NY DESIGN ELLER?!

 
Blev så sjukt sugen på det! Känner för att göra en helt crazy design med massa färger som inte passar ihop och bara är allmänt galen!! Fast har nästan inga planer för header eller nånting, hahah. Får klura lite på det tills vidare...
 
Jag har fått sjukt mycket inspiration idag från en massa andra bloggar! Älskar när man får en massa inspiration. Vilka bloggar får ni inspiration ifrån? 
 

I'm waiting

 
 

~ VECKANS LÖRDAGSGODIS -UPPEHÅLL ~

 
Som ni kanske märkt så har inget Veckans lördagsgodis kommit upp dem senaste två veckorna. Det är för att jag, Isabelle och Julia bestämde att vi inte skulle ha något fram till sommarlovet! Mitt sommarlov börjar 11 juni vilket Isabelles också gör. Julias börjar 5 juni. Men ni kan fortfarande vara med i Gissa godisen! Jajamensan! ;] Vi drar ändå en vinnare som vanligt när det börjar igen! :D Klicka HÄR för att komma till senaste lördagsgodiset!
 

GIMPSKOLA! TONA UT EN BILD

 
Fick en fråga från Meia som undrade hur jag tonade ut bilderna i förra inlägget!
Här har ni svaret 
     
1. Öppna upp bilden du vill ha.
2. Sedan klickar du på antingen verktyget som liknar ett lasso, eller verktygen man kan göra cirklar och rektanglar med.
3. Klicka sedan i "Feather Edges" och fyll i den skalan beroende på hur mycket du vill tona ut din bild. 
4. Markera runt din bild som vanligt! Nu är det färdigt!
                                                                        

SUMMER 2013 I'm waiting for u

Jag vill ha sommar nuu! Tänk vilket bra sommarlov det kommer bli! Vara med alla kompisarna och bada och sova över! Vem längtar?! JAG! Här får ni ett härligt kollage med en massa fina sommarbilder! 
Bildkällor: Weheartit.com
 

The cup song, yeah

 
Idag provade jag på att göra den så kallade "The cup song". Haha det var väl helt okej! Inte så svårt som man tror. När man väl får in det så sitter det där! Haha vad tråkig jag låter nu. Nejmen det är kul. Här nere kommer ni se den videon jag såg när jag lärde mig göra "kopp sången" (här översätter man till svenska ja)
 Det finns även fler varianter på the cup song.
 
Dessa tjejerna är riktigt duktiga! Dem sjunger också sjukt bra! :)
 
Någon mer som kan The cup song?
 
 

Veckand humor!

 

New in !

 
Var och shoppade lite nya kläder igår! Behövde supermånga linnen! Och jag hittade också supermånga!! :D Och en fin klänning och en t-shirt. Jag köpte även nail wraps och ett nagellack från Gina tricot! Asbra! 
 

Har inget bättre för mig

Hejsan hejsan! Nu ska jag ta och spela lite sims 3! Det var sjukt länge sedan nu! :)) Får se vad jag ska göra där! Kan visa bilder sen kanske! haha.

SNART SOMMARLOV!

Haha, jag har varit sämst på att uppdatera! Sorryy! Har typ världens största tyska prov på måndag så måste plugga! Idag är det världens finaste och varmaste väder! ...Och jag sitter inomhus. Smidigt va? Nejmen så är det. 
Det är äntligen FREDAG!! Denna veckan har gått snigel-sakta! Haha, bra ju.
 
Nu är det bara nästa vecka, nästa vecka igen och sedan är det måndagen på nästa vecka igen igen, och på tisdagen är det skolavslutning!!! Men oj. Stämmer det? Måste kolla i min loggbok. Haha, nää det stämde inte helt (D:). Det var en vecka mellan nästa vecka och nästa vecka igen. Men då är det typ bara 17 skoldagar kvar! Aaahhhh!!  Tiden går ju snabbt!
hahah, ful random bild
 
 

Nialler

 

Phone cases!

 
Bilden länkar till hemsidan.
Hittade denna sidan för ett tag sedan, och dem har så sjukt snygga mobilskal! Vill ju ha ALLA! ♥_♥ Måste ta och beställa ett sådant skal. Men det blir typ världens svåraste att välja vilket. 
 
 

Colourblind

 
Har hört om Elyar Fox nu så sjukt länge, så tänkte att jag skulle testa lyssna på Colourblind. TYCKTE DEN VAR BRA. Fortsatte lyssna och den är fortfarande bra ju! Man kanske håller på och blir en foxer?!
 

Smart pluggtips!

 
Tja! Nu tänkte jag berätta ett smart tips som handlar om läxor!
Istället för att ta med en tjock SO bok hem så kan du ta kort på sidorna som ni skulle läsa med mobilen i skolan! Sjukt smart! Har du lite tid över, ta kort på sidorna! Glöm dock inte att fota en sida, då kan det bli lite kris! :s Men smsa då en kompis och be hen att skicka en bild på just den sidan.
 
Det fungerar jätte bra tycker jag! Man slipper gå och bära på en tung väska och har sidorna i mobilen istället! Nu kan du även plugga från någon annanstans än hemma (om du inte tar med din läxbok vart du än går, men jag tvivlar lite på det, hahah).

Veckans Humor!

 
Jag har gjort en ny kategori som kallas Veckans Humor! Ett inlägg kommer upp varje måndag (antagligen). Perfekt för att få en bra start på veckan! :))
Bilder ifrån Weheartit.
 

Gimpskola! c:

 
1. Öppna upp ett vitt "papper" och skriv din text som du vill ha.
2. Efter det så gör du ett nytt lager som du lägger under text-lagret.
3. Högerklicka på text-lagret och klicka på "Alpha to selection" Sedan klickar du på lagret under det.
4. Efter det klickar du på "Select" och sedan "Grow" och där väljer du en siffra. Klicka på "OK".
5. Sedan väljer du en färg som du vill ha runt din text, och drar den till bilden. Nu har du en färg runt om din text!
6. Klicka på "Select" och sedan "None" för att ta bort markeringen. Klart! :)
Obs! Detta går även att göra med bilder. Gör samma sak, fast med en bild helt enkelt! ;))
 

Caravan holiday yeaah

 
Gullviva från Brösarps backar :))
 
På Kiviks musteri! ^^
 
Uppe på Stenshuvud! Sjukt skönt däruppe!
 

 

Veckans lördagsgodis V. 19

 
Bilden länkar!

Just nu:

Tja! Som jag inte nämnt innan så är jag ute med husvagnen! Haha har glömt att berätta. Vi åker antagligen hem på lördag eller söndag, och ni kan vara lugna: jag har tidställt Veckans Lördagsgodis! Haha ;)
Här har jag det bra! :3 Nejmen det är sjukt fint väder och så. Om jag har tur så kanske Julia eller Isabelle gästbloggar åt mig? Hade varit himla kul!
Haha här är en bild på en sjukt söt katt som vi såg igår! Den rullade runt i gräset hela tiden, haha c:

Är man directioner så är man

 
 

drömrum ju!

 
-> Bildkälla <-
 

Varför ska jag inte dit?!?! D:

 
...Fast jag ska inte dit (gråter varför????). Jag kommer dö när konserten är. VILL SÅ GÄRNA DIT! Men nästa år så har jag bestämt dem ska ha en konsert i Sverige, och då ska jag komma. Vare sig det går eller inte.
 

Eye

 
-> Bildkälla <-
 

Veckans lördagsgodis V. 18

 
Bilden länkar! :)
 
 
 
 

Din chans att påverka juu!

 

Foton från Fuerteventura!

 
Jag har heeeelt glömt bort att visa bilderna för er från min semester på Fuerteventura för typ två månader sedan! :s Så jag redigerade lite bilder som jag tänkte visa! c: Men nuså, nu kommer några (observera några, detta är inte alls många bilder av alla jag tog!!) bilder!
 
Här ser ni då en vy från stranden på vårt hotell! :)) väldigt stort hotell måste jag säga.
 
Haha, det sprang en massa jordekorrar där vi var! Man kunde mata dem för dem kom typ fram! :,) 
 
Ni kommer få se många bilder på dessa små rackarna hahah
 
Jag och lillebrorsan på en brygga! haha coola
 
Hahahah jag döör så söt
 
Vad gör jag?? Ska nog hoppa över en våg eller något, haha
 
Tog alltså denna bilden från vår balkong på hotellet! Fatta bra det är med kameror!!
 

Hello May!

Tjena kompisar! Nu är det maj! Wohoo! Det betyder en sak: att det snart är sommar! Hur grymt alltså?? Nu är det 31 dagar dit!! :D Och skolavslutning om 43 dagar! (om jag räknat rätt) Hur gött? När har ni sommarlov? 
 
Nej gud, nu fick jag lite ångest! Jag måste hitta skolavslutnings kläder! :s I år ska jag nog köra på shorts och linne. Haha, orkar inte ha klänning igen, så himla svårt att hitta "den perfekta"! vi får se!