NYTT FRÅN I HELGEN

Linne med spets där nere: Cubus // Linne med spets uppe: BikBok // Jeans: Gina Tricot // Vit T-shirt: Gina Tricot // Poncho: Gina Tricot
 
I helgen var jag iväg med både min kompis på lördagen, och min familj på söndagen och shoppade lite grann. Har känt länge att jag velat handla lite nya kläder, men har så svårt att hitta sådant som jag gillar?? Men nu äntligen kom jag hem med lite grann iallafall! Kanske inte dem mest våriga färgerna (inga färger alls though), men vitt är ju iallafall fint haha. Dessutom var den vita t-shirten från gina på rea för 50 kr!! Jag har två stycken tröjor ifrån den modellen sen innan och jag älskar dem. 
 
Idag var jag bara på två lektioner i förmiddags eftersom att jag drog ut två tänder lite senare. Haha, jag var så nervös innan även fast alla säger att det inte ska göra särskilt ont. Jag var väl mer rädd att min mun aldrig kommer se ut som den gjort i flera, flera år. Men det är ju egentligen åt det positiva hållet! Allting gick bra iallafall, det var inte så farligt. Det var mer jobbigt nu efteråt, bedövningen satt ju kvar ca 4 h efter jag varit hos tandläkaren så jag kände ingenting och satt och dreglade, haha! Just nu gör det lite ont, men det kan man leva med. Som tur var fick jag vara ledig från skolan efter tandläkarbesöket, är verkligen otroligt trött. 
 
Hur har er dag varit? 
Postat av: Jessica

Snygga saker, älskar jeansen :)

Postat av: Flisan

Kul med nytt :)

2015-04-01 @ 14:15:10
URL: http://nouw.com/fbb
Postat av: Hanna

Din design är så snygg!! ;D Allt bra med dig?

2015-04-01 @ 18:52:33
URL: http://nouw.com/honhanna
Postat av: Hanna

SV: Jo, men det är bra! Är lite skoltrött bara, men det rullar :D

2015-04-01 @ 19:30:12
URL: http://nouw.com/honhanna
Postat av: JUNITJEJ

Så snygga plagg!

2015-04-05 @ 19:41:27
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Din blogg/tumblr/URL:


Kommentar: