THURSDAY MORNING

Godmorgon på er! Jag är otroligt stolt över mig själv då jag fixade denna goda frukosten till mig själv imorse, haha. Annars brukar jag vara så dålig på att göra frukostar, brukar bli typ en macka.. Som jag skrev igårkväll var jag i Malmö igår, vilket var supermysigt!
 
På morgonen typ klockan 7 kollade jag på sommarfinallen av PLL för jag kunde inte hålla mig till efter jag varit iväg. Jag ska inte spoila något, men blev lite besviken bara. Känns som att de som skriver serien inte alls planerat sedan tidigare att denna personen var A för att det var massa missar om man kollar i vissa tidigare avsnitt... Men aja! Vi vet iallafall vem som är A nu vilket jag velat veta i typ 3 år haha. Vad tyckte ni om PLL?
Postat av: lovisal

vilket lyx frulle!!!

www.wallin.devote.se

2015-08-13 @ 13:47:54
URL: http://www.wallin.devote.se
Postat av: Bea

Åh så gott!! Och pll.. tyckte avsnittet var jättebra men inte så himla genomtänkt att just den personen skulle vara A just för att det är så många missar precis som du skrev. :)

2015-08-13 @ 13:54:02
URL: http://bertakarlsson.forme.se/
Postat av: Linnéa

Sv. Den är riktigt bra!! Det tycker jag du ska göra :) Kramis!

2015-08-13 @ 14:11:34
URL: http://linnealarssons.forme.se
Postat av: Erica

Åh vad gott :)

2015-08-13 @ 15:03:20
URL: http://nouw.com/eswensson
Postat av: Johanna

Ser jättegott ut, jag blev också väldigt besviken på det senaste PLL avsnittet.. Inte planerat över huvud taget. Ska dock se det en gång till för jag tyckte det var mest rörigt, så kanske man förstår det lite bättre?

Svar: Jaa, håller med.. Ska nog också se det igen! :)
matiiildaa.blogg.se

2015-08-13 @ 21:20:46
URL: http://johannasrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


Din blogg/tumblr/URL:


Kommentar: