5 TIPS FÖR FINARE HÅR

1. Först och främst, använd så lite värme som möjligt. Värme sliter väldigt mycket på håret, och gör så att topparna blir slitna och att håret kan bli frissigt. Försök att strunta i att platta eller locka håret och testa någon annan frisyr istället. En annan sak du också kan göra är att sluta använda hårtork, låt håret självtorka! Det kan ta lång tid för vissa personer, men planera in så att det funkar. Om du någon gång vill använda värme, använd värmeskydd!
 
2. Precis innan du ska gå ur duschen, sätt igång kallvattnet och skölj genom håret (helst så att du sköljer ut balsamet). Det sluter hårstråna så att dem blir glansigare, vilket faktiskt funkar på mig! Mitt hår är inte lika frissigt som innan när jag inte använde mig av detta.
 
3. Använda hårolja i topparna och längderna efter du duschat. Det återfuktar håret och gör det glansigt och fint. Var bara försiktig med att ta i hårbottnen, det kan väldigt lätt se fettigt ut!
 
4. Tvätta inte håret allt för ofta. Att schamponera håret sliter på det ganska mycket, så vänta hellre 2-3 dagar mellan tvättarna. Det kan vara lite svårt att komma in i det då håret ser kan se fettigt ut i efter någon dag i början, men då får man använda torrschampoo. Detta är också bra för håret eftersom hårets naturliga oljor återfuktar och gör håret fint.
 
5. Använd gummisnoddar utan metallclip. Dem sliter nog mer på håret än vad man tror, så var noga med att välja bort dem snoddarna när du är på jakt efter nya. Man kan hitta gummisnoddar utan metallclip lite var som helst, i dem flesta affärerna iallafall. 
Postat av: MATILDA ROSQVIST

så bra tips :D

2015-07-31 @ 13:19:18
URL: http://matildays.se
Postat av: N

Jättebra tips!

2015-07-31 @ 16:46:34
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
Postat av: milina.blogg.se

Eller så kör man bara på balsammetoden. Bästa! Håret mår inte bra av schampo - dvs sulfater, mineraloljor och silikoner :)

Svar: Det verkar så himla bra, har faktiskt inte testat det ännu :) Jag måste nog själv ta och köpa ett schampo och balsam som inte har allt det i sig, måste vara så mycket bättre för håret!
matiiildaa.blogg.se

2015-07-31 @ 17:48:07
URL: http://milina.blogg.se/
Postat av: Skogsraah ☾

Håller verkligen med om tipsen! Gör skillnad :)

2015-07-31 @ 18:30:06
URL: http://skogsraah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Din blogg/tumblr/URL:


Kommentar: