Framtiden - efter studenten

 
Plugga/flytta till London
Något jag drömt om länge är att flytta till London. Jag har dock aldrig varit där, men det verkar som en otroligt underbar stad. Det hade varit så kul att ta steget att testa att bo utomlands och testa på hur det är att bo i ett annat land. Jag vet inte än om jag vill plugga där, men det hade också varit väldigt roligt. Dessutom blir det en extra-grej när man söker jobb senare i livet, man prioriteras högre. Jag måste ju självklart ha varit i London innan jag bestämmer mig för att flytta dit, men jag tror verkligen att jag kommer gilla staden. 
 
 
Åka till drömresemålen
Hur länge har inte jag velat åka till Bahamas, Bora Bora eller Australien?? När jag har tagit studenten kommer jag definitivt samla ihop massa pengar så jag äntligen kan ta mig till alla dessa drömresemål. Jag vill så gärna ha upplevt det turkosa havet och den kritvita sanden där det är 35 + grader. Jag kan verkligen inte vänta till att åka dit.
 
 
Besöka storstäderna
Jag tror att jag har listat ut att jag är en storstadsmänniska, men jag har aldrig varit i någon riktig storstad..? Jag tror iallafall att jag hade älskat att gå runt på New Yorks gator eller att besöka Eiffeltornet. En sak som hade varit superkul att göra efter studenten hade varit att vara au pair i någon storstad som t.ex. Dubai, New York eller Los Angeles. Det hade verkligen varit så kul och jag tror att man lärt sig så mycket efter det!
 
Vad vill du göra efter studenten? Och om du redan tagit studenten, har du gjort något speciellt? Så himla kul att veta! 
Postat av: MATILDESIGN

Åh, skulle också verkligen vilja fara till mina drömresemål! Just nu måste drömmen vara USA! :)

2015-09-08 @ 16:40:05
URL: http://matildesign.blogg.se
Postat av: Martina

Åh detta lät verkligen supernajs!

2015-09-08 @ 19:08:29
URL: http://nouw.com/martinalindqvist
Postat av: Linn Strömberg

Efter studenten vill jag ta lite småjobb som ger mig tillräckligt för att resa massvis. Sedan jobba lite till, och resa lite till!

Svar: Jaa, samma här!!
matiiildaa.blogg.se

2015-09-08 @ 19:19:16
URL: http://cigarettesncush.blogg.se/
Postat av: S A N N A♥

Vill också besöka storstäderna!!

2015-09-08 @ 22:37:44
URL: http://zinja.se
Postat av: N

Åh så underbara bilder!

2015-09-08 @ 23:33:36
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
Postat av: Lisa

London är en helt underbar stad! Var där i lite mindre än en vecka för några år sedan, och jag saknar det så mycket! Och alla de här målen som du satt upp är typ exakt mina mål med haha. Fast jag redan tagit studenten men inte gjort något av det än…

2015-09-10 @ 21:29:58
URL: http://lisakinn.blogg.se/
Postat av: Lena

London är helt fantastiskt! Älskar den staden men kan vara lite stressande under vissa perioder då gatorna svämmar över med människor. Men annars är det bara underbart. Kulturen, människorna. Du kan ju alltid kolla på boende precis utanför innestaden det är minst lika fint där som inne i centrala London :D

Svar: Åhh, låter underbart! Vill så gärna flytta dit, haha (:
matiiildaa.blogg.se

2015-09-13 @ 14:48:35
URL: http://thelenaelisastory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Din blogg/tumblr/URL:


Kommentar: