Pink

 
pinkTycker verkligen om denna outfiten, som har världens finaste färger i sig.
Älskar verkligen färgkombon!! Det känns väldigt vårigt och fräscht.
Vad tycker ni om outfiten? :)

Blogglista

Beroende av: 

Ananas haha

 

Vem behöver du mest just nu:
Ingen speciell

 

Brukar du skratta för dig själv?
Händer kanske inte särskilt ofta men ibland om jag ser någon rolig vine, haha

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
“Merciiii ........ "

 

Nästa mål i ditt liv:
Att gå ut gymnasiet med bra betyg !!

 

Hur svarar du i mobilen?
“hej det är matilda" eller "hallå"

 

Vem ringde dig senast?
Min kompis Fanny

 

Antal timmar sömn inatt:
Inte alls så mycket, kanske 6-7?

 

Brukar du komma i tid?
Oftast ja, men inte alltid! Ibland kan det hända att jag är sen till vissa grejer. är väl en tidsoptimist

 

När mår du bra?
När jag faktiskt har gjort en massa grejer som jag velat hinna med och när jag bara får ta det lugnt.

 

Hur känner du dig nu?
är glad och nervös

 

Vanligaste färg på dina kläder:
svart & grått, tråkigt nog

 

Var/är du aktiv i skolan?
haha ja det tycker jag väl, fast ibland blir jag lite halvt utråkad..

 

Favoritdryck på morgonen:
oboy <33

 

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Runt 23.00

 

Är du blyg?

Njaa, mot nya människor kan jag nog vara lite blyg, men inte med dem jag känner!

photos

Har börjat älska att fota helt vanliga grejer, typ som ett fönster eller något annat. Tycker verkligen om när bilderna blir ljusa och skarpa !

valentine's day

Glad alla hjärtans dag allihop! Hoppas ni får en fin dag och kom ihåg att det alltid finns någon som älskar dig :) Gör ni något speciellt idag?

off to lanzarote

Gran Canaria & Fuerteventura
Nu är vi äntligen påväg till Lanzarote! Detta inlägget är ju såklart tidställt, eftersom att jag sitter på planet just nu. Det ska verkligen bli skönt att bara ta det lugnt och inte göra något speciellt, och vara i värmen samtidigt. Alla behöver nog komma bort lite på vintern. Förresten så är det ju sportlov nu! Min skola fick det igår bara för att vi hade öppet hus för några veckor sedan, och vi får kompledigt idag. Vad ska ni göra på sportlovet? :)

b/w

Hej alla! Bloggade inget igår, blev lite mycket. Håller på att fixa inför resan (som är om 2 dagar!) och plugga. Det går sådär, vill helst bara packa och greja massa. Men detta blir ju sista pluggdagen, så ska faktiskt försöka koncentrera mig lite grann iallafall. Vi har matte- och NO prov imorgon, och sedan slutar vi 13.10 tror jag. SÅ SKÖNT! Efter det är det sportlov!
 
Förresten vet jag inte riktigt hur det blir med tidställda inlägg när jag är iväg, har inte riktigt hunnit fixa ännu, men ska försöka fixa åtminstone ett om dagen. Sedan får jag nog internet där någon dag, och då kan jag ju uppdatera :)

Veckans bloggläsare, v. 6

 
 
 

BEFORE I DIE

Det finns så mycket jag vill göra innan jag dör, åka jorden runt, bo i london, gå på festivaler och massa mer. Har bestämt redan nu att jag inte kommer bo i Sverige hela mitt liv, hade varit häftigt att flytta till t ex London och plugga där, och sedan komma tillbaka hit, eller åka till Australien och skaffa ett enkelt jobb där och bara leva livet. Men jag tror nog att jag alltid kommer komma tillbaka hit, eftersom att Sverige är ett så tryggt land att bo i. Vad vill ni göra i framtiden?

TOPLACK TIPS

För några veckor sedan köpte jag detta toplacket från märket Seche Vite. Jag har använt det två gånger och det är verkligen superbra!! Precis efter att man har målat naglarna lägger man på detta, och efter någon minut är ens nagellack helt stenhårt. Jag har ju alltid varit mästare på att stöta i dem nymålade naglarna i något så att det helt förstörs, men det slipper jag nu!! Förstår faktiskt inte hur jag levt utan det innan.

Countdown

Tiden går så sjukt snabbt, känns som vi precis bokade resan till Lanzarote! Jag hoppas verkligen att denna vårterminen är över snabbt eftersom att det är så mycket som händer, nationella prov, slutbetyg, jag skaffar tandställning etc. Men det är bara till att kämpa på och ta det som kommer!

inlägg till lanzarote??

 

Neckline top

direktlänkar: grått // vitt // svart
Tycker verkligen att dessa topparna är superfina. Hade så gärna velat 
införskaffa mig ett sådant, men dem är slut i min storlek. Tänk vad fint med ett sånt linne
och ett par vanliga shorts till på sommaren. Så snyggt. Vad tycker ni om dem?

7 days

Bilder från Fuerteventura & Gran Canaria
 
Alltså åhh, nästa fredag åker vi till Lanzarote! Längtar otroligt mycket, ska bli så skönt att bara släppa allt här hemma! Jag behöver verkligen komma utomlands. Haha, det är lite kul för att detta är tredje året i rad som vi åker till en kanarieö. År 2013 åkte vi till Fuerteventura, 2014 Gran canaria och i år Lanzarote! Vi får se om det blir Teneriffa nästa år, haha ;) Vad gör ni på sportlovet?

wednesday

Hej alla! Idag har jag varit i skolan som vanligt, med helt okej lektioner. Efter lunch lyssnade vi på en man som hade suttit i ett koncentrationsläger under andra världskriget när han var liten, vilket var väldigt spännande att höra på. Det sätter igång en hel del tankar, och jag tycker att alla borde ha lyssnat på någon som har varit med om detta. Imorgon har vi biologi prov om genetik och genteknik, så måste plugga lite idag. Tror jag kan det mesta redan ? 
 
Vill bara säga att jag ska försöka variera mig lite med inlägg, det har blivit väldigt många liknande såna här. Men det kommer!! :)

soon

Haha, har skrivit ett sånt här inlägg såå många gånger nu, ni borde vara riktigt utjatade. Men designen är påväg! Har gjort en header nu som jag kommer använda (tills jag tröttnar på den haha), men nu är det bara lite småändringar kvar i menyn och rubriker till inläggen. Jag har ändrat lite mer än vad jag brukar, så det ska bli spännande att visa er! Denna designen kommer vara lite mer stilren och "clean" vilket jag älskar! 

livet allmänt

Happy Tuesday!! Bara två dagar kvar till fredag, veckorna går sjukt snabbt. Nästa vecka åker jag även till Lanzarote och har typ tuuusen prov innan dess. Nej men jag har nog sex/sju prov på en och en halv vecka? Är det normalt?? Tror att mina lärare får tagga ner lite. Har ni mycket i skolan just nu?

Veckans bloggläsare, v. 3-5

 
 
 

mina favoritlåtar