och alla (inklusive mig) höll upp blåa och gula ballonger vilket jag tror blev ganska lyckat! 
 
Under konserten var Harry riktigt rolig, haha. Han dansade och sa massa kul grejer. Hade önskat att jag kunnat visa några videos men vet inte var jag ska ladda upp dem? Det var sjukt kul för de pratade ganska mycket svenska, typ "Vi älskar Sverige", "Köttbullar!!", "Vi är svenskar" osv. Jag fick även bevittna ett Louis & Liam vattenkrig vilket typ var mitt mål, haha. Riktigt roligt när de sprang runt med sina vattenpistoler och sköt på varandra. Sedan fick jag även tekniskt sett sjunga i Nialls mic (som ni kan se på andra bilden), haha. Och Harry kastade vatten på oss!! Jag flippade totalt då, hahah. Sedan kastade han ut flaskan och vi var typ någon meter ifrån att fånga den.. Sedan varje gång Louis tittade åt vårt håll hoppade jag och vinkade jag lite extra mycket, haha. My fave. Det hände så mycket kul grejer, är så glad att jag gick på denna konserten.
 
Oförglömlig kväll, så himla bäst. Dock så har jag lite ångest nu, vill bara göra om det. Jag ska iallafall försöka hitta någon bra videogrej så jag kan ladda upp några videos som jag filmade. 
Någon som var på konserten?

MAKEUP

Älskar att fota skönhetsprodukter, haha. Allt är så färgglatt så bilderna blir så fina.

CONCERT OUTFIT IDEAS

Direktlänkar: Vit off-shoulder top // Ljusa denimshorts // Svart croptop med u-rigning // Mönstrade shorts // Grå crop top med hög neck // Boyfriend jeans // Svart croptop med high neck // Vita jeans // Nike skor // Adidas skor // Halsband // MAC läppstift // Väska // Solglasögon
 
Gjorde ett kollage med lite "outfit ideas" inför one direction konserten på tisdag! Jag vet att ganska många ska dit så tänkte att detta hade kunnat vara en kul idé! Själv har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig och har lite smått panik, men jag lär väl komma på något. Det är ju så himla svårt att veta om man ska ha shorts eller inte!! Om ni ska på one direction konserten, eller någon annan konsert, vad ska ni ha på er? 

5 FACTS ABOUT ME

1. När jag var ungefär tre år gammal så hade jag en tävling om vem som kunde springa snabbast till min vagn, och man kan väl säga att det slutade med att jag sprang in i vagnen och slog i mitt ögonbryn i något vasst så jag var tvungen att åka till akuten och sy. Jag har dock fortfarande ärret kvar, och det är otroligt störigt när jag ska fylla i mina ögonbryn, haha.
 
2. Jag älskar att inreda och fixa i mitt rum, men jag är aldrig nöjd! Jag vet inte vad det är, men jag tycker aldrig att det blir bra. Vill ändra om där inne hela tiden. Någon som har något tips på hur man kan göra??
 
3. Jag har haft sammanlagt 5 kaniner, och den jag har nu heter Baltazar och han är såå sällskapssjuk. Alla som har kaniner kan nog relatera till det, haha. Vi kan släppa honom lös i trädgården och han stannar kvar och springer runt oss. Sötisss. 
 
4. Jag tycker faktiskt om att rita och teckna och allt som har med det att göra. Jag älskar att skapa bilder och blanda färger osv, och har nog alltid gjort det. Tyvärr så har jag inte ritat så mycket på den senaste tiden, och jag tycker heller inte att jag är särskilt bra haha. Men det är absolut något jag hade velat träna på mer!
 
5. Jag har bloggat sedan början av 2012. Helt galet egentligen, jag var ju så himla liten?! Precis fyllt tolv år. Dock så bloggade jag inte här, utan på en annan blogg på bloggplatsen, som jag nog inte vill ge ut, haha. Jag skrev massa konstiga och helt meningslösa inlägg där, herregud. 
En massa gamla headers jag haft, haha...

MIDSUMMER

Hej!! Hoppas att alla hade en bra midsommar igår, det hade iallafall jag! Det var egentligen planerat att vi skulle åka till ett ställe där dem hade en midsommarstång och midsommarfirande, men det spöregnade verkligen så vi struntade i det. Trots det var dagen bra! Alltid så himla mysigt med midsommar, så himla god mat! Förresten, jag skrev ju igår att jag skulle försöka fota mycket, det blev några bilder på tårtan här ovanför. Haha, hur tråkigt?? Får hoppas att det blir bättre väder nästa år iallafall!
 
Hade ni en bra midsommar? :)

GLAD MIDSOMMAR

Glad midsommar allihopa! Hoppas ni alla får en bra dag :) Själv ska jag och min familj fira med några familjevänner som vanligt. Ska försöka fota idag, och få till lite bra bilder även fast vädret är kasst. 

LITTLE BLACK CLUTCH

// Haha ja, väldigt många bilder bara på clutchen, men jag gillar den!
Förra onsdagen var jag ju som sagt i Malmö (läs inlägget om det HÄR) med min klass, och då passade jag äntligen på att köpa denna suuuperfina clutchen. Jag hade tittat på den lite tidigare, och sedan ångrat att jag inte köpt den. Jag hade då letat i några stycken butiker men inte hittat den igen! Så i Malmö fick jag äntligen tag på den och jag blev så glad. Den finns att köpa på Lindex för bara 179 kr! Så värt. Den fanns i vitt med och jag ville verkligen ha den med, får se om jag köper den senare. Den kommer iallafall passa så bra nu i sommar!

Thursday

Godmorgon! Torsdag idag, och imorgon midsommar! Alltså vädret ska bli sämst, haha. Det ska regna sjukt mycket men det ska ändå bli ganska varmt. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Idag ska jag nog inte göra något speciellt, kanske åka till stan en snabbis och gå i lite affärer, och sen baka något till imorgon. Jag hade också behövt fixa mina naglar! Tror jag ska måla dem i någon nudefärg! Vad gör ni idag?

byta design?

 
Jag blev så sugen på att helt ändra design på min blogg! Jag har ingen aning om vart det kom ifrån, är iallafall sjukt uttråkad här hemma. Ska nog försöka ha det som ett projekt nu framåt då jag inte ändrat design på flera månader, haha. Jag har lite små idéer, men jag är inte helt hundra på dem. Vi får se helt enkelt! Vad tror ni hade blivit fint? 

MIDSOMMAR FAVORITER

Direktlänkar: Rosa-blommig klänning HÄR // Vit spetspeplum top HÄR // Randig skaterklänning HÄR // Silvrig sandal HÄR // Svart lånkjol HÄR // Beige enkel klänning HÄR // Blå-rosa blommig klänning HÄR // Grå highneck top HÄR // Vit sneaker HÄR // Beige klänning med detalj vid halsen HÄR // Vit långärmad spetsklänning HÄR // Vit off-shoulder klänning HÄR // Beige kilklacksko HÄR 
 
Här är lite favoriter inför midsommar! Det är så fint med blommigt, men också med vitt och beigt! Tycker också att det är riktigt fint när man matchar en fin klänning med bara ett par sneakers, love it!

TIPS OM MAN HAR BLOGGTORKA

 
Ibland kan det vara ganska svårt att komma på vad man ska blogga om, vilket nog händer alla. En ganska bra grej man kan göra är att sätta sig ner och kika i lite tidningar! Om man är som mig, och bloggar lite om allt möjligt, kan man ganska enkelt hitta något i tidningarna som man tycker låter intressant. Det är dock viktigt att man inte kopierar rakt ur tidningen, utan att man gör sin egna grej av det! 
 
Har ni något tips på vad man kan göra om man har bloggtorka? 

ON THE ROAD AGAIN

Nu är det bara en vecka kvar till konserten i Göteborg! Tiden har gått äckligt fort alltså.
Det ska bli så sjukt kul! Jag har ståplats i yellow, som jag hade förra året också och det funkade super.
 
Någon av er som ska gå? Vad har ni för platser isåfall? :)

Veckans bloggläsare v. 24

 
 
 

LAST WEDNESDAY

Kanske lite sent inlägg, men tänkte ju berätta lite om onsdagen förra veckan! Riktigt bra dag var det. 
Det började med att jag och min klass skulle på klassresa i Malmö, vilket faktiskt blev ganska lyckat trots allt. Vi åkte tåg dit, och sedan gick vi till Tekniska muséet (som vi typ var tvugna att vara på av någon anledning). Haha, det var inte särskilt kul om jag ska vara helt ärlig, finns helt klart roligare saker att göra. När vi var klara med det fick vi gå fritt i Malmö, vi fick även pengar att fika på. Så jag och några andra satt oss på espresso house på lilla torg, vilket var riktigt mysigt! Sedan fortsatte vi att gå i affärer. Efter det åt vi på Casa mia som ligger på gågatan, och det var riktigt gott! Vi fick sedan lite mer tid att gå i butiker, innan vi skulle åka hem.
 
Lite senare på kvällen åkte jag till några kompisar eftersom vi skulle till en "gymnasiedisko", där Samir och Viktor skulle spela! Vi hade faktiskt ganska kul på kvällen, och runt halv 1 drog deras spelning igång. Haha, alltså det var så himla lite människor, jag stog liksom längst fram. Det var lite kul för jag fick sjunga i deras mickrofon tre gånger och en gång sträckte jag ut min hand och Samir tog tag i den och typ frågade mig något, haha. Sån himla kul kväll/natt! Som tur var hade vi friluftsdag dagen efter, så jag spelade tennis 10-12, så det var inga problem att gå upp på morgonen dagen efter. 

Sunday night

Söndag idag igen, och ingen söndagsångest! Så himla härligt är det. Innan ikväll satt jag mig ner och kollade lite på youtube klipp samtidigt som jag åt chips, så skönt och avkopplande. Man måste ju få lyxa till det, och inte spara alla bra sakerna till senare då det "kanske passar bättre då". Det kan lika väl passa bra nu, liksom.
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig, så ni får ha det så bra!

BIKINI SEASON

Gjorde ett kollage med lite olika fina bikinis, både budget och lyx.
Själv behöver jag lite nya bikinis, och är riktigt sugen på att köpa färgglada!
Tycker verkligen att alla här ovan är såå fina, och jag hade velat köpa den gröna från Cubus.
 
Har ni några tips på var man kan köpa fina bikinis? :)

Vila i frid, Lisa Holm

 
Jag brukar inte riktigt skriva om sånt här, men jag gör det ändå.
Igårkväll precis innan jag skulle somna såg jag på aftonbladet att en ung flicka hade hittats död, och att det troligen var Lisa Holm. Det gjorde så himla ont att läsa det då Lisa bara var 17 år gammal, ungefär ett år äldre än mig. Hon hade hela livet framför sig, hon hade inte ens hunnit gå ut skolan. Det hade kunnat vara jag, någon av mina kompisar eller någon helt annan. Det känns så otroligt sjukt att detta hänt en helt oskyldig tjej, eller vem som helst egentligen. Jag förstår inte hur svårt det kan vara att låta människor vara?! Vad är syftet med sånt här? Usch, förstår verkligen inte hur vissa tänker.
 
Jag tänker på hennes nära och kära, och jag hoppas att hon har det bra uppe i himlen. Vila i frid ♥

SOMMARLOV

 
Idag fick jag sommarlov! Haha, typ sist av alla i Sverige, men det är okej. Det var så himla ledsamt precis innan vi skulle åka hem, jag och många andra grät då vi börjar gymnasiet i höst och många skiljs åt. Usch, är fortfarande lite ledsen då jag faktiskt nu insåg vilket underbar klass jag gått i. Jag har heller inte bloggat på några dagar, det har varit så himla mycket. Jag kan berätta i ett inlägg snart om vad jag gjort vilket är ganska kul (och lite häftigt, haha).
 
När fick ni sommarlov? :)

låttips

 
 
Här är några av mina favoritlåtar just nu!
Dela med er av era låttips i kommentarerna!! :)

SOMMARLISTA

Mina planer för sommaren
Jag har faktiskt inga direkt planer inför sommaren, mer än att jag och min familj antagligen ska åka upp till västkusten med husvganen. Vi kommer säkrert ta en trip till Öland också, som vi gjort nu dem senaste åren. Jag ÄLSKAR Öland. Annars ska jag gå på One direction konserten (om 2 veckor!), vara med kompisar och bara göra så mycket som möjligt.
 
Bästa sommarstället
 Måste nog säga Öland här, då vi varit i Köpingsvik fler år i rad. Det har blivit som en sommarplats för oss, och varje gång vi kommer dit känns det verkligen som att det är sommar.
 
 
Här badar jag helst
 Jag kan bada lite var som helst, men föredrar nog hav framför sjöar. Har ingen aning om varför haha, bara gillar havet mer då man får mer utomlandskänsla. Stränderna jag gillar att besöka i Sverige måste nog vara Åhus, Ängelholm, Köpingsvik, Böda och Tylösand.
 
Hur länge ska du vara ledig?
 Jag tror jag är ledig i 10 veckor? Jag slutar den 12 juni, men vet dock inte när skolan börjar igen. Jag antar att vi börjar runt den 20:e augusti?
 
Vad ser du mest fram emot?
 Värmen, dem sena sommarkvällarna, ligga på stranden, slippa ha på sig varma kläder, bara kunna njuta och inte tänka på någonting, att håret blir ljusare, att kunna vara uppe exakt hur länge man vill, osv. Listan kan göras så lång!
 
Vad kommer du köpa inför sommaren?
Jag kommer nog köpa crop tops, klänningar, fina sandaller och bikinis! Jag är även riktigt sugen på att testa solkrämer från Hawaiin tropic.
 
 
Det här lyssnar jag på i sommar
Bara härlig musik som spelas på radion typ. Tror det kommer blir mest pop, house och r'n'b.
 
Favoritsommardoft
Jag vet ingen speciellt parfym, men i sommar kommer jag nog gilla fräscha men ändå fruktiga och blommiga dofter. 
 
Vad oroar du dig för?
 Att vädret inte ska bli bra. Jag HOPPAS verkligen att detta blir en varm och solig sommar. Det hade varit så så bra då jag verkligen väntat och längtat efter värmen så länge.
 
Hur kommer du minnas din sommar i höst?
Jag tror jag kommer tycka att sommaren 2015 varit riktigt bra. Att jag gjort mycket och verkligen tagit vara på alla dagar och inte bara legat hemma och inte gjort något.

Veckans bloggläsare v. 23

 
 
 

H A N N A V I C . S E

För ett tag sedan kontaktade jag Hanna på hannavic.se och undrade om hon ville göra ett länkbyte, vilket hon tyckte lät som en bra idé! 
 
Hanna är en 15-årig tjej som skriver mycket om mode, skönhet, foto och ibland webbdesign på sin blogg. Hon tar även sjukt fina bilder till sina inlägg (ni måste verkligen kolla in dem). Jag fastnade för hennes blogg då designen är enkel, ljus och med massa fina detaljer! Det ser även ut som att hon lägger ner mycket tid på sina bilder och texter vilket gör att bloggen blir otroligt intressant att läsa. Jag tycker absolut att ni ska besöka Hannas blogg då den är såå fin och härlig att läsa.
 
Om någon annan också skulle vilja göra ett länkbyte är det bara till att kontakta mig!

SUNDAY PICTURES

Jag kom på idéen att fota lite vad jag gjorde idag och sedan dela med mig i ett inlägg. Haha, gjorde dock inget speciellt alls, men det kanske är kul att se lite hur jag har det? Haha, i don't know. Skulle ni vilja se fler sådana här inlägg? 
 
Efter att ha legat i sängen lite för länge (det är ju helg, hallå) duschade jag och sminkade sedan mig lite grann.
 
Jag skrev sedan en att-göra lista då jag typ måste se framför mig vad jag måste göra, annars glömmer jag haha.
 
Jag gjorde sedan en mango- och jordgubbssmoothie till lunch/mellanmål vilket var supergott!
 
Var sedan tvungen att dammsuga mitt rum vilket är såå tråkigt. Men det är så skönt när det är gjort.
 
Efter det började jag städa min garderob (som för övrigt blev superbra!). Jag rensade ut vinterkläder och lade in alla sommarkläder! Samtidigt lyssnade jag på musik.
 
Fick lite ångest över hur sjukt mycket grejer jag köpt på så kort tid?! Här är alla inköp jag gjort på typ 1 ½ vecka, haha. Alltså jag vet ej varför men jag typ went wild och köpte hur mycket som helst. Taggad inför sommaren antar jag??
 
Och nu precis skrev jag äääntligen klart mitt sista skolarbete i grundskolan. Hur sjukt är inte det?? Det är otroligt skönt iallafall.
 
Vad har ni gjort idag? :)

SUNDAY FUNDAY

God morgon! Sista söndagsångesten idag på sjukt länge, helt galet! Jag har inte ens söndagsångest idag då det händer så mycket roliga grejer nästa vecka! Jag kan verkligen inte fatta att jag slutar grundskolan om 5 dagar. Det ska bli riktigt kul att börja på gymnasiet, känns typ "vuxnare" och så bra.

Spexfoto

På måndag har jag och alla andra niorna spexfoto, alltså att man ska klä ut sig till någonting och sedan ta ett klassfoto och (oftast) ha på sig de kläderna hela dagen i skolan. Det ska faktiskt bli riktigt kul, och jag har faktiskt köpt lite kläder och accesoarer till det (som jag faktiskt kommer kunna använda sedan också).
 
Vad tror ni jag ska vara? :)

PLL S06

Äntligen har säsong 6 av Pretty little liars börjat! Säsong 5 slutade ju så spännande så jag har längtat sjukt mycket till detta. Har dock helt glömt bort att det hade premiär nu då tiden gått så sjukt snabbt! Jag kollade iallafall på avsnittet precis och det var faktiskt riktigt, riktigt bra. Säsong 4-5 har varit lite tråkiga, inget speciellt har hänt, men nu har det sin vändning. Längtar så mycket till nästa avsnitt!
 
Kolla ni på pll?

plus och minus just nu

 
+ bara 9 dagar kvar till sommarlov!!
 
- denna veckan är så onödig,vi är klara med allt i skolan
och sitter bara och kollar film eller inte gör nånting..
 
+ jag har hittat avslutningsklänning (den på bilden) som jag faktiskt gillar,
och ska nu även köpa smycken och skor!
 
- jag har fortfarande ett skolarbete kvar i SO som ska lämnas in senast den 9:de,
lärarna kör verkligen in i det sista haha.
 
+ är så taggad på att köpa lite sommarkläder i sommar ska jag
verkligen ha på mig kläder jag älskar
 
- vädret är ganska kasst.. liksom 15 grader, regn och storm är ju inte juni
 
 
Vad är era plus och minus just nu? :)

MAJ FAVORITER

 
NYX, Butter lipstick #Snow cap, läppstift & läppbalsam
Detta läppstiftet har jag gillat då det är en väldigt naturlig, nude färg (vilket jag ÄLSKAR). Den är väldigt mjuk på läpparna och blir absolut inte torr. Den är riktigt billig för att vara så bra!! Jag hade gärna köpt fler i den serien.
 
Lush, Mask of magnaminty, ansiktsmask + skrubb
Jag har ju redan bloggat om denna produkten, men kan bara skriva lite snabbt att den verkligen är bra. Många av mina porer har försvunnit och min hud blir såå len av den. Kommer definitivt köpa en till när denna tar slut!
 
The body shop, body butter i doften passionfrukt
Har ju haft detta body buttret i säkert över ett år, och det har inte tagit slut! Doften har jag förvånansvärt inte tröttnat på, tycker bara att det luktar sommar då jag brukar använda body butter och body lotions mer då, haha. Vad ska jag mer säga? Alla body shop produkter är riktigt bra, särskilt dessa body butters. Ser fram emot till att köpa en ny sedan i någon annan doft!
 
The balm, Hot mama!, rouge
Detta är faktiskt typ det enda rouget jag äger, och det räcker väl! Blushen är i en peach färg med guld skimmer i sig som är riktigt fint. Alltså gaaash, tänk er det i sommar?! Färgen blir väldigt naturlig på, det ser absolut inte ut som att man har en massa rouge. Tycker dock att priset är lite dyrt, 200 kr för en blush. Dock så tror jag att det är värt det då färgen är riktigt fin och den är bra pigmenterad så man behöver inte ta särskilt mycket.
 
L300, Self tanning face cream, brun-utan-sol för ansiktet
När jag var på Ullared för några veckor sedan såg jag denna på en hylla där det stod att den kostade 30 kr, så jag slängde i den i korgen för att jag länge faktiskt velat testa en brun-utan-sol. Jag googlade lite på den och många tyckte att den var bra! Så jag testade och resultatet blev SÅ naturligt. Nu har jag dock inget att jämföra med då detta är min första BUS-produkt, men tycker faktiskt om den! Det är en sådan variant att man bygger upp "brännan" dag efter dag, och när man är nöjd med färgen tar man bara på den typ var tredje dag. Tyckte verkligen att det funkade bra.
 
L'oréal Paris, Telescopic mascara black, mascara
Alltså denna mascaran är riktigt bra. Den sepererar fransarna så fint och ger även längd. Tycker dock inte att den ger så mycket volym, men det är ändå inte det jag vill ha en mascara. Den har hållt länge, i ca. 1 år och jag ska definitivt köpa en till! Well, det är bara en grym mascara helt enkelt.

self confidence

 
 
Bilder ifrån weheartit.com.
Just nu har Blogfame en grym tävling där man kan vinna en 6 månadersprenumeration av Glossybox! Passar perfekt då jag faktiskt länge velat prova på det. 
 
Jag tänkte då i detta inlägget tipsa om mina tre bästa självförtroendetips!
Grymt bra, då jag faktiskt har en självförtroende kategori här på bloggen sedan innan. 
 
1. Ta på dig vad du känner för och vad du vill, eftersom att det är du som ska tycka om dina kläder och ingen annan. Jag själv märker en sån stor skillnad på om jag har på mig något plagg som känns sådär, än om jag har på mig något jag faktiskt älskar! Jag blir mycket självsäkrare och blir mycket gladare.

2. Bry dig inte om vad andra tycker. Denna punkten hänger ihop lite grann med nr 1, men tycker ändå att det är SÅÅ viktigt att inte bry sig om vad andra människor tycker och tänker om dig. Om de tycker att t ex din frisyr eller dina kläder är "fula", vem bryr sig? Vad är det värsta som skulle kunna hända? Då är det är ju riktigt tur för dem då att de inte har din frisyr eller dina kläder om de nu inte gillar dem. Se ut hur DU vill och gör hur DU vill, för det är viktigast att DU mår bra.
 
3. Mitt sista tips är att skriva ner minst 10 stycken punkter med saker du är bra på, vad du gillar med din kropp, vad du gillar med din personligt, osv. Jag är helt säker på att du kommer komma på fler än 10 grejer! Det finns ju någon slags "oskriven regel" att man inte får tycka att det man själv gjort är bra eller att man själv är fin, vilket är helt galet?! Du ska ju leva i din kropp hela livet, då är det ju klart att du måste tycka att du själv är fin och duktig. Kolla på denna listan när du känner dig nere och känner att självförtroendet sviktar, det kommer defintivt hjälpa!

HELLO JUNE

Alltså va?! Det är redan juni! Det är sommar på riktigt. Eller well, vädret säger ifrån lite grann men tror att det skulle bli bättre i veckan. Jag slutar skolan om 12 dagar, det är verkligen ingenting. Det ska bli så skönt samtidigt som jag har lite ångest eftersom jag vet knappt vad jag ska göra i sommar? Jag har i princip ingenting planerat förutom att vi ska ut med husvagnen. Det känns lite trist då jag är SÅ sugen på att åka utomlands, haha. 
 
När jag satt och kollade genom bilderna från förra sommaren insåg jag att jag typ inte fotade alls, vilket är jättetråkigt. Denna sommaren ska jag fota så mycket det går, vilket jag verkligen ser fram emot!
 
När får ni sommarlov? :)

Veckans bloggläsare v. 22