lördag

Hallå!! Hoppas ni haft en bra lördag! Själv har min lördag varit på topp! Var på badminton hela dagen, gick kanske inte så bra men är ändå ganska nöjd! Sedan har det varit en bra dag av en annan anledning som jag kan berätta imorgon!
Vi håller även på att fixa om i mitt rum just, målar om och så. Därför jag inte bloggat så mycket (vet inte riktigt var min dator är just nu, haha (bloggar från mobilen)). Har heller inte hunnit med veckans lördagsgodis, pga det! Hoppas det är okej! :) 

MUSIC IS MY LIFE

~Gamml bild~

idag

Vill ni veta vad mina dagar består av? Det vet ni nog redan. Plugg.
Idag har jag (som alla andra dagarna i denna veckan) pluggat efter skolan och bara chillat. Prov "stormen" har inte helt börjat än, men vi har fått reda på gansk amånga prov nu framöver. Och dem är snart.
 
Nejmen, nu ska jag inte vara negativ, idag har varit en helt okej dag! Vi har inte gjort något särskilt i skolan. Haha, jag lever bara ett helt vanligt tråkigt skolliv typ. Men imorgon efter skolan sticker jag nog till stan och köper en ny mascara (the rocket blir det nog!!) och kanske ett foundations stick :)
 
Så bra låt!!!

JADE THIRLWALL

 
bild från we♥it

Morris & Sally ♥


Jag tänkte nu berätta lite vad som hände med Morris. 
Morgonen den 12 september (tror jag det var) gick jag ut till Morris för att ge honom mat, men då var luckan till hans bur öppen och han hade hoppat ut där någon gång under natten och rymt. Jag var helt förtvivlad och hade ingen aning vad jag skulle göra för jag skulle ju cykla till skolan precis efter. När jag kom hem igen så gick vi ut för att leta, men vi hittade ju inte honom. Dagarna efter letade vi också, och vi hade även sattit upp lappar. Jag saknar honom något otroligt och jag kommer aldrig nånsin glömma honom. Morris var så sjukt speciell, han var så sällskapssjuk! Haha! Han älskade när man kom och klappade honom. Men nu tyvärr så är han borta och så är det nu. Morris blev (är?) fem år gammal, och han har levt ett så bra liv! Haha, ni anar inte hur galen han var! Han verkligen älskade att få vara med oss. 
Nu förra söndagen köpte vi en ny kanin, och hon heter Sally. Hon är så sjukt sprallig och gosig och underbar! haha. Men jag gillar inte tanken av att hon "ersätter" Morris, utan vi skaffade henne mest för att jag tycker det är kul att ha något djur att ta hand om så att det inte är helt tomt, eftersom jag har haft djur enda sedan jag var 6 år gammal. Jag tycker också att det är rätt skönt att inte behöva tänka på Morris så mycket för han är ju så otroligt saknad. Men jag vill och kommer aldrig glömma Morris. 
 
Har ni eller har ni haft ett/flera djur? :)

inspo

 
(från we♥it)
hittade massa fina bilder så kunde inte bara välja en

Wanties nr. 2

  
1:an finns bl.a. här | 2 | 3:an bl.a. här | 4 | 5 | 6 | 7 | 8:an bl.a. här | 9
 
Finns det något speciellt du vill ha? Kommentera! :)

Bästa mascaran?

 Jag har så länge velat ha en ny mascara! Haha, ingen av mina funkar typ bra. Har haft One by one volum' express mascara, men den är typ slut nu och klumpar sig bara. Men den har fungerat asbra!! Nu är jag ute efter en nu mascara. Och ni vet hur svårt det är att hitta den perfekta. Men har spanat in dessa två ↓ lite extra. Men nu är frågan; vilken är bäst?
 

Fransk manikyr "tutorial"?

 
Svar: Tack så mycket! Visst kan jag göra ett inlägg om det! Hade ni velat det? Jag tycker ju det är sjukt kul att fixa naglarna och så! Om ni vill så kan jag göra ett inlägg där jag visar mina nagellack också. haha, blev värsta pepp på detta nu! :,)
 
Och: Mina naglar är allt annat än perfekta just nu! hahah, helt ofilade och allmänt konstiga

Wanties nr. 1

 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
 
Del två kommer! 

Peppad till 1000

 
Nu så jäklar kör vi! Nu blir det slut med en massa pauser och grejer, nu ska jag verkligen lägga ner mer tid på bloggen! Jag ska börja planera så jag hinner med. Jag siktar verkligen högt upp! Ska kanske byta lite bilder i headern, kanske byta bakgrund och fixa lite. Jag tycker ju att det är så sjukt kul att blogga! Det är så himla härligt att bli klar med ett inlägg som man är sjukt nöjd med. Jag tror alla ni som bloggar förstår mig. Nu har jag ändå bloggat i ca. 1 ½ år. Ni anar inte hur mycket jag har utvecklats. Kikade in på min gamla blogg, på ett inlägg jag skrev för exakt ett år sedan. Wow, jag har förändrats så otroligt mycket. Det är det som är så himla kul med att ha en blogg. Man kan se vad man gjorde den dagen exakt ett år sedan. 
 
 
 

just nu

 Hejsan! Efter sjukt lång tid! En vecka!! Det har hänt så otroligt mycket grejer denna veckan. Förra veckan drunknade jag i läxor, klippte mig och min älskade kanin Morris rymde. Jag kommer nog skriva ett inlägg om Morris sedan. Vi har även köpt en ny liten kanin. Så himla underbar är hon. Berättar mer i ett annat inlägg som jag sa. 
Denna veckan har varit så mycket bättre, med tanke på alla läxor och så. Allting har liksom varit en nerförsbacke på något sätt. Haha, nejmen denna veckan har (än så länge) inte varit så sjukt seg.
tack we ♥ it för bilden
Angående uppdateringen så tror jag att den blir bättre, var bara så sjukt ledsen och så innan. Hoppas ni förstår. Har inte startat datorn på typ en vecka heller! oj.

confident

 
 

meine Tag

Tjena tjena! Idag har jag varit i skolan !! Igår var jag inte det p.g.a. förkylning :/ Är förkyld idag också men inte så hemskt mycket som igår och i förgår! yey. Min eftermiddag har bestått av: läxor. Hur kul det har varit på en skala 1-10 så säger jag nog 0,3. Inte så kul alltså. Förstår inte meningen med att bomba eleverna med läxor? Man vill ju gärna kunna göra annat på sin fritid än att plugga.
Aja, nu ska vi inte vara ledsna för det! Hoppas att ni haft en bra eftermiddag iallfall! :)
 
 

clara henry

 
haha, så jäkla grym är hon! :,)

Veckans bloggläsare vecka 37!

 
 
 
 

how to survive fall

 

Inspiration

bild från we ♥ it

Sheer love

 
Köpte denna när jag var i Göteborg! Min kompis hade tipsat om att dem sålde Victoria's secret i själva Göteborg. Då småletade jag lite efter dem, och såg affären! Men jag orkade inte gå in där, haha. Så tänkte jag att jag får säkert tag på dem någon annanstans. Då visade det sig att vi skulle till Frölunda Torg dagen efter, och där hade dem också! På Grand Parfymeriet tror jag det hette. Så jag köpte min där :)

morgon

 
Good morning!! Idag är det sovmorgon som gäller. Så sjukt skönt!! Det var så himla fint imorse, så kunde inte låta bli att knäppa några foton ute i trädgården. 
Snart sticker jag till skolan. Så himla skönt med helg ju! :D

Applause

 
 

braid

 
Jag älskar att ha en fläta i mitt hår! Tycker att det är sjukt snyggt och enkelt. Om du inte riktigt testat att ha det så mycket innan, testa! Det är himla fint. Det är inte så himla svårt att göra en fläta i sitt egna hår.

homework and stuff

Sitter i sängen och mobilbloggar nu. Som ni märkt så har det inte kommit upp något inlägg både igår och idag. wait!! Jag har en förklaring. Jag har faktiskt kommit in i "bloggrutinen" nu, men har inte hunnit. Igår var inte jag hemma för ens klockan 20.00 typ, och jag stack hemifrån kvart i åtta på morgonen. Så ni fattar? Hade konfa träff direkt efter skolan.
Idag var det en sak jag tänkte på; läxor. Läxor läxor läxor. Hahah herregud vad lärarna ska överdriva med läxor ibland! När man vaknar på morgon; fixa sig inför skolan, sedan är man i skolan, och när man äntligen kommer hem: läxor. Förlåt jag ska inte klaga en massa nu. Men ni fattar grejen. Tror att ni kanske känner igen er? Annars är det lite pinsamt. 

Nej usch nu skriver jag bara en massa grejer. Ville bara säga att jag inte hunnit blogga pga det :)

himla fin bild från we♥it

Veckans bloggläsare v. 36

 Det blev lite galet med veckans bloggläsare,eftersom jag inte hann dra förra veckan! Men här har vi en vinnare!
 
 

The jewellery bakery vinnaren!

 
 

Dagens youtubeklipp

 
 
Hahah, Tyler är så sjukt härlig! och här intervjuar han one direction! 

skola

Nu är jag hemma ifrån skolan! (eller kom hem för ca. en timme sedan) Vi har inte gjort något speciellt idag. Bara fått mer läxor, haha. Det är väl det jag gjort idag.
Vad har ni gjort idag? :)
 
 

Elf

 
Jag skrev ju i förra inlägget att jag hade beställt ifrån elf. Här är sminket! Beställde ett läppstift i en fin och naturlig färg. Sedan beställde jag även en ny concealer eftersom att min gamla suger och är lite för mörk för mig. Köpte också ett läppbalsam och en mascara. Alltid bra att ha liksom. Mascaran ger sjukt långa ögonfransar! Sedan testade jag även ett All over colour stick, som man kan ha som ögonskugga, rouge och på läpparna! Allt i ett. Allt detta kostade ca. 100 kr, med frakten! Så billigt! Det var även 50 % rabatt när jag handlade också.

milkshake

 
För några dagar sedan så testade jag att göra en milkshake. Har aldrig vågat mig på det innan, så blev jag himla sugen på choklad. Det blev såklart en choklad milkshake. Så jag letade upp ett recept på nätet och improviserade lite (då blir det ju bäst!!). BAM så har vi en god milkshake. HÄR hittar ni en del av receptet heh.
 
Såklart tog jag bilder på skapelsen: