FRIYAY

Hej alla!! Jag är tillbaks! Har tagit en ganska lång paus från bloggen, behövde verkligen det. Sjukt mycket grejer som hänt på senaste tiden, mycket i skolan och massa annat personligt också. En sak är att jag ska skaffa tandställning! Tror jag ska välja att ha en vit, så att den inte syns lika mycket. Får den på påsklovet!
 
Annars är det väl bra med mig, fredagar är alltid bra. Har faktiskt varit kul i skolan idag, dock så hade vi två prov. Nästa vecka har vi tre stycken prov!! Dock så är jag inte i skolan när två av dem skrivs. 
Ikväll ska jag iallafall ta det lugnt. Fattar tbh inte hur folk orkar gå ut på fredagar?? Jag är dödstrött. Vad gör ni ikväll?

mini paus

Tyvärr så har bloggen stått stilla ett bra tag, eftersom att det hände en ganska tråkig grej i början av veckan. Jag kommer tillbaka så snart som möjligt (närmaste dagarna), vill gärna blogga !! Men känner att jag måste ta en liten paus bara. Hoppas ni förstår detta! xx
 

blue and brown.

bilder från weheartit.

Tulips

Här är lite bilder jag tog för ett tag sedan, såå fina tulpaner !!
// Hej alla! Det var någon dag sedan nu. Jag har väl inte gjort något speciellt dessa två dagarna jag inte bloggat. Har varit i skolan och pluggat för det mesta. Igår tog jag det lugnt och sedan besökte jag och min familj några familjevänner. 
Det är så kul att jag har kommit igång med bloggen igen! Är verkligen superglad att jag faktiskt fått det att funka :)
Jag ska nog förbereda lite inlägg idag, så om det är något ni vill se, kommentera!

Lemon

För några veckor sedan köpte jag denna body lotionen från the body shop som luktar citron! Den var på rea, så det var perfekt! Hade tänkt att använda den när jag och min familj är på Lanzarote om några veckor, för då får man en sån härlig känsla av doften efter! Jag har faktiskt aldrig sett denna doften innan? Blev ganska förvånad när jag hittade den, haha.

dagens inspirationsbild

bilder ifrån weheartit

5 drömresemål

USA är ett land som jag velat åka till hur länge som helst! Det finns så otroligt mycket att se där, hollywood, frihetsgudinnan, golden bridge, mount rushmore, osv. Dessutom finns det världens bästa shopping där, + att det är billigt!
 
Karibien eller Västindien är så otroligt fint. Havet är verkligen turkost och stränderna är vita. Det hade varit såå skönt att åka dit och vara där över vinterhalvåret och slippa detta gråa väder.
 
Jag har faktiskt aldrig varit i London! Det är en sådan stad som jag verkligen måste åka till (helst bo i !!) innan jag dör. Tycker att den verkar otroligt mysig att vara i.
 
Australien verkar riktigt häftigt! Massa häftiga djur och superfin natur. Dem har även fina stränder och ett stort rev där man kan snorkla.
 
Grekland ligger väldigt nära Sverige (om man jämför med alla andra resemålen (-london)), och därför är det nästan självklart att man ska ha varit där om man älskar värme och hav. Jag tycker att alla husen är så fina och och det ser såå härligt ut.
 
Någon som varit i något/några av dessa länder? Vad tyckte ni om dem? :)
 
// alla bilderna är från google. jag äger ingen av dem.
 

sweaters

bilder från weheartit.

Veckans bloggläsare, v. 2

 
 
 

pink details

bilder från wehartit.

snart ny design

Håller på och jobbar med min nya design! Den är inte riktigt klar ännu, och jag tror att jag ska ändra headern och andra små grejer lite. Jag hade velat ha en väldigt clean och vit deisgn denna gången (som ni ser där uppe), och fokusera mer på själva inläggen. 

You and I

När jag fyllde år fick jag denna parfymen av mina föräldrar. Den luktar verkligen såå gott. Tycker verkligen att ni ska spana in den!

friday

 
Wohoo! Äntligen fredag !! Efter dessa två dagarna i skolan har jag varit såå trött. Ska vila upp mig i helgen och vänja mig vid dem nya tiderna. Kollade förresten vad ni ville se mer utav på bloggen, och det verkade som att "foto" var populärst. Ungefär 61 procent av er ville se mer utav av det. Annars var "Mode & outfits" ganska efterfrågat också, så ska försöka fixa sådana inlägg! Jag håller faktiskt även på att fixa med den nya designen! Jag har lite idéer, så jag hoppas verkligen att den blir klar snart!
 
Imorgon ska jag shoppa lite med en kompis, vilket ska bli riktigt kul. Hoppas på att jag hittar lite nya grejer. Annars ikväll ska jag bara ta det lungt och kanske kolla på gossip girl eller tv. Vad gör ni ikväll? :)

gold

bilder från weheartit

new in

Ormmönstrad blus - Gina Tricot // Svarta byxor - Vero Moda // Vit-guldig glittrig t-shirt - Vero Moda // Grå t-shirt - Gina Tricot
 
För en gång skull har jag faktiskt hittat något på mellandagsrean! Jag har alltid (och är fortfarande) den som hatar mellandagsrean, bara för att det är så mycket människor och det är grejer överallt. Jag brukar alltid också ha världens otur, och inte hitta nånting. Men i år hittade jag ju faktiskt lite !! Har ni shoppat något speciellt på mellandagsrean?

chic

bild från weheartit

Pretty little liars

För några dagar sedan fick jag reda på att pll startade idag igen! Avsnittet sändes inatt i usa, så hade tänkt att kolla på det nu. Dock så tycker jag att serien har blivit väldigt utdragen, eftersom att det ska komma 2 till säsonger. Jag hade gärna velat veta vem A är nu?? Ah ja, det är väl bara till att titta och se, det kanske händer något riktigt spännande?
 
Kollar ni på pll? :)

lovin' topshop

Direktlänkar: Linne // Jacka // Hatt // Klocka // Jeans // Halsband // Väska // Skor
// Slängde ihop en outfit från Topshop som man kan använda till vardags. Älskaaar verkligen väskan och klockan. 

Önskeinlägg + mer på bloggen?

*kommentera ⬆
 
Vad vill ni ser mer utav på bloggen?
Smink & Skönhet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

highlights 2014

Istället för att göra en årsresumé tänkte jag visa lite ''highlights'' under året som gått!
 
Under sportlovet i februari åkte vi till Gran Canaria och var där och hade det skönt i en vecka.
 
I början av mars skaffade jag en iPhone 5s! Det var nog ett av mina bästa köp under året.
 
 Jag åkte även på konfaläger till Berlin!
 
I mars skaffade vi även en ny lite kanin, Baltazar 
 
I slutet av april var det såå fint väder, och jag konfirmerade mig!!
 
Vi njöt av det otroligt fina vädret, och åkte även till Torekov under en långhelg!
 
I juni slutade jag i åttan och åkte till Köpenhamn för att kolla på one direction!! 
 
I juli åkte vi bl a till Göteborg där vi var på liseberg !
 
Direkt efter göteborg åkte vi vidare till Öland, där vi såg en elefant på stranden :)) Njöt av resten av lovet då vi gjorde massa mer roliga grejer!
 
Skolan började (dock ingen riktig highlight??) och jag kämpade på
 
I november åkte jag med några i min klass till Sthlm för att lämna över 60 000 kr till Plan (!!). Vi var även i staden och besökte platser och shoppade.
 
I december fyllde jag 15 år, och det blev julafton!
 
Jag firade in det nya året!

monday

// en bild jag fotade igår när det var såå fint ljus genom fönstret //
Måndag idag igen! och snart är jullovet slut, bara 2 dagar kvar ... idag har jag iallafall smårensat lite i garderoben och i min skrivbordslåda och även varit ute och gått med en kompis. Lite senare kommer fanny och vi ska bara ta det lugnt.
 
Vad har ni gjort idag ?? :)

Veckans bloggläsare, v. 1

 
 
 

weheartit

 
    // Jag har skrivit det tidigare, älskaaar weheartit. Man får sjukt mycket inspo där ifrån och om man inte vet vad man ska ha på sig kan man bara gå in där och pang så har man idéer till en outfit. Ni kan ju följa mig, klicka bara hääär så kommer ni till min sida.

bare minerals, starter kit

I julklapp fick jag detta Starter Kit ifrån Bare Minerals. Det innehåller två mineralfoundations, ett mineralbronzer, ett mineralpuder, en liten primer och tre borstar. Man får även med en DVD som man kan kolla på, så man lär sig bättre! Jag har faktiskt velat testa bare minerals ett tag, eftersom många säger att det är såå bra och snällt mot huden. Jag har nu använt det sedan julafton och jag tycker att det är ganska bra! Jag trodde absolut inte mineralpuder kunde täcka så bra. Huden ser fräsch ut och jag gillar det! Dock tycker jag att det är lite svårt att täcka finnar, dem täcks liksom inte helt på det sättet jag gör. Men det finns säkert en tutorial på hur man täcker finnarna på bästa sätt.
 
Ni som har något från Bare minerals (eller annat mineralsmink) får gärna tipsa hur ni gör för att få den ultimata täckningen!

2014 lista

Beskriv året med tre ord.
Glädje, händelserikt & förändringar
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2014?
Haha oj, riktigt många. Men bl a Problem - Ariana Grande, Summer - Calvin Harris, Happy - Pharrell Williams,
Am I wrong - Nico Vinz, Steal my girl - One direction
 
Vart reste du under 2014?
Jag reste faktiskt ganska mycket under detta året! Men utomlands åkte jag till
Berlin, Köpenhamn (twice) och Gran Canaria.
 
 
Vad har du blivit bättre på?
Svårt att säga, men kanske att inte bry mig så mycket ifall jag får lite sämre på ett prov.
Jorden går liksom inte under ifall jag råkar svara fel på en fråga på en lektion. 
 
Vad var extra bra?
Att jag har fått åka till massa olika platser! I somras åkte vi runt
med husvagnen i Göteborg, Öland, Halmstad osv..
 
Lärde du känna några nya människor?
Jaa, det gjorde jag nog.
 
Bästa valet du gjorde?
Tror det kan vara att jag ska skaffa tandställning. Jag vill inte ha det,
men jag vill ha fina tänder, haha. Så det kommer vara värt.
 
Vad var din största framgång 2014?
Skolan !! Är sjukt nöjd över mina betyg som jag fick nu.
 
Största framgång på det privata planet?
Bättre självförtroende skulle jag nog säga.
 
Vem saknade du?
Ingen speciell tror jag?
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Ta vara på alla dagar, och se det roliga i allt!
 
Tror du 2015 kommer bli bra?
Det tror jag verkligen.
 
Vad kommer du sakna från 2014?
Om man bortser från vårterminen 2015 så kommer jag nog sakna nian!
Jag kommer ju börja på gymnasiet och det är massa nytt (vilket dock blir superkul!)
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, hahah. Har slarvat sjukt mycket med det under 2014.
 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Min nya dator, men det var helt klart värt det <3
 
Dina planer inför 2015?
vad jag vet; Lanzarote i feb, slutar nian i juni, one direction konsert i juni, börjar gymnasiet i aug.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Var dig själv och ha kul !!

hello 2015