Serie tips?

 Igårkväll kollade jag klart på PLL! Så himla spännande och bra! Längtar verkligen till säsong 4 som kommer till Sverige den 12 juni! 
Nu medans jag väntar behöver jag en annan serie jag kan kolla på! Är lite inne på Gossip Girl... Fast jag hade gärna velat ha något spännande och lite läskigt! 
Har ni något tips på en bra serie? Kommentera!
Update: Ser nu att det inte gick att kommentera? Har ingen aning varför! Kommentera tipsen i inlägget ovanför istället! :)

mY wEeK

 

Hur man pärlar hörlurar!

Inget speciellt som man behöver! Det är en väldigt enkel grej att göra! :D
 
1. Trä på en pärla på en sax som bilden visar. Klipp sedan så att det blir ett snitt i pärlan.
 
2. Nu har du ett snitt i din pärla, som ser ut som på bilden! :)
 
 3. Trä på pärlan på saxen som på bilden. Nu öppnas snittet och det blir enklare att få på pärlan på sladden.
 
4. Lägg i sladden i pärl-snittet och sätt tummen över, dra. Nu kommer pärlan hamna i sladden snabbt och enkelt! Upprepa nu detta så många gånger tills du är nöjd med dina hörlurar!
 
Nu så är det färdigt! Då kan man få riktigt coola hörlurar! c: Kom bara ihåg att det är lika jobbigt att sätta i pärlorna i sladden som att ta ur dem! ;)
 

Anslagstavlor kan också vara coola

 

Veckans lördagsgodis V. 17

 
 
 
 
Bilden länkar!
 

De nya typsnitten !

 
Dem som är rosa har åäö i sig! c:
 

Thursday moorning

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon! Till klockan kvart i 10. Så skönt! Fast det är bara för att vi har orienterings-friluftsdag. Jag springer då klockan kvart i 10! Då kommer jag vara hemma väldigt tidigt också, eftersom vi slutar efter det! Superskönt! (: Så här sitter jag, och typ chillar! 
Just det! Igår kom min DNA skiva!! Yeeey!! Den var signerad också! :D Superglad! Sitter och lyssnar på den just nu! Haha. Är så himla glad.
Nej, nu ska jag typ... Göra något annat! Haha, har typ en timme till tills jag sticker.

Gimpskola!

 
1. Öppna upp ett nytt "papper"
2. Öppna sedan upp en bild som du vill använda dig av, och förminska den (om det behövs) så att den passar "pappret"
3. Sedan väljer du rektangel verktyget (det som är en rektangel, och antagligen är uppe i vänstra hörnet) och klickar i "Rounded corners" (rundade hörn på svenska). Där kan du välja hur rundade du vill att dem ska vara.
4. Sedan tar du den runt hela bilden (inte utanför, för då blir det inte rundade hörn). Du klickar i mitten när du är klar, och det blir en markering. 
5. Nu klickar du "Select" (den tredje knappen där uppe), och sedan väljer du "Invert".
6. Nu klickar du på tangentknappen "delete" som kan förkortas "Del" på vissa tangentbord. Den sitter långt upp till höger.
7. Om du vill få bort markeringen från bilden så klickar du "Select" och sedan "None".
8. Klart! :D Hoppas ni förstår! Annars får jag försöka fixa bilder. Orkade inte göra det idag x)
 

new week, oh yeah

Tjena! Nu är det ny vecka, vecka 17! Ny vecka, nya möjligheter. Som ni ser har jag ändrat designen (yaay!), och den har blivit mycket ljusare! :) Igårkväll satt jag och fixade, haha! Bara det att jag inte vet vilken bakgrund jag vill ha... Jag gillar inte den jag har nu. Jag får testa lite sedan!
 
Jag har precis kommit hem ifrån skolan (vi fick sluta två lektioner (80 minuter) tidigare!! :D), egentligen skulle vi slutat tjugo över tre. Så nu ska jag plugga SO, tyska & svenska och sen ska jag kanske måla naglarna och fixa lite med min vägg... Jag MÅSTE också kolla på PLL! Har typ tre avsnitt kvar på säsong 3, så känner att jag vill kolla klart! :)
 
 

härligt

 
Bild från Weheartit.
 

Bra söndag! Yess!

 

nya typsnitt, yeeeaaah

 
Berättar sen vad alla nya heter! :D
 

Veckans lördagsgodis V. 16

 
Bilden länkar!

Got a secret, can you keep it...

Herregud! Denna serien är ju så sjukt spännande!! Är i mitten av säsong 3 nu, kan inte sluta kolla! Måste se klart hela säsongen! SE PLL! Ni måste se denna serien om ni inte redan gör det. Så sjukt bra. Haha, just nu är jag jätte chockad över en grej som hänt i serien. 
 
 

SUMMER

 
Allt ifrån Gina Tricot! Länkar: Jeansväst | Kortärmad skjorta | Ankar tröja | Shorts | Armband | Solglasögon
 

the spring is hereeee

 
Äntligen är våren här! wohoo Denna helgen & förra helgen var jag och tog lite vårbilder!  Morris ställde gärna upp som modell, och han passade utmärkt som det! hahah
 

Dagens konstiga fakta

 

Favorit typsnitt -del 1 (video)

 
 
Hahah, videon är lite ful, gjorde den för rätt länge sen xD

Mellanmål & nagelmålning

HELLO THERE! Idag har jag varit i skolan (u don't say?). Kom hem ungefär tjugo i fyra, och då satte jag mig och åt mellanmål i solen! (= livet) Ni måste testa det. Så himla härligt måste jag säga. Har också hunnit med att dammsuga mitt rum och gjort SO läxan. Nu ska jag bara måla naglarna! Mamma köpte ett "caviar" nagellack igår på Ullared till mig. Måste testas!
 

HAPPYYY

Wohoo! :D Vill ni veta en grym sak?? Johanna (Hofh) tog med mitt gästbloggs-inlägg i sin blogg som jag skickade till henne! :D Sjukt glad är jag! 
 
För övrigt gör jag inget speciellt denna fina söndag. Ska plugga lite tyska (har ungefär supermånga glosor tills på onsdag (rädda mig :o)), fixa med mina vägg, kanske klura på en ny design också...
Det är ju himla varmt idag! Det var 19 grader innan (i solen)!! :D bra dag.

Veckans lördagsgodis V. 15

 
 
GRATTIS! :)
Bilden länkar.

Skor

 

DNA

Yess! :D Häromdan förbeställde jag Little Mix album som släpps i Sverige den 24 april. Man får ett signerat exemplar! OIHSOFOWSÖSFÄ. Också får man också någon DVD. För bara 99 kr. 99 KR! Längtar ihjäl mig tills den kommer!! 
Beställde från CDON.com
Deras singlar på skivan:
 

Skola igen!

  
Tjaa! Nu har skolan börjat igen från lovet, och det betyder nya läxor & prov! Därför måste jag plugga lite! (u don't say?) Så ni finner mig hädan efter nertryckt i en bok och pluggar. 

Veckans Lördagsgodis?

 
Denna veckan valde vi i The Candy Bag att inte ha Veckans Lördagsgodis. Vi ville "ta lite ledigt" eller så. Så att ni vet, heheh. Hoppas att ingen satt och väntade på att inlägget skulle komma, hade varit pinsamt.
Nejmen, i och med att vi alla hade påsklov så ville vi strunta i det denna veckan, och köra hårt nästa! Dessutom planerar vi en ny grej också, spännande :3
 
Alltså, denna veckan -v. 14- blir det inget veckans lördagsgodis. Men nästa vecka och framöver blir det som vanligt igen :)

Fyra sanningar om mig

Blev utmanad av Elina för femtioelva år sedan (bra på att komma ihåg saker, ja) så jag tänkte, why not?
 
1. Jag är seriöst kär i One Direction.
Ja, det är sant. Haha, innan hade jag en hel vägg med 1D bilder. Normal tjej.
 
2. Jag har bara ätit tre stycken Ben & Jerry's
...Och alla smakerna har varit Cookie Dough :3 Men seriöst, dem är ju så sjukt goda! ♥
 
3. När jag vara lite yngre så nördade jag Sims 3
Hahah, ska kolla hur många spel jag har... 13 stycken! Heheh
 
4. Jag har typ jätte mycket smycken som jag aldrig använder
Sant. Men hallå? Vem har inte mycket smycken? eheh
 
Nu utmanar jag mina TCB kumpisar! :3
  

Little Mix

 

Vår!

 
Eftersom ni inte sett så mycket av min "foto-sida" så får ni några bilder som jag tagit för ett tag sedan! Snäll jag är, va? Vill ni att jag ska lägga upp fler sådanna här bilder? (:

:,)

 

Första april tvåtusentretton