Veckans bloggläsare, v. 14 + ny omgång!

 
 
 

Kärlek till vädret

POOF sa det och sen blev det vår.
Alltså vädret idag, så otroligt jäkla skönt! Har varit ute i princip hela dagen och pluggat, hängt med lillninen (vår kanin, jag kallar den så heheh). Har SO prov på tisdag och har pluggat lite nu idag, men hallå vem vill plugga när det är sånt här väder?? Kan man skylla på det efter provet att det var för fint väder?? Och dagen vi ska ha provet är den 1 april, om det går dåligt kan man ju bara skylla ifrån sig och säga att man bara skojade. 
 
Jag får väl gå ut igen och plugga lite till och mysa med kaninen. Så otroligt bra söndag!

countdown

 

Vår outfit

Jag älskar sådana här långklänningar! Sjukt snyggt med låga vita converse och jeansjacka till! Jag måste ta och köpa en sånhär klänning, dock så är jag ganska kort, men man kan ju vika upp den lite där nere. Supersnyggt det också!
 
Direktlänkar: Jeansjacka | Långklänning | Solglasögon | Väska | Converse | Armband

fredag

Äntligen är det fredag! 
Jag har sovmorgon, så jag kan bara ta det lugnt nu på morgonen tills 09.05 när vi börjar med svenska. Annars är dagen ganska chill tycker jag. Dock så kommer nästa vecka vara sjukt jobbig då vi har två prov och en bokredovisning. Men det tar jag då! Ikväll ska jag laga wok till kvällsmat! Tycker att det är otroligt gott! 
Nä, nu måste jag gå, måste cykla till skolan! Hörs senare, hejdå!

5 tips till dig som vill ha längre hår ♡

1. Skölj håret med kallt vatten precis innan du ska gå ut ur duschen. Håret ska bli glansigare av detta!
2. Borsta inte ditt hår när det är blött eftersom att det är känsligare då. Om du måste göra det, köp en tangle teezer som är mycket mer skonsam mot ditt hår.
3. Använd inte för mycket värme i ditt hår (dvs plattång, hårfön m.m.)! Detta sliter på håret, och även om håret fortsätter växa så måste du klippa en mycket större del när du går till frisören eftersom att håret är så slitet. Men om du ska använda värme, använd värmeskydd!
4. Sov med fläta. När man sover så rör man sig väldigt mycket, och håret gnids mot kudden, vilket gör att det kan slitas. Dessutom får man fina lockar dagen efter!
5. Tvätta inte håret för ofta! Låt istället håret vara lite fettigt någon dag eftersom det är bra för det, då kan man bara använda torrschampoo. Man ska helst duscha håret ungefär 3 gånger per vecka.
 
Vad tyckte ni om dessa tipsen? Ska jag fortsätta skriva en massa skönhetstips som jag använder mig av? :)

outfit inspo

Bildkälla.

Mina VS produkter

 
 
Alla dessa dofter gillar jag väldigt mycket! Hade gärna velat ha fler, men ska nog försöka vänta med att köpa en till tills en av dessa tagit slut. Men just nu är jag riktigt sugen på att köpa Enchanted Apple! Den luktar sjukt gott!

DAGENS INSPO

bildkälla

solbrillor

I söndags var jag på nova lund och shoppade lite, bl.a. två tröjor och dessa supersnygga solglasögonen! Har länge behövt ett par nya snygga, så passade på att köpa dessa då! Dem var väldigt billiga också, typ 79 kr, perfa! Dem kommer användas flitigt i vår och sommar.

Vanessa Hudgens

bildkälla: weheartit
Älskar Vanessas stil otroligt mycket, så himla fin är den!

Veckans bloggläsare, v. 13

 
 

Berlin -bilder

Här har ni alla bilder ifrån Berlin! Gjorde på detta sättet då inlägget hade blivit hur långt som helst om jag skulle lagt upp alla bilderna på en rad neråt. Och ja, jag har fotat med mobilen, men försökte redigera dem så bra det gick <33
 
Well, det började med att vi åkte buss hemifrån kl. 04:45 till Malmö. Vi åkte över öresundsbron med en fin soluppgång (som det finns bild på). Vi åkte vidare, stannade några gånger på rastplatser och var efter väldigt många timmar i Berlin. Tror vi var där ca. 15.00? Då åkte vi runt med lite sightseeing i busssen med en egen guide. Efter det blev vi avsläppta på Alexanderplatz för lite egentid där vi fick shoppa och så. Vi gick till shoppingcentret Alexa där Starbucks fanns! Så vi köpte en milkshake/frappino/frappuccino/whatever och satte oss på Alexanderplatz och bara njöt av vårsolen (det kändes seriöst som sommar ett tag). Sen åkte vi till hotellet och sov. Dagen efter besökte vi koncentrations-/arbetslägret Sachsenhausen där vi gick runt i några timmar och såg en massa hemskheter. Efter det var det ännu mer sightseeing, i den västra delen av Berlin. Efter det fick vi ca. 4 timmar fritt runt Kurfürstendamm där vi shoppade en massa och åt kvällsmat. Dagen efter åkte vi till svenska kyrkan för att vara på gudstjänst och sen åkte vi hem. Jag var hemma kl. 23.30. Skola dagen efter, wooo.
 
Nejmen, vi hade det riktigt bra i Berlin, en ritkigt häftig stad! Tycker verkligen man ska åka dit.

weheartit

följ min weheartit här

tgif

Det är fredag! äntligen kan jag få sova ut från Berlinsresan!
Ikväll kommer jag bara ta det lugnt och proppa i mig en massa gott! Tycker att det är så otroligt skönt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i helgen, men vill supergärna iväg & shoppa. Jag behöver verkligen lite nya vårkläder. Just nu är min garderob i det stadiet där kläderna antingen är fula, gamla, vintriga, för varma, för små, söndriga osvosv. Det är ju inte kul. Ska iallfall försöka ta och rensa ut garderoben rejält.
Vad ska ni göra i helgen?
 

Berlin, shopping!

Mönstade byxor - Vero Moda | Cykelbyxor med spets - Forever 21 | Handkräm & handsprit i jordgubbsdoft - The Body Shop | Essie nagellack (Cute as a button) - Douglas | Mobilskal - Forever 21 | Ögonbryns kit från NYX - Douglas 
 
I både fredags fick vi gå själva i Östberlin i någon timme, och i lördags fick vi gå själva i Västberlin i kanske fyra timmar! Och då passade jag självklart på att shoppa lite heheh. I fredags när vi kom till Berlin så åkte vi runt lite i bussen och fick se en stor del av Östberlin. Efter det fick vi gå fritt runt Alexanderplatz, där ett stort köpcenter fanns (Alexa). Där gick vi in! Dem hade massa olika butiker, allt ifrån Vero Moda, Desigual, Tommy Hilfiger, Mango m.fl.  Och dem hade Starbucks!! Så efter jag hade handlat mitt ögonbrynskit och handspriten så gick vi dit och köpte varsin frappucino. ALLTSÅ DET VAR SÅ GOTT, bästa jag nånsin druckit!! matilda <3 starbucks. Jag drack en med vaniljsmak, mmmm. Hahah det roliga var att när dem stavade allas namn fel! Dem stavade mitt namn Mathilda, Fannys namn Fanni och Vilmas namn Wilma. Alltså ironin. Men det gjorde inget för att det var bara kul ju!
 
Dagen efter var vi några timmar i Västberlin, där vi också skulle äta kvällsmat själva! Det blev McDonald's. Men tre 14-åringar kan ju inte sitta på någon flott restaurang heller?? Men iallfall så gick vi in i en massa olika butiker, och till Forever 21! Jag är kär i den butiken. Älskar deras kläder och allt, men fick bara med mig hem två saker, cykelbyxorna med spets och mobilskalet. Men det var bara för att dem typ bara sålde en massa sommarkläder vilket inte riktigt är aktuellt i vårt land. Men hade gärna köpt med mig hela affären om det gått.Sen gick vi runt på Kurfürstendamm och gick i butiker, bl.a. the body shop (handkrämen) & Douglas (Essie nagellacket)
 
Jag tänkte berätta mer om Berlin i ett annat inlägg, men det blev ganska mycket i detta också. Ska även visa fina mobilbilder därifrån! 

Berlin


Hej! Vi har det bra här i Berlin!Fick reda på idag att vi kan ha gratis wi-fi på rummet, haha! Igår var vi i Östberlin där jag shoppade lite, sen idag var vi i västberlin och shoppade ännu mer. Sen har vi även besökt ett koncentrationsläger idag, vilket var ganska hemskt... 
 
Jag berättar mer när jag kommer hem, som antagligen blir på måndag. Kanske skriver imorgon också! 

Tidsoptimist.

Hej!! Sorri att det inte blev något riktigt inlägg igår. Var tvungen att plugga till ett vilda västern prov :)))
Imorgon är det Berlin som gäller, har nästan inte förberett någonting, eller jo; skrivit en packlista. Men inget mer. Fick värsta rycket om började fota en massa bilder på mig själv. Vet inte riktigt vad som flög i mig. Jag måste iallafall tidställa inlägg, packa, handla osvosv. Bra planerat matilda. Men sån tidsoptimist som man är så fixar man allt sån sen till kvällen så jag har kontroll på läget. 

Vanessa Hudgens

Bild från weheartit.com.

i love forever 21

Jag är så otroligt glad över att dem har Forever 21 i Berlin! Har varit inne på deras hemsida så många gånger och deras kläder är så himla fina! Jag ska verkligen passa på att handla därifrån. Här är några av mina favoriter från deras hemsida som ni kan hitta här.
Direktlänkar: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

BERLIN

Bild från google (har redigerat den lite)
Jag ska åka på konfaläger till Berlin från fredag till söndag. Vi ska framför allt åka till ett koncentationsläger i Sachen-Hausen och även titta lite i Berlin hur det ser ut nu efter Andra världskriget. Vi kommer få en del egen tid där vi kan gå själva med kompisar i Berlin och shoppa, äta m.m. Jag har sett fram emot detta jättelänge! Har aldrig varit i Berlin förut så det ska bli häftigt att åka till en storstad. Så under dem dagarna kommer det antagligen inte bli någon "live-bloggning" (haha). Men jag kommer nog gå till Starbucks och jag har hört att dem har free wifi så kan nog bli något inlägg ändå heheh. 

Nu har jag en fråga till er som varit i Berlin; vet ni några bra affärer/shoppingställen vad som helst, som finns i västberlin? Vet att Kurfürstendamm finns, men är det verkligen så bra shopping? (fast forever 21 ligger där så SKA dit)

#summer

bild från weheartit

Elfte veckan på året

Detta är min vecka. Ska bli ganska näääjz men ändå sjukt intensiv. NO provet och engelska testet är inget jag längtar till speciellt mycket, men resten är bara bra. Och jag har glömt att berätta för er om att jag ska till Berlin! Ska skriva ett inlägg om det imorgon. 
Jag har massa inlägg på G! Haha, har ju tagit en så sjukt lång paus nu från bloggen, och då får man ju självklart massa massa idéer. Sedan måste jag också lägga upp Puerto Rico bilderna. Heheh sa innan att jag skulle försöka göra det så snabbt som möjligt men nää. Men dem kommer nog upp snart tror jag! :)

Veckans lördagsgodis v. 10 ♡

 
Direktlänkar: Skjorta | Shorts | Nagellack
bättre sent än aldrig ♡

Fredag

Tjohoo! Det är äntligen fredag! Så himla skönt så det går inte. Har sovmorgon idag till 09.05, så kan bara ta det lite lugnt nu en stund till. Älskar att ha sovmorgon på fredagar. Idag har vi en slags "gloscup" på tyskan där det är typ ett test på massa massa glosor som vi haft några veckor. Den i klassen som fått bäst resultat vinner någonting! Haha, lite kul ändå. Sedan är det studiedag på måndag, så det blir en tre-dagars helg. Så bra. 
 
Ska säga en sak till, på lördag kommer veckans lördagsgodis upp! Det var sjukt längesedan vi postade det inlägget, vet inte varför det blivit så. Jag har iallafall inte haft riktigt tid kan man väl säga. Men det kommer förmodligen upp imorgon! :)
morgoninspo (från weheartit)

update