2014 om 5 h och 56 minuter

Men oj! detta året har bara åkt förbi snabbt som attan! Om några timmar är det 2014, whaaat?? Men kul är det iallafall, alltid roligt med nytt år! Förresten, är det bara för mig det alltid blir såhär: 
Alltså att man skriver 2013 och rattar över 3:an med en 4:a?? Haha så är det alltid för mig!
 
I år tänkte jag ta en massa bilder på alla fyrverkerier! Förra året försökte jag, men det gick inte alls bra. Blev helt suddigt och dåligt. Men nu har jag ett stativ som jag ska använda! Så jag hoppas att bilderna blir bra.

Veckans bloggläsare!

Länge sedan jag hade veckans bloggläsare! Men nu kör vi igång igen. Och förresten, förlåt att uppdateringen blivit lite dålig, har suttit och spelat sims hur mycket som helst, heh. Var så länge sedan jag spelade ju! 

e y e s

testade close-up filter, det blev väl bra

Bloglovin +

Jag tycker att ni ska ta och följa min blogg via bloglovin! Det är riktigt smart och jag använder det varje dag. Man följer alltså sina favoritbloggar där, och varje gång någon av dem gör ett nytt inlägg så finns det där. Så man missar ingenting. Så det hade varit superkul om ni hade kunnat följa mig där! :) 
 

The christmas bag: lucka -> 24 <-

Vi i tcb vill önska er en god jul! Vi vet att luckan egentligen skulle kommit ut igår haha, men vi alla hade fullt upp för att det var julafton och så. Hoppas att ni har tyckt att vår julkalender har varit bra, för jag vet att vi alla har suttit och kämpat med den i flera timmar, haha! Det har varit ett himla jobb. Nästa år kör vi nog bara fyra luckor, en på varje advent. Har varit lite halvjobbigt när bloggen bara fyllts av en massa kalender inlägg hah. 
 

mina julklappar

En skjorta, pyjamas, This Is us, Midnight Memories, Real Techniques borstar, dotting tool (till naglarna), the rocket mascara, tre nagellack, ett armband, VS body lotion Berry Kiss, ett suddi och en penna, kamera lins (close-up), två promarkers ("Tan" & "Baby Pink").
Center, sängkläder, prenumeration av Frida, @ "prydnad", lock- och plattång. Sedan fick jag också pengar och fri surf till min mobil.
Jag är sjukt nöjd med mina julklappar! Fick så mycket som jag önskade mig. Vad fick ni i julklapp?

bingolotto uppesittarkväll

Nu blir det bingolotto uppesittarkväll! Så himla mysigt ju. Tänk att det är julafton imorgon! woo. Får hoppas att kvällen och natten går snabbt så att det blir julafton!! Ska ni kolla på det? 

Our Moment

När jag fyllde år fick jag Our Moment! Har velat ha den hur länge som helst! Nu så äntligen. Denna parfymen doftar verkligen så gott. Jag kan tyvärr inte beskriva dofter så bra haha, men den luktar typ lite fruktigt med ändå fräscht. Tycker om den superduper mycket. Så gå och lukta på Our Moment nu! bästa parfymen

The christmas bag: lucka 21, 22, 23

Jag brukar alltid fira jul med min släkt, antingen på mammas eller pappas sida. Vi kör varannat år, och i år ska vi vara hemma hos mig på mammas sida. Men dagen brukar väl börja att man vaknar (no shit) vädligt förväntansfull! (Vem är inte förväntansfull på julafton?) Jag brukar gå till julstrumpan där det brukar finnas en eller två julklappar i. Jag och min lillebror öppnar sedan dem. Efter det brukar jag typ sätta på mjukiskläder och bara ta det lugnt. Ungefär klockan 14 så kommer gästerna (eller vi åker någonstans) och då umgås vi med dem resten av dagen. Vi äter julbord och har det trevligt, haha. Sedan kollar vi såklart på Kalle Anka. Tomten brukar inte komma förens typ 22.00 (känns det som iallfall, han kommer väl egentligen kanske 20 heh), men då öppnar vi julklapparna vi fått då och bara har det kul!
Kanske lite sent för denna lucka, men finns alltid sista minuten pynt man kan fixa! :) Här nedanför ser ni två videos med tips på hur man kan dekorera sitt rum juligt! 
 
Här är tips på dekorationer som man kan göra helt själv! Så mycket smart ju! 

Vit julgran

 Alltså kolla så söt! Vit och silvrig och fin.
Jag fick den nu iår när jag fyllde år av mina föräldrar, haha. Den har också små lampor i sig som lyser! Bäst alltså. Perfekt nu till jul! Jag suger på att julpynta mitt rum, så den blev perfekt här inne! Får upp julstämningen lite grann.
 
Nu ska jag åka till stan med min lillebror och handla julklappar! Har ni handlat era julklappar än? :)

J u l l o v

Alltså åhh så otroligt skönt det är!! Att ha jullov. När man kämpat så sjukt hårt med alla läxor och prov och det tillslut lönar sig. Nu får jag äntligen vila upp mig lite grann. Jag ficka faktiskt mitt jullov igår, vi hade julavslutning på torsdagskvällen istället för idag. Så smart faktiskt! Då får man ju en extra lovdag, och det behövs! Nu vill jag bara ta det lugnt, vara med kompisar, fixa med bloggen och så mycket mer. åhh så skönt med lov och jul och allt de där
 

The christmas bag: lucka 18, 19, 20

Så skriv frågor i kommentarerna så blir vi glada! :)
1. Favorit julfilm? 
Ensam hemma, helt klart!
 
2. Favorit julfärg?
Kanske mörkgrått eller lite rött.
 
3. Är du uppklädd eller har du myskläder på julafton?
Brukar ha myskläder fram till att gästerna kommer eller att man åker till någon och firar! Då är jag uppklädd. Så både och :)
 
4. Om du skulle köpa en julklapp till dig själv, vad skulle det vara?
Naked Basics palette eller kläder.
 
5. Öppnar ni julklapparna på morgonen eller på kvällen?
Vi brukar öppna en present på morgon som finns i julstrumpan, och resten på kvällen! :)
 
6. Har ni byggt pepparkakshus någon gång?
Tror nog jag aldrig gjort det! 
 
7. Vad ska du göra på jullovet?
Umgås med kompisar, ta det lugnt, blogga, fota m.m.
 
8. Kommer du sminka dig på julafton, i sådanna fall hur?
Jaa, jag kommer sminka mig på julafton! :) Hur vet jag inte riktigt än, men antagligen concealer, mascara, bronzer, eyeliner och kanske ögonskugga.
 
9. Vad önskar du dig mest i jul?
Jag önskar nog mig inte något sådär "mest" men kanske real techniques borstar eller naked basics?
 
10. Favorit julnagellack?
Något mörkt, glittrigt kanske :)
 
11. Favorit juldoft?
VANILJ! alltid vanilj
 
12. Vad måste finnas på julbordet?
Köttbullar namnam
Eftersom att jag inte har gjort något julkalender inlägg de två senaste dagarna så kommer alla i ett inlägg. Hoppas det går bra! :)

The christmas bag: lucka 17

 
Deras... Instagram (@beccasdesign), Facebooksida, Google +, nyhetsbrev
 

Fullt ös

~ bild som egentligen inte har med inlägget att göra ~
 Alltså herregud denna julkalendern tar tid att göra! Haha, önskar att jag hade suttit och fixat 24 st inlägg redan innan den första december. Jag har ju ingen tid till att göra vanliga inlägg, sjukt typsikt mig. Men det är iallafall därför min blogg nästan bara är fylld av en massa julkalender inlägg, hah. Önskar att jag hade hunnit göra andra med, men har inte tiden. Men jag gör så gott jag kan, och hoppas ni nöjer er med det! :)

The christmas bag: lucka 16

Direktlänkar: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Juldesign

Äntligen är jag klar med min juldesign! Blev faktiskt ganska nöjd. Jag har aldrig gjort en juldesign förut så vet inte riktigt vad som är typsikt att ha i en sådan design så jag bara slängde ihop något. Innan hade min design typ hur många färger som helst, nu är det lite mer julfärger.

The christmas bag: lucka 15

 
 

The christmas bag: lucka 14

lite sen lucka, men hoppas att det inte gör något! :)

Mina Victoria's Secret produkter

Nu tänkte jag visa upp mina VS Body Mists och min Body Lotion. Tycker om dem såhääär mycket! Det är så bra för dem håller hur länge som helst. Känns som om dem aldrig tar slut ju!
Sheer Love: Min första VS body mist som jag skaffade i augusti tror jag! Tycker att den luktar himla gott och blommigt. 
Berry Kiss: Fick denna, vanilla lace och pure daydream i födelsedagspresent förra veckan! Tycker verkligen att denna doften luktra bärigt (inte så konstigt) och väldigt, vädligt gott.
Vanilla Lace: Åhh vanilj! Det är typ bästa doften, nånsin! Tänk att hela jag kan lukta vanilj om jag vill! älskar vanilj
Pure Daydream: Så svår att beskriva doften på! Men det står att den ska dofta orkidé så då antar jag att den gör det. Men gott luktar den iallfall!
Aqua Kiss: Jag tänker verkligen på vatten när jag luktar på denna body misten! På något sätt så luktar den faktiskt det, hur vet jag inte. Luktar väldigt gott.

The christmas bag: lucka 13

Eftersom att det är fredag den trettonde så ville vi ha en lucka som är lite läskig, som kanske hänger lite ihop med denna dagen. Hahah svårt att förklara.
Spökhistorian kommer härifrån.

FÖDELSEDAG

Äntligen! nu är jag fjorton år gammal
Idag har jag väl blivit uppväckt av fin sång med fina presenter !! känns kul. Har även varit i skolan idag!! Inte lika kul, men ja ni fattar grejen. Kom hem och bakade pepparkakor och sen vet jag inte vad jag gjort
haha förlåt för lite halv konstigt inlägg men jag är så sjukt trött och vill sova, men måste ju göra ett födelsedagsinlägg hallå??

The christmas bag: lucka 12

recept ifrån arla.se

drömhår

bild från we♥it

imorgon

 
 

The christmas bag: lucka 11

 

The christmas bag, lucka 10

Klicka på bilden för att komma till Solentro.
Update: Såg nu att jag skrivit att vinnaren presenteras 8:e december, självklart är det ett annat datum! :)

5 saker du inte visste om TCB

 
Jag blev då utmanad av Julia att göra ett sånt här inlägg. Jag ska då skriva fem grejer som ni antagligen inte vet om vårt bloggäng tcb! 
 
1. Vi alla är väldigt utspridda i Sverige! Jag är den enda som bor i Skåne, Mikaela och Vanja bor i Stockholm, Julia i Piteå och Isabelle i Umeå. Så vi har knappt haft någon chans att träffas! Så svårt när det är ungefär 136 mil från dem som bor längst bort varandra :/
2. Det är sjukt kul att skriva med varandra eftersom att alla är så himla kreativa och kommer på grejer som vi kan hitta på i bloggänget! 
3. Vi alla är väldigt fotointresserade. Vi tycker att det är sjukt kul att fota! 
4. Första Veckans Lördagsgodis inlägget kom upp den 9:de mars 2013. Så himla längesen! Snart 1 år. Vi har även gjort ca. 20 stycken sådanna inlägg.
5. När Julia och Isabelle frågade mig om jag ville vara med i ett bloggäng så var jag på semester på Fuerteventura! Så Isabelle skrev flera kommentarer och frågade om jag ville vara med, haha! Så när jag kom hem såg jag alla kommentarerna och blev jätteglad. 

The christmas bag: lucka 9

SORRI

Sorri sorri!
Har inte blivit någon "riktig" bloggning på ett litet tag! Men har haft lite grejer att göra så vi säger att det är okej. Men det roliga är att statstiken har inte sjunkit under tiden jag varit "halvnärvarande" (haha), snarare tvärtom isåfall! Tack! Jag blir så himla glad att ni besöker min blogg! Tycker det är superkul att veta att allt arbete man lägger ner lönar sig tillslut! :) 
 
Men nu kör vi på igen som vanligt! Har massa inlägg jag vill få upp, men har ju inte tiden till det. Det är ju så sjukt frustrerande. Måste göra julkalender inlägg, fixa med designen och då blogga som vanligt! Haha, allt krockar! Men det fixar jag på ett eller annat sätt.
bild jag tog igår med snö och så fint ljus
 

The christmas bag: lucka 8

 

The christmas bag: lucka 7

Till honom: Tidningsprenumeration | Daim (kan köpas i matbutik haha) | Vans | iPad Mini | Klocka | Urbanears

The christmas bag: lucka 6

 Vi kommer även lägga upp alla look alike bilder i en lucka! Det kommer bli grymt! :)

The christmas bag, lucka 5

All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey
White Christmas - Michael Bublé
This Christmas - Chris Brown
O Holy Night - Céline Dion
It's Beginning To Look A Lot Like Christmas - Michael Bublé
 

Svaren på frågestunden!

 
Kan man bli medlem i TCB? Isåfall hur?
Nej, det kan man inte just nu. Vi är fem stycken medlemmar och det tycker vi räcker bra! Det är väldigt många som frågat, men nej det kan man inte.
 
Hur kom ni på idén att starta TCB?
Jag vet faktiskt inte. Det var Julia och Isabelle som drog igång det hela, hah! Det var dem två som först frågade mig om jag ville vara med. Jag gissar på att dem snackade lite med varandra innan! :)
 
Du får välja ett plagg av alla i TCB, vilket skulle det vara?
Från Julia skulle jag kanske valt dessa fräcka shortsen, från Isabelle skulle det blivit denna fina tröjan, från Vanja denna galet coola jackan, och från Mikaela dessa riktigt snygga jeansen!
 
Vad har du för kamera?
En Sony A300 :)
 
Har du någon gång funderat på att vlogga?
Haha, nej tror inte det. Jag hade nog inte passat att sitta och prata med mig själva framför en kamera. Men det hade varit kul!
 
Har du gått, eller skulle du vilja gå på en fotokurs?
Jag har aldrig gått på en fotokurs, men jag hade velat! Jag tycker ju att det är himla roligt att fota och det hade varit kul att utveckla sig mer i det. Så någon gång kommer jag säkert göra det!
 
Hur uppstod intresset för att fota? Och hur håller du igång det?
Det var nog då när jag fick för mig att börja blogga, för ungefär 1 ½ - 2 år sedan. Jag har alltid tyckt att det varit viktigt att ha bilder i sina inlägg för att göra dem roligare, och då har jag typ "tvingat" mig själv att börja fotografera. Sedan har jag tyckt det varit roligt och fortsatt!
Man kan säga att det är bloggen som håller igång mitt intresse för fotografering. Jag tror inte jag hade fotat så mycket som jag gör idag om jag inte haft min blogg.
 
Vad har du för stativ?
Jag har bara något billigt ifrån typ Kina. Haha, kände att jag ville ha ett stativ i somras så vi beställde ett från någon billig hemsida. Det är absolut inte det bästa, väldigt ostadigt. Men jag känner inte att jag behöver ett så mycket mer avancerat just nu eftersom att jag inte använder det så mycket.
 
Vem är din bästa vän?
Jag har så många fina vänner! Så svårt att bara välja en.
 
Det ord jag säger mest?
Jag vet inte! Haha, jag tänker ju aldrig på sådana här grejer. Hallå, ni som känner mig på riktigt, kommentera ord jag säger ofta!
 
Vad blir du glad av?
Jag kan bli glad av så mycket, som t.ex. att vi får håltimme i skolan (heh). Så svår fråga! Men jag blir iallfall glad av saker som gör dem jag gillar glada kan man säga! :)
 
Vad gillar du?
Haha, så stor fråga igen! Jag gillar ju så mycket. Men bl.a. musik, min familj och kompisar, Ben & Jerry's, min mobil, att rita och one direction.
 
Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med kompisar, bloggar, lyssnar på musik, kollar på youtube videos/serier, bara tar det lugnt :)
 
Hur skulle du beskriva dig själv med 3 positiva ord?
Kreativ, glad och snäll. Tror jag iallfall...
 
Roligaste du gjort?
Att bila ner till Italien skulle jag tro! Åhh har så bra minnen där ifrån! Det var sommaren 2011 som jag och min familj bilade ner till Caorle i Italien där vi stannade i Tyskland och Österrike på vägen dit och hem. Vi besökte Venedig och jag träffade en ny kompis som kom ifrån Göteborg. Så bra resa! (:
 
Vad läser du för språk förutom svenska och engelska?
Tyska.
 
Går du på någon sport?
Ja, jag går på badminton! Har gjort det nu i 2 ½ år tror jag.
 
Vad skulle du vilja jobba med?
Jag vet inte riktigt. Jag hade iallfall tyckt det varit kul att bli typ webbdesigner eller något sådant! Men det finns så mycket som jag tycker verkar kul.
 
Vilken årskurs går du i?
8 :)
 
Favoritaffär? 
BikBok, Gina Tricot, Hollister, Vero Moda och Kicks.
 
Favorit marabaou smak?
Tror det blir den vanliga mjölkchoklad, haha
 
Favoritfika?
Sockerbulle och coca cola kanske? :)
 
Favoritfärg?
Turkos!
 
Favoritmat?
Pannkakor, helt klart! 
 
Favoritämne i skolan?
Bild och matte.
 
Vad är ditt favoritplagg i din garderob? 
Jag har några stycken plagg som jag gillar väldigt mycket! Men tycker om denna tröjan och dessa leggingsen!
 
Vad är det bästa med hösten?
Att man kan börja ta fram mysiga och varma tröjor och bara mysa. 
 
Om du bara fick äta en maträtt i resten av ditt liv, vad skulle du välja då?
Kanske kycklig, ris och currysås! :)
 
Mysigaste med hösten?
Att man kan kolla på massa serier och filmer hela tiden! 
 
Mössa eller keps?
Mössa.
 
Popcorn eller chips?
Chips!
 
Tack till alla som har frågat! :) Och jag lovade ju att alla som frågade minst fem frågor skulle bli länkade. Här är dem: Hanna, Maja och Elina.
 

dagens inspo

källa: weheartit

The christmas bag: lucka 4

Direktlänkar: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Mikaela 14 år! ♡

Idag fyller Mikaela 14 år! Wohoo! Skriv grattis till henne i en kommentar så blir hon himla glad! :D Både jag och Mikaela fyller år i december ju, hon den 3:de och jag den 12:de! Så egentligen skiljer det bara 9 dagar på oss! Haha, lite häftigt ändå eftersom att vi är i samma bloggäng! 

The christmas bag, lucka 3

Bilden länkar till Caseapp.

Fixifix

Sitter och klurar lite på en ny design. Inte det enklaste måste jag säga. Vill ju ha en vintrig, fin, fräsch och ljus design! Ska försöka fixa fram det också. Ska dock inte skriva när jag tror den kommer upp för kolla hur det blivit med frågestunden! Har "lovat" i flera veckor att jag ska lägga upp svaren. Har jag det? Nej. bra där matilda
 
Hur tycker ni att julkalendern är än sålänge då? Gillar ni den? :)) Det kommer massa kul grejer i den sen fram över! Här är en ledtråd: . Hah, ser ni vad det står? Inte? ok
 

The christmas bag: lucka 2

På dessa naglarna har jag bara målat ett lager med rött nagellack, och sedan har jag målat alla detaljer med vitt nagellack på en smal pensel. Det var riktigt pilligt, men faktiskt jättekul! Så testa ni också! :)

blev det du?

 

The Christmas Bag, första luckan!

Direktlänkar: "God Jul" bokstäverna | Ljushållarna | Mystofflor | Låtsas gran | Doftljus
 

it's winter