Ut & springa.

Idag var jag faktiskt ute och sprang och jag tror att jag äntligen har hittat motivationen i det! Har alltid tyckt att det har varit supertråkigt att ut och springa, men idag, helt plötsligt tyckte jag att det var kul och sprang till och med längre än planerat! Så himla otypiskt mig!! Men det var så otroligt skönt att komma ut i skogen och få springa lite. Ska ju vara med i något 7 km lopp på tisdag med skolan så behöver ju träna upp mig. Men det känns bra! 
 
Tycker ni att det är roligt att ut och springa? Hur håller ni er motiverade? :)
Postat av: GoForFit

Härligt! :)

2014-05-08 @ 10:18:48
URL: http://goforfit.se
Postat av: Lina - my art & my life

Brukar vara opepp innan jag väl kommer ut, men så fort man fått på sig springskorna så är det alltid lika skönt! :)

2014-05-08 @ 10:57:33
URL: http://shiiwie.blogg.se
Postat av: angelica bengtsson

Jag brukar vara ute och springa, tycker det är jätteskönt och härligt, särskilt på morgon och kvällarna när det är lite svalare och man kan njuta av svensk vår/sommar! Vad som motiverar mig är att det förbättrar min kondition men också att det faktiskt ÄR skönt och man mår så bra av det, och känslan efteråt!

2014-05-09 @ 19:02:49
URL: http://nattstad.se/angelicabengtsson
Postat av: Julia

Nu vet jag inte alls hur tränad du är, men en skön grej om målet bara är att ta sig runt en viss sträcka är att släppa alla krav på hastighet, lägga sig i ett bekvämt tempo och sen bara tuffa på. Sist jag gjorde det orkade jag springa typ 5 km längre än jag brukar! :)

2014-05-13 @ 08:18:26
URL: http://juliaoflund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Din blogg/tumblr/URL:


Kommentar: